Çağlar Bayur 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Önder Özcan yazdı: Olmuş mu? tüy bile dikmiş 4 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 17 Şubat Paylaş 17 Şubat (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Olmaz olsun Cüzdanımda mındarlar 17 Şubat tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 17 Şubat Paylaş 17 Şubat Mehmet Yeter yazdı: Evet melodi bu Mehmet abi Yeter 1 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 23 Şubat Paylaş 23 Şubat hayırlı olsun abi, pazarlık payı yüzde kaç oldu özel değilse? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Hayırlı olsun kaybolmayan araba yoktur satılmayan araba vardır 😅 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Teşekkür ederim. Piyasada 30 k gibi bir pazarlık payı var. Galerilerde daha düşüktür. 690 min düşünürken 668 e verdim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Hayırlı olsun abi. Yenisi daha iyi olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Hayırlısı olsun;güle güle gitsin Yerine de gönlündeki gelsin 🚙 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Çağlar Bayur yazdı: hüzülnedim ya Ben olsam hazır cebinde parası varken çakıv…eee veririm sedici’yi. Araba Sedici’den başlar gibi sözlerle başla misal 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Servet Aydın yazdı: Ben olsam hazır cebinde parası varken çakıv…eee veririm sedici’yi. Araba Sedici’den başlar gibi sözlerle başla misal O olmaz hani clio 5 den başlar diyen @Ali Cihangiroğluarabasının pazarlığını yada iyi bir motorla takasını yapmış olabilir. Şimdiden hayırlı olsun. 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 23 Şubat Paylaş 23 Şubat İlkay Başaran yazdı: Gergin gitti. Hayırlı olsun, yerine ne gelecek bakalım. Daha gergin bir şey lazım. 😊 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 24 Şubat Paylaş 24 Şubat H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, yerine ne gelecek bakalım. Daha gergin bir şey lazım. 😊 Hocam muşamba gelebilir bence 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Şubat Yazar Paylaş 24 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Hocam muşamba gelebilir bence Yok hela tası 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts