İlkay Başaran 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Piyasa fena durgun sanırım. Balıkesir gömeçten 50 m2 dükkan, Altınovadan daire, Muğladan motosiklet, Ayvalıktan kadjar takas teklifi aldım. Kadjar 1.2 tce 155 binde 950 istedi o olmadı malesef. Ha birde forumdan biri esenyurtta hücre evi takası teklifi yaptı. Mercedesi var hatta. 4 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Şubat Paylaş 13 Şubat İlkay Başaran yazdı: Piyasa fena durgun sanırım. Balıkesir gömeçten 50 m2 dükkan, Altınovadan daire, Muğladan motosiklet, Ayvalıktan kadjar takas teklifi aldım. Kadjar 1.2 tce 155 binde 950 istedi o olmadı malesef. Ha birde forumdan biri esenyurtta hücre evi takası teklifi yaptı. Mercedesi var hatta. Kök hücre tedavi merkezi orası ama. Klavyenin tuşlar basmamış cümle eksik olmuş yhaa Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Şubat Yazar Paylaş 13 Şubat Önder Özcan yazdı: Kök hücre tedavi merkezi orası ama. Klavyenin tuşlar basmamış cümle eksik olmuş yhaa kök maaş gibi mi? 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Isparta'dan yazıyorum. Açıklamada "opsiyonel olarak gergin modu vardır" yazmışsınız? onu çıkarsak kaça olur? 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat H.Cenk Bayrakçı yazdı: Isparta'dan yazıyorum. Açıklamada "opsiyonel olarak gergin modu vardır" yazmışsınız? onu çıkarsak kaça olur? Bir alana ikincisi aynı fiyata kampanyamız var 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Şubat Paylaş 14 Şubat H.Cenk Bayrakçı yazdı: Isparta'dan yazıyorum. Açıklamada "opsiyonel olarak gergin modu vardır" yazmışsınız? onu çıkarsak kaça olur? İlkay Başaran yazdı: . Hadi açıkla bakalım abiye. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Benim Clio ya mundar demissin Kadjar takası istiyorsun hangisi mundar 😁 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Metin Akbal yazdı: Benim Clio ya mundar demissin Kadjar takası istiyorsun hangisi mundar 😁 Alayı mındar 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Servet Aydın yazdı: Satılmamış Saralım mı? Hediye paketi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Şubat Paylaş 15 Şubat Önder Özcan yazdı: Saralım mı? Hediye paketi? Kapıda 3 tane laylon var bi satılsa Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Servet Aydın yazdı: Kapıda 3 tane laylon var bi satılsa Ney satılsa? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Şubat Paylaş 15 Şubat İlkay Başaran yazdı: Ney satılsa? Soruya soruyla cevap verme! 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Şubat Yazar Paylaş 15 Şubat Önder Özcan yazdı: Soruya soruyla cevap verme! Ne demek soruya soruyla cevap verme? 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Reno demek çilekeş hizmet aracı demek. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Bu fotoğraflardan sonra 50bin lira daha düşelim. 300 olur mu? 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Bu fotoğraflardan sonra 50bin lira daha düşelim. 300 olur mu? Stephan king Pet Semetary Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Oğuzkan Erışık yazdı: Bu fotoğraflardan sonra 50bin lira daha düşelim. 300 olur mu? Olmaz! 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts