Köksal Yılmaz 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Neden böyle bir ayar var ki? Doğru havayı vurunca anlamıyor mu? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Başka ne var menüde? Çoban kavurma da var mı? İftar için? Bunda beyin söğüş yok en azından Köksal Yılmaz yazdı: Neden böyle bir ayar var ki? Doğru havayı vurunca anlamıyor mu? Sistem resetlenmiş oluyor. Kışlık yazlık değişimi olduğunda da aynı işlem yapılıyor. Basınç sensörü yok yeni modellerde ABS den alıyor bilgiyi. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: 410 km yol yaptım az önce. Harcanan yakıt 19.3 veriyor. Ortalama tüketim 4.5 Pompa hesabı da yaptım 19.2 litre motorin aldı. 140 civarı kullandım. 4.6 gibi ypıyor pompa hesabı da. tüm göstergeler bunlardan mı ibaret 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Tekerlek dönüşünden anlıyor sanırım, basınç sensörü yok galiba. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 İlkay hayırlı olsun, hoş geldin klube, gerçi sen zaten klupteydin demek hanıma verdin arabayı, eee motor varken ne arabası, bende bir denk getirsem iş bitecek gelsin turlar kamplar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart 2023 Yazar Paylaş 28 Mart 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: İlkay hayırlı olsun, hoş geldin klube, gerçi sen zaten klupteydin demek hanıma verdin arabayı, eee motor varken ne arabası, bende bir denk getirsem iş bitecek gelsin turlar kamplar Araba zaten hanımda abi hep. Eskisi de öyleydi. Bana düşmüyor bakım zamanı harici. Araba merağım da yok zaten. Götürsün yeter modundayım. Çağlar Bayur yazdı: tüm göstergeler bunlardan mı ibaret Evet. Bu arada depo göstergesi çok ilginç. Yarım depo zannettiğim yerde çeyrek kalmış aslında. Kırmızı çizgilerin başladığı yer çeyrek depo. Tam doluyken 300 km yol git 1 mm ancak düşüyor. İlk bindiğimde ne alaka yarıdan sonrası neden kırmızı demiştim zaten öyle değilmiş. Harcanan yakıtı birebir tutturuyor. Oradan gitmek daha iyi. 45 litre depo var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: Araba zaten hanımda abi hep. Eskisi de öyleydi. Bana düşmüyor bakım zamanı harici. Araba merağım da yok zaten. Götürsün yeter modundayım. bende o moda girmek üzreyim (inşallah hemen girerim), araba artık zevk vermiyor.... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart 2023 Yazar Paylaş 28 Mart 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: bende o moda girmek üzreyim (inşallah hemen girerim), araba artık zevk vermiyor.... Zevk verecek araba çok da onlar bunlar değil tabi. Bunun amacı az yakmak başka gayesi yok. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Tam tersine. Her arabanın tadı başka. Bence öyle bir keyif verir ki. Bunu kullanabileceğim tarzda kendi arabamı kullanamam mesela. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart 2023 Yazar Paylaş 28 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Tam tersine. Her arabanın tadı başka. Bence öyle bir keyif verir ki. Bunu kullanabileceğim tarzda kendi arabamı kullanamam mesela. Senin arabada kenevir bile var abi. Avand Garden. Yeşil cehennem. Filmi de vardı. https://www.imdb.com/title/tt2403021/ 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: Kırmızı çizgilerin başladığı yer kırmızı çizgiler önemli Önder Özcan yazdı: Her arabanın tadı başka arabayı da mı yedin yahu menü de ne var 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: kırmızı çizgiler önemli arabayı da mı yedin yahu menü de ne var Tadına baktım yha 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Hacı hayırlı olsun da Ankaraya gelip niye haber etmiyorsun ? İftar falan ısmarlardın buluşurduk arabayı ıslatırdık tatlımızı alırdın ? Böyle kaleden kız kaçırır gibi olmamış, yazdım bunu kenara.. Güle güle kullan akılsız cihazını.. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart 2023 Yazar Paylaş 28 Mart 2023 Serkan Toker yazdı: Hacı hayırlı olsun da Ankaraya gelip niye haber etmiyorsun ? İftar falan ısmarlardın buluşurduk arabayı ıslatırdık tatlımızı alırdın ? Böyle kaleden kız kaçırır gibi olmamış, yazdım bunu kenara.. Güle güle kullan akılsız cihazını.. Abi teşekkür ederim cidden fırsat olmadı. Yoksa yemeğini yememiş adam değilim çok sağolasın 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Zevk verecek araba çok da onlar bunlar değil tabi. Bunun amacı az yakmak başka gayesi yok. yanlış anladın, zevk derken ben araba mı motorsikletmi diye bakışımı yazmıştım, benim için araba sadece ihtiyaç olmaya başladı, motorsiklet ise zevk, tabii özel arabalar hariç... 28 Mart 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Serkan Toker yazdı: İftar falan ısmarlardın çıkma pide var mı 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart 2023 Yazar Paylaş 28 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: çıkma pide var mı Revize lahmacun var 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart 2023 Yazar Paylaş 28 Mart 2023 Önder Özcan yazdı: Yenilenmiş? Servet abi gibi mi? 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 (düzenlendi) Konu başlığını görünce nasıl bir etki yaratmışsa dün akşam izlediğim film/belgesel geldi aklıma. Döneminde güzel pazarlamışlar aracı. Ama adam biraz değişikmiş. İzleyin seveceksiniz. Bu arada araç çok güzelmiş . Kazasız belasız... 28 Mart 2023 tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Tamer Topaç yazdı: Ama adam biraz değişikmiş. Pudra şekeri ile iyi ilişkileri varmış adamın 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Serkan Toker yazdı: Hacı hayırlı olsun da Ankaraya gelip niye haber etmiyorsun ? İftar falan ısmarlardın buluşurduk arabayı ıslatırdık tatlımızı alırdın ? Böyle kaleden kız kaçırır gibi olmamış, yazdım bunu kenara.. Güle güle kullan akılsız cihazını.. Anca soğan ekmek İlkay Başaran yazdı: Abi teşekkür ederim cidden fırsat olmadı. Yoksa yemeğini yememiş adam değilim çok sağolasın Birşey kaybetmedin rahat ol pampa İlkay Başaran yazdı: Servet abi gibi mi? Döverim seni pampa 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 İlkay Başaran yazdı: Servet abi gibi mi? lahmacun saç tava da mı? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Mart 2023 Yazar Paylaş 28 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: lahmacun saç tava da mı? V16 volvo penta turbo salyangozunda. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Mart 2023 Paylaş 28 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: çıkma pide var mı Pide para tuzağı, almıyoruz aldırmıyoruz.. 🤭 Servet Aydın yazdı: Anca soğan ekmek Bizim soğanı yumrukla ezer, kuru fasulyeyi ekmek banarak yeriz aslanım. Soframızı paylaşır ekmeği tuza banıp yer gibi seviyorum seni.. Dur şerit değiştirdim birazdan geri gelirim bekle beni tahinli çöreğim.. 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts