Berkay Tahiroğlu 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Merhabalar, aracımın triger, devirdaim vs. değişiminin işçilik ücreti için aradığım özel bir servis; işçiliğin, 4000 tl. olduğunu söyledi. Üst kapak açılıyor, kilitleniyor, zahmeti var, biliyorum; fakat, her ne olursa olsun fiyat bana fazla geldi. Sizler ne düşünürsünüz? Fiyat normal mi, değil ise ortalama ne kadar olmalı? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Berkay Tahiroğlu 25 Mart 2023 Yazar Paylaş 25 Mart 2023 Hayır. Parçalar bende mevcut. Sadece işçilik ücreti bu . Fiyatın bir saçmalık olduğunu söylediğimde; kendileri, servis standartlarında hizmet verdiklerini, işleri çoluk çocuğa yaptırmayıp, kendilerinin yaptığını, kaliteyi ucuza alamayacağımı, kolay olmadığını, riskinin yüksek olduğunu ve yarım günden fazla zaman aldığını söyleyerek, ücretin normal olduğunu söylediler. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Normalinden 4 kat fazla geldi bana ücret. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 Yetkili servis daha ucuz olacaktır parçaları da eklersek. Bence arkanıza bakmadan uzaklaşın 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 Berkay Tahiroğlu yazdı: 4000 tl. olduğunu söyledi. Bu paraya gider gerekli anahtar takımını, sente aparatlarını, kayışı alır kendim takarım. Sanki uzay mekiği tamir ediyorlar 5 Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 Yanlış anlaşılma olabilir veya karşı taraf size bir şekilde gıcık olup bilerek yüksek fiyat söylemiş olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 (düzenlendi) Berkay Tahiroğlu yazdı: riskinin yüksek olduğunu benzin döktükleri yere çakmak çakmasınlar risk azalır, günlük 8000tl işçilik mi yapıyor bu servis kaç lift var 10 tane falan mı? 26 Mart 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Berkay Tahiroğlu 26 Mart 2023 Yazar Paylaş 26 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: benzin döktükleri yere çakmak çakmasınlar risk azalır, günlük 8000tl işçilik mi yapıyor bu servis kaç lift var 10 tane falan mı? 1 tane makas lift olmak üzere toplamda 2 tane lift var abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 ticari araçlar üstüne daha çok çalışıyor olabilir mi? Yorum bağlantısı
Berkay Tahiroğlu 26 Mart 2023 Yazar Paylaş 26 Mart 2023 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ticari araçlar üstüne daha çok çalışıyor olabilir mi? İlginçtir ki durum tam tersine; şahsi ağırlıklı çalışıyorlar. Bu arada, siz ve diğer saygıdeğer üyeler İzmir'de işinin ehli ve özellikle "dürüst" servis konusunda önerilerde bulunursanız çok memnun olurum. 26 Mart 2023 tarihinde Berkay Tahiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 (düzenlendi) Sanırım motoru indirip masaya alarak değiştiriyorlar kayışı 26 Mart 2023 tarihinde Yiğit Özdemir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 Fiyat çok fazla maksimum 1000 Lira bu işçilik. İzmir'desin sanırım Karabağlar sanayide dediğim fiyatında altında fiyatlar alabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Ozmen 26 Mart 2023 Paylaş 26 Mart 2023 Yağ - tüm filtre bakımı, ateşleme sistemi ( bobin,kablo,buji) , disk torna ve balata değişimi, triger seti v kayış devir daim değişimi ve tüm lastik bijonlarını işçilikle beraber 8500 tl ye yaptırmıştım Sadece triger seti için 4000 tl işçilik çok fazla 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 4 5 bin lira civarına motor söküp, toplayıp yerine takıyoruz, bi triger için 4 bin neymiş yahu 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 1 ay önce Fiat polionun triger setini ve yağ bakımını parçalar dahil olmak üzere 2 bin liraya değiştirdim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 takılmayın başka yerlere bakın malzemeyi kendi satmayınca yapası gelmemiştir 1 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: benzin döktükleri yere çakmak çakmasınlar risk azalır, günlük 8000tl işçilik mi yapıyor bu servis kaç lift var 10 tane falan mı? Sanayide bunu yapanıda gördüm. Depo değişimi sırasında benzini böyle açık bidon tarzı bir şeye akıtmışlardı. Usta elinde sigara ile dolaşıyor dikkat et sakatlık çıkmasın dedim yok o yanmaz ki dedi sigarayı bidona sokup söndürdü Yorum bağlantısı
Celal Aydın 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 Yetkili serviste yaptırın desem de, elinizde parçalar mevcut. Öpmeyecek bir servise ihtiyacınız var. Aman dikkat edin derim, senteyi düzgün yapsınlar, aracın başında bekleyin gerekirse. İş bilmeyenin eline geçtiğinde senteye alamıyor, aptal aptal çalışıyor araç, rölantide problemler oluyor. Kontrol ederek teslim alın aracınızı, baktınız anormal bir durum var, hemen triger ve külbütör kapağını söküp kontrol etmelerini isteyin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mart 2023 Paylaş 27 Mart 2023 Enes Ayan yazdı: Sanayide bunu yapanıda gördüm. Depo değişimi sırasında benzini böyle açık bidon tarzı bir şeye akıtmışlardı. Usta elinde sigara ile dolaşıyor dikkat et sakatlık çıkmasın dedim yok o yanmaz ki dedi sigarayı bidona sokup söndürdü dolu benzin bidonu yanmaz, boş depo patlar Yorum bağlantısı
Recommended Posts