İçeriğe Yönlendir

Mercedes-Benz C W205 (2014-) led far beyni sorunu

Serkan Raifoğlu

Recommended Posts

Serkan Raifoğlu

merhabalar. aracım 2015 c200d exclusive bir süredir çözemediğim bir far problemi yaşıyorum. aracımın sol gündüz led farı ve sol ön led sinyali yanmıyor. Yetkili servise götürdüm orada led far beyni bozulmuş dediler. değişmesi için 2000 tl bir fiyat çıkardılar. bende kalsın dedim ve yurtdışından bir led far beyni getirip elektrikçiye taktırdım. tabi servisten parça numarasını vermediler.kodlama olacakmı onuda söylemediler. yeni parçayı taktım yine sol ledlerim yanmıyor. sökülen parça ile takılan parça numaraları birebir aynı...  1 305 715 284 A2059060601 lütfen yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar.

1305715284-2D-0002.jpg

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Hoş geldiniz.

Resimdeki ürün gündüz farı led kısmı,Ecu ünitesi yani beyin değil.Yanlış parçayı değişerek çözüme ulaşmaya çalışmışsınız.

Ecu ünütesi farın altında yada arka kısmında geniş aliminyum kapaklı bir parçadır.

Sigorta vesaire ,soketlerde paslanma oksit tarzı hatalarada bakılmasında fayda var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Far üzerinde orijinal halini görmedim.Resimdekini fardan söktüyseniz dogrudur.Üzerinde kodu yazar internetten çıkacaktır.

Yorum bağlantısı
Serkan Raifoğlu

bunu söküp içini açtığımız zaman oksitlenme gördük büyük ihtimalle su girmiş. sökülüyken uzun kısa farlarda yanmıyor. xenonları ve ledleri kontrol eden tek parçamı var hocam.?

Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Genelde tek parça olur.

ALt tabandada temas vardır güzelce selulozik tinerler yıkayınız.Şansınıza çalışabilir belki.Yoksa mecbur almanız şart.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oktay Toker

Aşırı bir sıvı teması varsa çalışması oldukça zor olacaktır.Kolay gelsin.Sonucu ayrıca yazarsınız.:good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...