Mürsel Balci 27 Kasım 2018 Paylaş 27 Kasım 2018 merhaba arkadaşlar ne zamandır micranın arka taraftan ufak bi tıkırtı geliyordu. 3. stoptan geldiğini tespit edip söktüm. içindeki vida yeri kırılmış. daha önce de tamirat görmüş ama pek sağlıklı yapılmamış. kirilan kısmı celik macun ile onardım. hazır sökmüşken lede çevirdim. 1.5 wattlik modül led kullandım. ayrıca dış rengi iyice solmus ve cikmayan bazı lekeler vardı. 800 sulu zımpara yapıp 2 kat boya attım. yeni gibi oldu. ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 28 Kasım 2018 Paylaş 28 Kasım 2018 Eline sağlık gayet güzel olmuş ama keşke ledler kırmızı olsaymış , çok daha güzel homojen bir ışık olurdu ... Yorum bağlantısı
Mürsel Balci 29 Kasım 2018 Yazar Paylaş 29 Kasım 2018 teşekkürler, aslında led yapmak için sökmemiştim. hazır sökmüşken eldeki malzemelerle bu kadar oldu. ama diğer aracım sonataya da benzer bir çalışma yapmayı düşünüyorum. onda dediğinizi dikkate alacağım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts