İçeriğe Yönlendir

Mercedes-Benz A W176 (2012-) zayıf bi-xenon kısa far aydınlatma


Veli Diyar

Recommended Posts

Veli Diyar

Merhaba,

 

Foruma yeni üye oldum. Herkese selamlarımı iletiyorum. 2010 yılından bugüne (ara ara) konuk ziyaretçi olarak takip ettiğim faydalı konular olmuştu. Değerli paylaşımlarınız için teşekkür etmek bugüne kısmetmiş.

 

Sizlerden bir konuda destek rica edeceğim. Yardımlarınız ve tecrübelerinizle 2013 model W176 A serisi aracımın zayıf ön aydınlatma gurubunu geliştirmek istiyorum. Aracımda orjinal D1S bi-xenon(4300K) aydınlatması var ve çok zayıf. Ayrıca kısa far huzmesinide beğenmiyorum. Aşağıdaki sorularımla ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

 

- Düz bir huzme için aracıma hangi projeksiyon uyumlu olur, 

- Işık gücü yüksek, serin beyaz tonlarda, performanslı bir aydınlatma için hangi D1S tercih etmeliyim,

- W176 Kasa A serilerinde far içi açılmadan bu değişim yapılabiliyor mu.

 

Teşekkür ederim.

 

 

 

 

 

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

Hoş geldiniz.

 

Far markası ne ise bunu bakıp yazarsanız netleşir.o markada temiz bi-xenon mercek ile değişim yapılabilir ve perde düzlüğü olarak uyumlu merceğin düz çizgide perdeli yapısı varmıdır araştırmak lazım.Dot çizgili olan sizi tatmin edecektir.

Mercek değişimi için ampul değişim kapagının büyüklüğü oranına paralel olarak merceğin iç sabitleme çerçevesindeki montajı önemli unsur ve bu değişime uygunluk olsada merceğin iç şapkası merceğin sabitlendiği çerçeveden geçmeyerek sökülmesine engel olabilmektedir. 

 

Xenon ampul illa beyaz olsun istiyorsanız Osram Cbı ve Philips modelinde komple metal olan bir modeli mevcut bu ürününde rengi 5000k civarında luyor ve yine Philips üretimi bir modelinde beyaza yakın olanı mevcut.Bunların haricinde üretici bayisi dışından alınacak ürünler yan sanayi gözü ile bakılabilir.

 

Ampul rengi sıkıntım yok diyorsanız orijinal ampule ellememenizi tavsiye ederim.

 

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Seviye ayarı düzgün mü? Bi duvar fotosu (10 mt) fikir verecektir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...