Erdi Ayaz 10 Aralık 2017 Paylaş 10 Aralık 2017 Ampullerin de bu islenmeye neden olabileceğini düşünüyorum. Ampuller değiştirildi mi ? Garanti kapsamında Nisan 2017 tarihinde değişen farlarıma , haziran ayında yeaky 5500 takmıştım, alkol ile temizleyip yuvasına oturtum. Gece yoğun bir kullanımım söz konusu değil, gündüzde xenonları açmıyorum. Fakat bu kadar kısa sürede ve markanın farların güncellendiğini söylemesine rağmen bu islenme ve lekeli görüntü hiç hoş değil. Açıp temizlemek kolay bir yöntem olsa razıyım varsın lekelensin.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Aralık 2017 Paylaş 10 Aralık 2017 Oem olmayan xenon ampuller her şekilde ısıyı daha fazla üretiyor,tecrübe ile sabittir.İstenildiği kadar temizlensin bu sadece tedbiri güzel kılan durum ve yapılması gerekende bir durum. İstenilsede istnemesede bir şekilde far içine toz zamanla giriyor mesela ampulü değiştirirken geçirilen zaman hem far içine gereginden fazla hava ve hava ile karışık toz giriyor bu gerekli olan islenmeyi yeteri kadar oluşturan bir durumdur ve bu karışım ısıya maruz kaldığı sürecede yanıyor,bunun önüne geçilmesi benim düşünceme göre çok zor. Yeni nesil led farları sevmek bu yöndende güzel olacaktır. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 10 Aralık 2017 Paylaş 10 Aralık 2017 3 saat önce, Erdi ayaz yazdı: Garanti kapsamında Nisan 2017 tarihinde değişen farlarıma , haziran ayında yeaky 5500 takmıştım, alkol ile temizleyip yuvasına oturtum. Gece yoğun bir kullanımım söz konusu değil, gündüzde xenonları açmıyorum. Fakat bu kadar kısa sürede ve markanın farların güncellendiğini söylemesine rağmen bu islenme ve lekeli görüntü hiç hoş değil. Açıp temizlemek kolay bir yöntem olsa razıyım varsın lekelensin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Mercekleri temizletecek olursanız orjinal ampulleri kullanın. Yorum bağlantısı
Mustafa Alpay Sönmeztürk 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Merhaba arkadaşlar. 2015 highline golf aracım var. Fabrikasyon basic bi xenon’lara sahip. Özellikle uzun farlar yetersiz geliyor. Duvar fotolarına bakıp yorum yaparmısınız? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Sağ far çok az yukarıda , onun haricinde herhangi bir problem yok . Karanlık bir yolda foto çekebilir misiniz? Yorum bağlantısı
Mustafa Alpay Sönmeztürk 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 11 dakika önce, Mahmut Akbulut yazdı: Sağ far çok az yukarıda , onun haricinde herhangi bir problem yok . Karanlık bir yolda foto çekebilir misiniz? Yarın akşam çekip atarım. Ya ben bu aracın uzunlarından feci rahatsızım. Bakalım nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 Mk7 ' de D3S ampul , Matsushita balast ve Hella bi-xenon mercek olmalı , eğer bunlar varsa sorunda olmamalı ... Yorum bağlantısı
Mustafa Alpay Sönmeztürk 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 7 dakika önce, Mahmut Akbulut yazdı: Mk7 ' de D3S ampul , Matsushita balast ve Hella bi-xenon mercek olmalı , eğer bunlar varsa sorunda olmamalı ... D3S doğru balast’ı bilmiyorum fakat mercek Valeo. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 1 dakika önce, Mustafa Alpay Sönmeztürk yazdı: D3S doğru balast’ı bilmiyorum fakat mercek Valeo. Doğrudur , demek ki Hella yı BlueMotion larda kullanmışlar , versiyon farkından dolayı değişebiliyor , farlarda AFS kontrol var . Valeo olması kötü malesef , mercek markaları arasında en kötü 2. mercektir kendileri , bu mercek üzerinde yapacak çok fazla bir şey yok , ya idare edilecek yada modlanacak ... Yorum bağlantısı
Mustafa Alpay Sönmeztürk 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 5 dakika önce, Mahmut Akbulut yazdı: Doğrudur , demek ki Hella yı BlueMotion larda kullanmışlar , versiyon farkından dolayı değişebiliyor , farlarda AFS kontrol var . Valeo olması kötü malesef , mercek markaları arasında en kötü 2. mercektir kendileri , bu mercek üzerinde yapacak çok fazla bir şey yok , ya idare edilecek yada modlanacak ... Mercek lekelenmesinden dolayı serviste far komple değişti. Güzel yanı ampuller ve balastlarda sıfırıyla değişti peki şu an en gözde mercek hella intemo’mu? Bu mercek benim merceğin yerine kesip biçmeden uyarmı? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 3 dakika önce, Mustafa Alpay Sönmeztürk yazdı: Mercek lekelenmesinden dolayı serviste far komple değişti. Güzel yanı ampuller ve balastlarda sıfırıyla değişti peki şu an en gözde mercek hella intemo’mu? Bu mercek benim merceğin yerine kesip biçmeden uyarmı? Yeni nesil Hella ve Bosch mercekler güzel , ama sizin farlarınız AFS li bu nedenle çok çok kaliteli bir işçilik gerekli , yoksa AFS çalışmaz ... Yorum bağlantısı
Mustafa Alpay Sönmeztürk 27 Mayıs 2018 Paylaş 27 Mayıs 2018 3 dakika önce, Mahmut Akbulut yazdı: Yeni nesil Hella ve Bosch mercekler güzel , ama sizin farlarınız AFS li bu nedenle çok çok kaliteli bir işçilik gerekli , yoksa AFS çalışmaz ... Basic bi xenon’da afs yok. Sadece otomatik yükseklik ayarı var. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 29 Mayıs 2018 Paylaş 29 Mayıs 2018 (düzenlendi) On 28.05.2018 at 00:21, Mustafa Alpay Sönmeztürk yazdı: Mercek lekelenmesinden dolayı serviste far komple değişti. Güzel yanı ampuller ve balastlarda sıfırıyla değişti peki şu an en gözde mercek hella intemo’mu? Bu mercek benim merceğin yerine kesip biçmeden uyarmı? Watsapta bahsettiğiniz Eski aracınızdaki ilave uzun hüzme yapısı ile beraber sizi tatmin eden aydınlatma tekli mercekli yapıda hellada olsa tatmin etmeyecektir.Şimdilik iyi bir far ayarı ile kısmı iyileşme biraz daha olacaktır.Daha ötesi bence tekli mercekli yapıda zor. 29 Mayıs 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Uzunda bir sorun görünmüyor , neden size zayıf geliyor belki de kısalar yetersizdir ? On 27.05.2018 at 23:48, Mustafa Alpay Sönmeztürk yazdı: Yarın akşam çekip atarım. Ya ben bu aracın uzunlarından feci rahatsızım. Bakalım nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Mustafa Alpay Sönmeztürk 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 11 saat önce, Selçuk Keleş yazdı: Uzunda bir sorun görünmüyor , neden size zayıf geliyor belki de kısalar yetersizdir ? Kısalardan mennunum ama uzunların aydınlatma performansından memnun değilim. Şöyleki uzun fara aldığımda menzil olarakta yetersiz geliyor ileriye doğru aydınlatma performansıda kötü geliyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Basic bi-xenonlar D5S olabilir mi acaba? D5S’lerden çok kişi şikayetçi. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Şimdi, Mustafa Arıkan yazdı: Basic bi-xenonlar D5S olabilir mi acaba? D5S’lerden çok kişi şikayetçi. Basicler D3S , ayrıca D5S ler 35 değil 25W tır ve ballast ampule entegredir ... Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 30 Mayıs 2018 Paylaş 30 Mayıs 2018 Zaten çok emin değildim. Ama güncel Audi A3’lerde D5S var herkes şikayetçi. Aynı grup olunca acaba D5S mi dedim. Yorum bağlantısı
Mustafa Alpay Sönmeztürk 31 Mayıs 2018 Paylaş 31 Mayıs 2018 Farlar D3S ampulle çalışıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Tursun 25 Ağustos 2018 Paylaş 25 Ağustos 2018 (düzenlendi) Merhabalar. Aracımda golf 7 için olan replika çift u led far kullanıyorum. Mercek bi-xenon özellikli perde inip kalkıyor fakat halojene göre mi dizayn edilmiş xenona mı bilmiyorum.Standart h7 ampül oturmuyor merceğe. Ampülün metal çember kısmını biraz traşlayınca tam olarak oturuyor. Aldığım yer H7R bu ampül işlem yapmadan oturur bu fara demişti.Yaklaşık 1 senedir R3 diye adlandırılan H7 Aliexpress ledlerinden almıştım. Bugün bu ampüllerden biri maalesef bozuldu.Bu ledlerin performansından tam manasıyla memnun değildim açıkçası. Aynı fara xenon kullanan arkadaşlarımın çektiği videolarında çok daha iyi bi aydınlatma görüyordum benimkine oranla. Aracım için led mi tavsiye edersiniz xenon mu yoksa iyi bir halojen ampül mü ?Farın modelini ve kullandığım ampülü aşağıya bırakıyorum,tavsiyelerinizi bekliyorum. 25 Ağustos 2018 tarihinde Fatih Tursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 25 Ağustos 2018 Paylaş 25 Ağustos 2018 (düzenlendi) Hoş geldiniz. Bu resimler yerine farın kendi orijinal mercek arkası ampul takılan kısmın ampul yokken boş çekilmiş resmini eklemeniz daha net ve dogru bilği açısından iyi olacaktır. 25 Ağustos 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Tursun 25 Ağustos 2018 Paylaş 25 Ağustos 2018 Maleser far arkası far tası sökulmeden acılamıyor. Farın cıkması ıcınde tamponun ınmesı gerekıyor. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 25 Ağustos 2018 Paylaş 25 Ağustos 2018 Yan sanayi bu ürünlerde mercek versiyonu sürekli değişken ve net şu anpul türüne uygun demek maalesef zor.İlk mesajdaki ilk satırlarda h7 ampulü traşlıyarak taktığınızı yazmışsınız ve buna göre sadece tahmindir D2s xenon mercek yuvası olma ihtimalini güçlendiriyor.Tabiki netleştirmek ancak yuvasını görmekle mümkün.H7 ve H7 serisi ürünler hali ile odaklama hatası yapacak.Kılıf türü netleştirdikten sonra ona göre uyumlu orijinal ürünü alıp kullanmanız faydalı olur. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 25 Ağustos 2018 Paylaş 25 Ağustos 2018 (düzenlendi) D2s xenon merceği.Buna göre öncelikle orijinal xenon kit bulmanız ve kullanmanız aydınlatma için verimli olacaktır. 25 Ağustos 2018 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts