Adem Albayrak 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 merhaba e160 corolla sahibiyim aydınlatmasından memnun değilim özellikle sol tarafın aydınlatması vasat. halojen ampuller var . daha iyi aydınlatma için xenon montajı yapmayı düşünüyorum. youtube da xenon montajı videoları vardı. önce çıkma bir far bulup kendim yapabilirim diye düşünüyorum hangi marka lens ve ampul tavsiye edersiniz? Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Oncelikle farınızı montaja hazırlarken en önemli nokta mesafe boşluk. Farınızın mercek montajına uygun olup olmadığı ölçüldükten sonra mercek boyutları ile karşılaştırın derim. Hella bosch bunlar iyi kullanışlı mercekler bi xenon alırsanız tek ampul ile hem uzun hem kısa yaparsınız. Ayrıca var ise mercekli farı orijinAlden onu alip kullanmak daha mantıklı Yorum bağlantısı
Oktay Toker 13 Kasım 2014 Paylaş 13 Kasım 2014 Bu konu size fazlasıyla yardımcı olacaktır.http://www.geceucusu.com/topic/2942-toyota-corolla-ae14-2007-2013-oem-xenon-far/Mercekler için bu konu yardımcı olabilir.http://www.geceucusu.com/topic/970-mercek-tipleri-resimleri-ve-teknik-ozellikleri/page__pid__65051#entry65051 Yorum bağlantısı
Adem Albayrak 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 (düzenlendi) Oncelikle farınızı montaja hazırlarken en önemli nokta mesafe boşluk. Farınızın mercek montajına uygun olup olmadığı ölçüldükten sonra mercek boyutları ile karşılaştırın derim. Hella bosch bunlar iyi kullanışlı mercekler bi xenon alırsanız tek ampul ile hem uzun hem kısa yaparsınız.Ayrıca var ise mercekli farı orijinAlden onu alip kullanmak daha mantıklıteşekkür ederimnormalde toyotanın asya pazarında mercekli farlı modeli varhttp://www.rushlane.com/toyota-corolla-altis-india-price-12119297.htmlorada altis adı altında satılıyoryani mesafe sorun olacağını sanmıyorumbaşka forumdaki bir arkadaşa getirteyim dedim ancak fazla pahalı.konnektör ve devre farklılıkları dolayısıyla garanti sorun olabilirmişdahası o farlarda auristekine benzer halojen mercekli far kullanılıyormuşhalbuki amerika versiyonunda led mercekli olarak satılıyor.benim istediğimekteki orjinale en yakın görünümü elde etmeközellikle kesilme çizgisinin belirgin olmasıfar ayarı yapabilmek.(far yıkayıcım zaten var) 14 Kasım 2014 tarihinde Adem Albayrak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Diğer mercekli farı sorarken onu alıp mercek değiştirmek daha kolay. Yapılır tabiki eliniz yatkınsa malzeme bulabiliyorsanız neden olmasın. Yorum bağlantısı
Adem Albayrak 14 Kasım 2014 Yazar Paylaş 14 Kasım 2014 Diğer mercekli farı sorarken onu alıp mercek değiştirmek daha kolay. Yapılır tabiki eliniz yatkınsa malzeme bulabiliyorsanız neden olmasın.orjinal mercekli farın tanesine 2250 tl fiyat dediler ben led sanıyordum meğerse halojenmiş birdebu durumda onu almak çok mantıklı olmuyor.şu adresteki mercek nedir. benim beklentilerimi karşılarmı? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 14 Kasım 2014 Paylaş 14 Kasım 2014 Oem bi-xenon mercek haricinde hiç bir aydınlatma yapısı beklentileri ciddi manada karşılamayacaktır. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Gördüğüm kadarıyla corolla'da xenon far opsiyonu yok ya da ülkemize getirtilmiyor. Halojen mercekli far almak anlamsız bir şey olur. Yeni bir far seti alarak hella bi-xenon mercek montajı yapılabilir sanıyorum, farın ölçüleri yeterli gibi. Asya veya ABD pazarındaki farların mercekleri bizde kullanılan ECE normunda mercekler olmuyor o nedenle ışık çizgisi, performansı vs. farklı olacaktır. 2 Yorum bağlantısı
Adem Albayrak 17 Kasım 2014 Yazar Paylaş 17 Kasım 2014 (düzenlendi) Gördüğüm kadarıyla corolla'da xenon far opsiyonu yok ya da ülkemize getirtilmiyor. Halojen mercekli far almak anlamsız bir şey olur. Yeni bir far seti alarak hella bi-xenon mercek montajı yapılabilir sanıyorum, farın ölçüleri yeterli gibi. Asya veya ABD pazarındaki farların mercekleri bizde kullanılan ECE normunda mercekler olmuyor o nedenle ışık çizgisi, performansı vs. farklı olacaktır.amerikan versiyonunda led mercekli versiyonu var.ebayda 250- 300 dolar civarında satılıyor. ama bizimkilere uymuyor. onların ön tampon dizaynı farklı çünkü.bugün çıkma sol far aldım internetten bakayım gelince bitarafını kırmadan açmaya çalışacağımbu arada siteye foto nasıl yükleniyor?birde başlık E18 diye açılmış E160 olacak admin onu düzeltirmisiniz 17 Kasım 2014 tarihinde Adem Albayrak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 17 Kasım 2014 Paylaş 17 Kasım 2014 Sayfanın sağ altında bulunan "Tam Editörü Kullan " kutucuğunu sonra "Dosya Eklemek İçin Tıklayın" ızı kullanarak resim ekleyebilirsiniz... Yorum bağlantısı
Sinan Çatalkaya 26 Ekim 2015 Paylaş 26 Ekim 2015 BU ŞEKİLDE BİR ŞEY Mİ İSTİYORDUNUZ? 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Hazır far ise gayet tasarımı güzel.Ama el yapımı ise süper olmuş Yorum bağlantısı
Sinan Çatalkaya 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 el yapımı 4 adet mercek ikisi bi xenon bakalım devamı gelcek Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 27 Ekim 2015 Paylaş 27 Ekim 2015 Güzel olmuş.Bu kasanın farları çok güzel tam merceklik.Bu arada devil eye için led ne kullandınız ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts