Oktay Toker 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 (düzenlendi) Ankara'dan bir arkadaşımızın model yılı tam hatırlamıyorum ama 2013 olacaktı Freemont aracının farlarına Hella intemo bi-xenon,Gen4 balast ve xenon takım ile yapılan çalışmayı farları köşesi,nde bulunan beyaz reflektörün üst kısmına turuncu film yapıştırıp arka iç kısımdan yanlamasına Smd5630 aliminyum şerit günışığı led ekleyerek amerikan park olarakta görünecek şekilde fardaki en güzel aşamayı rabbimin izni ile yapabildim. Mercek kapagı olarak fardaki iç çerçevedeki yogun çizgilere uyum sağladığını düşünerek yine Mercedes mercek şapkası kullandım.Oldukça güzel uyum sağladığını düşünüyorum.İşte detaylar. Araç üzerindeki resimler elime ulaşınca bilahire ekleyeceğim. Resim linkleri yenilendi. 7 Kasım 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Demirtaş1679652601 2 Kasım 2014 Paylaş 2 Kasım 2014 Eline sağlık.güzel duruyorlar.turuncu ışık işide akıllıca olmuş 1 Yorum bağlantısı
Oktay Toker 10 Kasım 2014 Yazar Paylaş 10 Kasım 2014 (düzenlendi) Araç üzerinden ve duvar resimleri. Satt 16.00civarında çekilmiş bir duvar resmidir.Bi-xenon merceğin aydınlatma farkı diyebiliriz. Karanlık moddo uzun hüzmeler.Normal modda çekmemişim. Resim linkleri yenilendi. 7 Kasım 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 10 Kasım 2014 Paylaş 10 Kasım 2014 Sağ mercekte yada ampulde sorun mu var abi ... Yorum bağlantısı
Oktay Toker 11 Kasım 2014 Yazar Paylaş 11 Kasım 2014 (düzenlendi) Yok gündüz vakti ancak bu tona çekebildim.Canlı halinde sorun yok gayet güzel.Buda en karanlık poz konumunda çekildi. Uzun hüzmede görünen yataylamasına ışık hüzmesi orijinal uzunlar.Klasik uzun görünümünden farklı.Yatay çizgi olarak yansıtıyor. 7 Kasım 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Durmuş 12 Kasım 2014 Paylaş 12 Kasım 2014 Sanki tek mercek varmış gibi, motosiklet farı gibi tek görünüyor, Mahmut bey gibi banada sağ taraf hiç piyasada yok gibi geldi resimden, varsada üst üste binmiş desenler o zaman , normalde şöyle olması lazım değil mi? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 12 Kasım 2014 Yazar Paylaş 12 Kasım 2014 (düzenlendi) Gündüzün 15.00 sonrasında duvar ile arasında 10 metre mesafe var iken bu resim bile fazla diyebilirim.Bu resmide halojen ile bi-xenon mercekteki ışık farkı için ekledim bunuda yazdım zaten. Bu resimle benimde canlısını görmeme rağmen yorum yapmam hata olabilir.BHata varsada gece çekilmiş güzel bir resimle ortaya elbet çıkar.Akşam çekilmiş resim maalesef elimde yok.Canlı halinde bu yazdıklarınız zaten mevcut.Yoksa farları araca vermezdim alırdım yapar takardım. Resmi alıp büyütüp bakınca detaylar görünüyor. 12 Kasım 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts