İçeriğe Yönlendir

En iyi 880 881 tip ampül hangisi

Erkan Razi

Recommended Posts

Erkan Razi

sis farlarım 881 tipi ampül ama verim alamıyorum xenonda istemiyorum.. piyasada bana önerebiliceğiniz kaliteli 881 ampül varmıdır yada led türevi tüv de muayenede başımı ağrıtmıycak bir şey olursa en verimli kaliteli aydınlatmayı alabiliceğim ampül yardımcı olursanız sevinirim.. bu arada sislerimi sadece gerçekten sisli ve çok yağmurlu kapalı kasvetli havada açarım yani öyle zevk olsun diye açıp gezen biri değilim ama orjinal standart fabrikasyon ampüllerden sıfır verim alıyorum..

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
(düzenlendi)

Mevcut ampulleriniz 27W çok fazla performans beklememek lazım , bunun yerine Sylvania H11/881/894 SilverStar alın 55W 4000K değerindedir , ama şöyle bir risk var uzun vadede yüksek W tan dolayı sis lambasına zarar verebilir...

35585.jpg

tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

sis farlarım 881 tipi ampül ama verim alamıyorum xenonda istemiyorum.. piyasada bana önerebiliceğiniz kaliteli 881 ampül varmıdır yada led türevi tüv de muayenede başımı ağrıtmıycak bir şey olursa en verimli kaliteli aydınlatmayı alabiliceğim ampül yardımcı olursanız sevinirim.. bu arada sislerimi sadece gerçekten sisli ve çok yağmurlu kapalı kasvetli havada açarım yani öyle zevk olsun diye açıp gezen biri değilim ama orjinal standart fabrikasyon ampüllerden sıfır verim alıyorum..

Pek bulunmayan bir tip olduğundan performans ampulü bulman mümkün görünmüyor. Orjinali yüksek W ile değiştirmek Mahmut'un da dediği gibi riskli.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...