Fırat İzgi 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Merhabalar. Sedan Clio için piyasada ne yazık ki Ledli stop yok. Benim elimden de gelmez bu iş. Elektrikci bulup konuşsam mı böyle bir planı? Sizlerden yapanlar da var sanırım. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 Merhabalar. Sedan Clio için piyasada ne yazık ki Ledli stop yok. Benim elimden de gelmez bu iş. Elektrikci bulup konuşsam mı böyle bir planı? Sizlerden yapanlar da var sanırım.Bu işlerden anlayan bir oto elektrikçisi bulmanız çok zor , uygulama zaten başlı başına zor , en güzeli kendi emeğiniz kırık stop bulunut deneme yapılabilir power led ve lens tavsiye edreim.. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı1679652608 5 Şubat 2014 Paylaş 5 Şubat 2014 (düzenlendi) selamlar. bizim rahmetlinin üzerinde bir denememiz olmuştu ilandaki ledlerle: http://urun.gittigid...ikonlu-79083945 . sağ taraftakilerin üstteki 3 ledi yanmayıvermişti bir zamandan sonra ama iki taraf aynı anda görünmediği için belli olmuyordu. gene aynı şekilde bir sorun da ledlerin tam yapışmamasıydı. dümdüz değil sol taraf dikkat ederseniz ama hava azıcık kararsa dahi ledler bayağı parlak yandığı için belli olmuyordu o yamukluk. bunları düzeltemeden gitti zaten garibim perte. direkt parklara bağlamıştık, farın arka plastığinden el girecek kadar küçük bir aralık açıp, farı fırında açmadan uygulamıştık. fotoğraflar iyi kötü fikir verir, yaptırabilecek birini bulursanız güzel olur bence. plakalık camını iptal edip, gün ışığı beyazı led plakalık ile daha da güzel olur, tavsiye ederim. tabi far camındaki turuncu kısmı da şeffaf kırmızı film ile kaplamalısınız ki ledler turuncu görünmesin. zaten kırmızıyken her türlü daha güzel görünüyor, led yapmasanız bile yapın bence bunu. 5 Şubat 2014 tarihinde Umut Taşlı tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fırat İzgi 5 Şubat 2014 Yazar Paylaş 5 Şubat 2014 Zorlu bir süreç olsa gerek hocam. Sitede yapan var mıdır istek üzerine hocam? Umut hocam güzel olmuş çok sağolun aklımda oldu bu da. Ayrıca aracınızın resmini daha önce görmüştüm hatta pert olduğunu da biliyordum yanılmıyorsam. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 bu konuda oktay abi yardımcı olacaktır, profilinden mail adresini alın ve görüşün. Oktay toker. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 6 Şubat 2014 Paylaş 6 Şubat 2014 508'in stop ledleri bu farda güzel durur ve kolay uydurulabilir gibime geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Fırat İzgi 6 Şubat 2014 Yazar Paylaş 6 Şubat 2014 @Fatih Özbeş, teşekkürler şimdi irtibata geçicem. @Selçuk Keleş, mükemmel olur eğer böyle bir tasarım olursa. Yorum bağlantısı
Salih Karali 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 bende starex için stop çalışması yapıyorum da benim istedigim led lerin ucu belli olmasın( parklar için tabi) rakı pleksi ve power ledle bayagı iyi sonuç aldım ama power oldugu için ışık fazla geliyor bu ışıgı %40 gibi nasıl kısabilirim 180 ve 330 ohm drenç denedim fazla kısıldı ışık ney kullanabilirim arkadaşlar bi yardım cı olurmusunuz Yorum bağlantısı
Erim Topdemir 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 bende starex için stop çalışması yapıyorum da benim istedigim led lerin ucu belli olmasın( parklar için tabi) rakı pleksi ve power ledle bayagı iyi sonuç aldım ama power oldugu için ışık fazla geliyor bu ışıgı %40 gibi nasıl kısabilirim 180 ve 330 ohm drenç denedim fazla kısıldı ışık ney kullanabilirim arkadaşlar bi yardım cı olurmusunuzNasıl yaptığınızı ve malzemeleri banada kısa bir özet geçermisiniz 156 arka stop konusunda yazmıştınız yapıcagınızı benim için çok aydınlatıcı olacak Yorum bağlantısı
Salih Karali 9 Şubat 2014 Paylaş 9 Şubat 2014 bende starex için stop çalışması yapıyorum da benim istedigim led lerin ucu belli olmasın( parklar için tabi) rakı pleksi ve power ledle bayagı iyi sonuç aldım ama power oldugu için ışık fazla geliyor bu ışıgı %40 gibi nasıl kısabilirim 180 ve 330 ohm drenç denedim fazla kısıldı ışık ney kullanabilirim arkadaşlar bi yardım cı olurmusunuzUstalar da cvp bekliyorum power e kisabilirsem resim ekleycegim Yorum bağlantısı
Recommended Posts