Anıl Akgül 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Öncelikle herkese selamlar .. Aranıza yeni katıldım .. Aracım 2011 Focus Titanium Tdci ..Aracın plaka aydınlatmalarını değiştirdim .. Sorum şu .. Tavan aydınlatması ve ayak aydınlatmaları için (tavanlar biraz daha kuvvetli olmak üzere ) led ampul almak istiyorum ..İnternet üzerinden Türkiye den alabileceğim yerler nereleridir ? Site ismi vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum...Fakat en azından hangi ampullerden kullanmam gerekiyor bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim .. Bunun haricinde parkları amber renk yapmak istiyorum .. Ayrıca arka stoplara daha kuvvetli ampuller ve geri vites lambası ile 3. stop lambasının ampullerini de değiştirmek istiyorum ..Bunlar için de yardımcı olursanız çok sevinirim .. Buradan okuyorum bazı konularda az çok fikir sahibi oldum .. Fakat led ve çeşitleri konusunda çok az bilgim var ..Direk ampulleri değiştirerek güzel bir aydınlatma sağmamda yardımcı olursanız sevinirim .]Herkese iyi forumlar diliyorum ... Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 TR de aradığını bulmak çok zor imkan varsa uzak doğudan getirtmek en mantıklısı hem de daha ucuz.İç aydınlatma ve plaka T10Sinyaller ve geri vites 1156 Park+fren 1157 Ön park T5 bu kodlarla aliexpress te örnek : T10 SMD5050 Led white bulb diye aratırsanız envai çeşit ürün bulursunuz... Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 31 Ocak 2014 Yazar Paylaş 31 Ocak 2014 Öncelikle verdiğiniz cevaba teşekkürler.. Ben daha önce yurtdışı sitelerden hiç alışveriş yapmadığım için bu konulara biraz yabancıyım.. Önce biraz daha araştırmam lazım sanırım Plaka aydınlatmaları ve ayak aydınlatmaları ile park ampulleri sanırım dipsiz ampul tipinde.. Arka tampondaki geri vites lambası çok az ışık veriyor.. Bu sıralarda bulunduğum yerde sis fazla oluyor onun içinde bu ampulleri değiştirmeyi düşünüyorum.. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 31 Ocak 2014 Paylaş 31 Ocak 2014 Bu ampuller çok güçlü ve parlak yanar XB T10 LED Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Geri ve sis lambasında cree led içeren ürün kullanmalısın. SMD5050 olanlar yetersiz geliyor. Servet abi kangooya takmıştı o konuyu inceleyebilirsin. Creeler 50-60 tl civarında. Resimdekinin 30 watt oluşundan şüpheli olsam da yeterli gelecektir. Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 1 Şubat 2014 Yazar Paylaş 1 Şubat 2014 Park plaka ve iç aydınlatma için...Bunlar iç aydınlatmada çok parlak yandığında iyi bir görüntü isterken çok ışıl ışıl olacak heralde..Parklara bunun amberini takıp amerikan park ile desteklemek nasıl bir sonuç verir ? Ayrıca tavan ve güneşliklerin arkasındaki okuma lambaları ve torpidonunkileri ne ile değiştirebilirim ? ( beyaz renk olarak )Geri ve sis lambasında cree led içeren ürün kullanmalısın. SMD5050 olanlar yetersiz geliyor. Servet abi kangooya takmıştı o konuyu inceleyebilirsin. Creeler 50-60 tl civarında. Resimdekinin 30 watt oluşundan şüpheli olsam da yeterli gelecektir.Erkan bu cree ledlerin tanesi mi o fiyat çifti mi ? Bunlarıda aliexpress den mi temin edeceğiz.. Çünkü daha önce bununla ilgili bir konuda Mahmut un bu ledlerin Türkiye'de bulunmadığını yazdığını hatırlıyorum... Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 Evet çift fiyatı dx veya aliexpress' den temin edebilirsin. 50-80 watt yazsa da bu kadar olacağını sanmam yinede SMD5050lerden daha iyi aydınlatır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts