İçeriğe Yönlendir

Hyundai i30 2 (2011-2016) Bi-Xenon

Asilkan Tekin

Recommended Posts

Mustafa Yurtseven

Fatih kardeşim

bahsettiğim urunleri kullanmadan önce aracin uzerindeki waxi yok etmen gerekecek.Direk onun uzerine uygulama.Soylemeyi unutmusum sabah aklima geldi.

Yorum bağlantısı
taner eviş

Mustafa Hocam beni ararmisiniz. Daha uygun fiyatlarla alabileceğiniz kişilerin bilgilerini veriyim

05302057665

Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583
(düzenlendi)

Mustafa Bey ben de son zamanlarda memnun kalmamaya başladım. konuyu çok fazla dağıtmamak adına bana fatihozbas84@gmail.com dan mail atar mısın? oradan devam edelim...

sitenin linkini de yollarsan çok sevinirim. meguiars tan istediğim sonuçları alamamaya başladım bir de senin söylediklerini deneyeceğim.

tarihinde Fatih Özbaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Sellektörde flash gibi patlamasını istiyorsan hella alacaksın fakat sürücüler ne olduğunu anlayamadıkları için çok fazla yol vermiyorlar :) ya da tekrar istiyorlar.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yurtseven

Valla sari lambalarda anlamiyorlar.bi xenonda da anpamazlarsa o zaman buyuk bi stad projektoru takicam arabaya:)))

adamlarda ayna kullanma denen bisi yokki:))))

Yorum bağlantısı
Mustafa Yurtseven

Ledlerin siparişini verdim:))) benimde herikisi hosuma gitmisti.1. Resimde tam bir cekik gözü hatirlatti bana malum korea mali ya ondan hosuma gitmisti.2. Resimdekini daha once gordum TR de.kopya cekmis gibi olmasin istedim.

Bu arada ledlerden 1 tane fazla siparis verdim.Nolur nolmaz diye.Iyi çikarsa satmayi dusunuyorum.

Gelince resimleride paylasicam sizinle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
taner eviş
Ledlerin siparişini verdim:))) benimde herikisi hosuma gitmisti.1. Resimde tam bir cekik gözü hatirlatti bana malum korea mali ya ondan hosuma gitmisti.2. Resimdekini daha once gordum TR de.kopya cekmis gibi olmasin istedim.

Bu arada ledlerden 1 tane fazla siparis verdim.Nolur nolmaz diye.Iyi çikarsa satmayi dusunuyorum.

Gelince resimleride paylasicam sizinle.

İkinci resim benim sana attığım farın aynısı :)

Lede talibim hemen şimdi şu anda ;)

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Valla bi xenon sellektör de işini çözmezse yeşil lazer al arabanın içinden aynaya yansıtıp adamın gözünü hedeflersin :))

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Yurtseven

:)))) haklisin Gökhan kardeşim.

Taner kardeşim 1 tane işimi görürse diğeri senindir.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yurtseven

Arkadaşlar Merhaba,

Ampül olarak öneriniz ne var acaba? D1S için.5500 k nın üsüne çıkmayı planlamıyorum.

Teşekkürler şimdiden.

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Arkadaşlar Merhaba,

Ampül olarak öneriniz ne var acaba? D1S için.5500 k nın üsüne çıkmayı planlamıyorum.

Teşekkürler şimdiden.

Osram 5000K CBI :good1: kullanıyorum ....

Yorum bağlantısı
Mustafa Yurtseven

Mahmut Bey,

Benimde aklımda açıkçası bu ampül var.

Güvenilir bir satış sitesi biliyor musunuz acaba?

Yorum bağlantısı
Mustafa Yurtseven

Yok bulunurda abi güvenli biri varsa ordan siparis verim dedim.Malum sahte felan yollarlar.Ben garibanda hiç anlamam.Sonra geri gondermekle ugraşmim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yurtseven

Konu hakkinda yardimci olabilcek varmi?

yukardaki linklerdeki urunler iyimidir acaba?

bizde tanesi 300 tl iken yurtdisinda cifti 400 civari geliyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yurtseven
(düzenlendi)

Bende işte 2.ele 300 verecegime sifira 300 vermek daha mantikli degil mi? Sonuçta 2. Elin ne kdr gidecegi bellisiz.

tarihinde Mustafa Yurtseven tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...