Oktay Toker 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 (düzenlendi) Farları iyi günlerde kullanın.İlker ustamın eline sağlık.Balastların tesisatı direkt aküden alınıp orjinal tesisattan tetiklemeli role ile çalıştıracaksınız o zaman sorun düzelir.Yapılan ilk mesajı düzenleyip yazılmasa idi iyi olurdu.Ben sorunu daha yeni gördüm ve yanıt yazdım. 9 Ocak 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Asilkan Tekin 9 Ocak 2014 Yazar Paylaş 9 Ocak 2014 Teşekkür ederim ilginize. Yeni konu acıp konu kirliligi ve karmasası yaratmamak için ilk mesajı düzenledim Düşüncem oydu yani.. Gercekten ilker abinin eline saglık ne kadar özenerek yaptıgını farlarımı kargodan aldıktan sonra farkettim. 0 Hata Simdi benim kime nereye gitmem gerekiyor bu dediginizi yaptırabilmem için ? Mersin'de yasıyorum ben malesef.. Siz bana yapılması gereken detayları söylerseniz ona göre birini bulmaya calısayım. Olmadı elektrik elektronik mühendisliginde okuyan arkadaslarım var onlar yapabilirler mi ? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 9 Ocak 2014 Paylaş 9 Ocak 2014 İyi bir elektrikci rahatlıkla yazdığımı anlatırsanız yapabilir. Yorum bağlantısı
Asilkan Tekin 16 Ocak 2014 Yazar Paylaş 16 Ocak 2014 Oktay abi cok tesekkür ederim. Gittim hallettirdim. 50 Lira tuttu. Bence iyi. Cok temiz calıstı usta. Kablo hiç görünmüyor kaputu acınca. Artık titreyip sönme gibi bir durum yok 2 Yorum bağlantısı
Asilkan Tekin 21 Ocak 2014 Yazar Paylaş 21 Ocak 2014 Güle güle kullan Teşekkür ederim Masallah daha hiç problemim olmadı aydınlatmada. Özellikle otobanda. Işıldak gibi gidiyorum ehhe 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Partal 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Öncelikle herkese merhaba. 2013 son kasa i30 sahibiyim. Halojen ampülleri hem görüş olarak hemde sellektör olarak tatmin etmiyor.Bİ xenon yapmak istiyorum. İstanbulda bi firma ile görüştüm. daha önce i30 lara işlem yapmıslar. Mercek değişimi gibi işlem ile şu anki yaptıkları sistemde mercek vs değiştirmediklerini kesme biçme yapmadan merceği bi xenona cevırdıklerını vizeye gıderken ampul degısımı ıle gectıgını soyledıler. Böyle bı ıslem ıle bı mercedes audi bmw gibi kaliteli net bı aydınlatma ve sellektor performansı alabılırmıyım. Tecrubelerınız ve bılgılerınızde bana yardımcı olabılırsenız sevınırım. Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 (düzenlendi) kullanılacak olan mercek ucuz yollu japon çin üretimi mercek.Duvar yansıması çok iyi olmasına rağmen ürünün ömrü bir o kadar az.İnternette satılan oem mercekler var.Onları alıp kullanmanızı öneririz.Audi mercedes bmw gibi firmalar niye hella valeo bosch gibi mercekleri kullanıyor diye düşünmek lazım.Bu bi xenon işine giriştiğiniz zaman emin olun hastalık gibidir ve ayrılamazsınız.Biraz külfetlidir.Önerim kendinize çıkma ucuz yollu yedek far alıp kullanmanız.Bütün işlemleri onun üzerinde yapmanız.Size ortalama 500 900 tl gibi (far fiyatına göre değişir.) bir maliyeti olur.Emin olun ben kendim yaptım iyi ki yapmışım orijinal farlar yolu aydınlatmıyormuş.size önerilen mercekler bunlar.bizim önerimiz. 31 Mayıs 2014 tarihinde Gökhan Tongay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ufuk Partal 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 mercek değişimi yapmıcaklarını orjınal mercegın uzerıne bı xenon montjı yapılıcagını dıger arabalar ıle hıcbır fark olmadıgı soylendı. Yorum bağlantısı
Ufuk Partal 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 size işlemn toplam maliyeti ne kadar tuttu. Vize işleminde nasıl bır cozum ıle gecmeyı dusunuyorsunuz Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 maliyeti yaklaşık işçilik ve G5 kit dahil 750 - 800TL civarı tutmuştur. (sahibine sormak lazım)muayenede halojen ampul takılarak geçilebilir. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 ;Orjinal merceği nasıl bi-xenon yapacaklar mış?Böyle bir yöntem mi varmış?Şu olabilir orjinal merceğin belki bi-xenonlusu varsa geçerli sadece değişimi olur.Aracınız orjinal mercekli mi? Halojen H4 tipte olan mı? Yorum bağlantısı
Samet Kayış 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Sanırım h7 yi söküp h4 takacaklar ve sağlam para alacaklar eğer öyle olursa gerçekten çok çok ürkütücü o.O Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 1 Haziran 2014 Paylaş 1 Haziran 2014 Ben 400 500 tl arası verdim bunun içerisinde xenon kit yok şu sıralar onu ucuza getirmeye çalışıyorum.ortalama 700 800 tl civarına patlıyor. Yorum bağlantısı
Ufuk Partal 1 Haziran 2014 Paylaş 1 Haziran 2014 ;Orjinal merceği nasıl bi-xenon yapacaklar mış?Böyle bir yöntem mi varmış?Şu olabilir orjinal merceğin belki bi-xenonlusu varsa geçerli sadece değişimi olur.Aracınız orjinal mercekli mi? Halojen H4 tipte olan mı?Eskiden yaptıklarında degıstırıolarmıs. SImdı bızım i30lar orjınal mercek uzerıne yapıldıgını soyledıler telefonda. Bende bılmıorum oyle bı yontem varmı yokmu. Turkıyede i30ların bi xenonu yok. Farlar mobis marka. orjinal mercekli h7 kısa h1 uzun olması lazımsoylenen fıyat 750 tl. 5 6 saatlik bi işi var farları gonderın bız yapıp gonderebılırızde dedıler. Yer istanbulda Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Sanıyorum i30'ların merceği monoblok, çıkarması çok zahmetli. O nedenle öndeki merceğe dokunmadan arkadaki huni kısmı takıp yapıyorlar. Yaptırmaya çalıştığın şeyi İzmir'deki ustalara da yaptırabilirsin, o hazır mercekli kitler internette satılıyor zaten. Sanayideki farcı ustalardan biraz soruştur önce. Yorum bağlantısı
Ufuk Partal 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 izmirde bu işi yapan duymadım. vardır muakkak okadar para baglarsam kaliteli bi işlem olsun diğer araclardan farkı olmasın istiyorum. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 o kadar para baglarsam kaliteli bi işlem olsun diğer araclardan farkı olmasın istiyorum.Bu cümlenize göre OEM olarak kullanılacak mercek ile bu işlemi yapmanızı tavsiye ediyorum.Hazır çin malı ürün sizi ileri süreçte üzecektir.Zaten halojen olan far yapısı bu çin malı ürünlere olan yapı ile fark teşkil etmiyor.Hatta orjinal farın aydınlatması bence daha kaliteli bir aydınlatmadır diyebilirim.Yeni tip Hella serisi bi-xenon mercek ile yapılacak çalışma aydınlatma olarak sizi tatmin eder. Yorum bağlantısı
Ufuk Partal 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Bu islemi yaptirabilicegim bi yer varmi bildiginiz kendim yapabilirmiyim biraz tereddutluyum Sordugum yerin bilgilerini paylassam ozelden arayip siz sorabilirmisiniz ? Ne islemi uyguladiklarini Yorum bağlantısı
Ufuk Partal 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 bana gereken parçaları alsam ben maliyeti ne tutar? ne almam gerekir kalem kalem yazarmısınız? Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Projektör monoblok ise bu işe girmenizi heleki ilk defa yapacak biri olarak önermem. Çıkma far bulup üzerinde çalışırsanız daha iyi olur. Yorum bağlantısı
Ufuk Partal 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Mercek monoblok degil ayni arac zaten burdaki ile malzeme maliyeti ne tutar. Bi yerle gorustum 750 850 civari fiyat aldim iscilik cok aliyolar gibi geliyor. Kullanicagi malzemeler gen 5 ds1 hella mercek. Ondan malzeme maliyeti bileyim Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Mercekler ort100 tlFarlar en az 200 tl Xenon kit 100 tlçakması 400 tl gen5 d1s Angel vs led gündüz farı projesi düşünüyorsan onların fiyatları mercek kapagı vs vs diye gider Yorum bağlantısı
Ufuk Partal 5 Haziran 2014 Paylaş 5 Haziran 2014 gökhan bey orjinal farlarıma yapmayı dusunuyorum. cıkma far 200 e bulabılsem alayım. 200 cıksak maliyet 500 tl.. yapan yerler cok para ıstıolarmıs cıdden Yorum bağlantısı
Recommended Posts