İçeriğe Yönlendir

H7R nedir?


Sinan Silim

Recommended Posts

Sinan Silim
(düzenlendi)

Merhabalar araştırma yaparken h7r xenon kitine rasladım üstünde anti parlama özelliğinin oldugunu ve karşıdan gelenın gözünü almadıgını söyluyordu bu konu hakkında yeterli bılgısı olan var mı acaba gerçekten işe yarıyor mu ? yoksa düzmece midir? şimdiden teşşekürler.. (bu arada yanlış anlamayın aracım megane 3 2012 model 1.5 dcı bi-xenon farlarım yok ,halogen farlarımda nightbreaker takılı ampül olarak)

tarihinde Sinan Silim tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Sinan bey merhaba aramıza hoş geldiniz :flowers:

H7R tamamen kopya bir ürün fabrikasyon merceksiz xenon lu araçların (Honda ve Toyota v.s ) ampulüdür D1R / D2R , H7R bu serinin en basit replikasıdır ama bu halide çok işe yaramaz çünkü H serisi far refklektörleri halojen ampule göre tasarlandığından H7R kullanılsa bile mutlaka ışık sapmaları yaşanacak ve göz alacaktır.

h7ru.jpgd1rq.jpg

Yorum bağlantısı
Sinan Silim
Sinan bey merhaba aramıza hoş geldiniz :flowers: H7R tamamen kopya bir ürün fabrikasyon merceksiz xenon lu araçların (Honda ve Toyota v.s ) ampulüdür D1R / D2R , H7R bu serinin en basit replikasıdır ama bu halide çok işe yaramaz çünkü H serisi far refklektörleri halojen ampule göre tasarlandığından H7R kullanılsa bile mutlaka ışık sapmaları yaşanacak ve göz alacaktır. h7ru.jpgd1rq.jpg

öncelikle hoş bulduk Mahmut Bey :) cok tessekür ederim beni bu konuda aydınlattığınız için ...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...