Seyfi Acan 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Merhaba Hyundai i30 sahibiyim arabamın gündüz farları standardında kısa farları yada parkları açınca sönüyor.Ben gündüz farlarına kısa farlarımdan da hat çektim ve kısalar yanarkende yanıyor ama ben daha kısık yanmasını istiyorum bunun için basit uygun bir modül var mı yardımlarınızı rica ediyorum bir çok konuyu okudum ama bazı arkadaşlar kendileri birşeyler yapmışlar .Ben basit hazır alabileceğim bir ürün arıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 Kısa fardan çektiğin hatta, deneyerek bulabileceğin alüminyum direnç bağlayabilirsin. En basit yöntemdir. Yorum bağlantısı
İsmail Ayaz1679652578 7 Şubat 2013 Paylaş 7 Şubat 2013 gittigidiyorda hazır modül var. gündüz farı modülü yazın çıkar. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Ledli gündüz farını kısmak dururken park lambası koymaları bana tuhaf geldi. Park ya da kısa farlar açıldığında gündüz farlarının ışık gücünün 1/4'e düşmesi gerekiyor buna göre hesaplama yapın. Yorum bağlantısı
Seyfi Acan 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Kısa fardan çektiğin hatta, deneyerek bulabileceğin alüminyum direnç bağlayabilirsin. En basit yöntemdir.Teşekkür ederim ama elektrik bilgim az .Deneme yanılma yoluyla bunu yapmak benim için zor gibi Elektrikcimde diyot ile olabilir ama kaçlık diyot kullanıyorlarmış öğren onu koyalım falan demişti sizin dediğniz ile aynı şey mi onuda bilmiyorum ? Ben kısalara bağlatırken diyot koyduk ama o diyotlar akımın terse gitmesini önlemek için sadece.Ledli gündüz farını kısmak dururken park lambası koymaları bana tuhaf geldi. Park ya da kısa farlar açıldığında gündüz farlarının ışık gücünün 1/4'e düşmesi gerekiyor buna göre hesaplama yapın.Hocam normal parlaklığının %50 veya %60 ı kadar yansa sıkıntı olmaz ama nasıl yapmalıyım ?gittigidiyorda hazır modül var. gündüz farı modülü yazın çıkar.çok teşekkür ederim bir kaç ürün buldum dediğiniz yerdesizden hangisini almam gerektiği konusunda da yardım rica ediyorumhttp://urun.gittigidiyor.com/garaj/gunduz-fari-drl-sisteme-buyuk-tip-surucu-devresi-72791363bu ürüne baktığımda + ve - bölümler var fakat ben kısa fardan sislerin yanında bulunan drl gündüz farlarıma sadece + hat çektim bunu sizce nasıl montaj edebilirimBirde sağ fardan tek hat sağ drl ye sol fardan tek hat sol drl ye gidiyor bu üründen 2 adet mi almalıyım o zaman ? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Kısık yanması lazım aksi takdirde biraz göz alır. Bu devreyi mevcut tesisata eklemek gerekli ek hatta değil. Yorum bağlantısı
Seyfi Acan 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 Kısık yanması lazım aksi takdirde biraz göz alır. Bu devreyi mevcut tesisata eklemek gerekli ek hatta değil.Amacım göz almasın diye kısık yakmak bunun için yardım rica ediyorum ama gündüz farlar yanık değilken orjinalde olduğu gibi parlak yansın istiyorum.Orjinal hatta tsbiki + ve - iki kablo var ben üstten her iki kısa fardan tek + kablo çektim alta drl lere bu modülü nasıl bağlarım şu durumda? Yorum bağlantısı
Seyfi Acan 11 Şubat 2013 Yazar Paylaş 11 Şubat 2013 Yok mu bana yardım edebilecek samsunda bir servis çok basit bir şekilde yapmak istediğimi yapmış ama sır vermiyorlar tek öğrendiğim diyotun içine bir uygulama yapmışlar ama ne yapmışlar bilmiyorumm Yorum bağlantısı
Samet Daş 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Yok mu bana yardım edebilecek samsunda bir servis çok basit bir şekilde yapmak istediğimi yapmış ama sır vermiyorlar tek öğrendiğim diyotun içine bir uygulama yapmışlar ama ne yapmışlar bilmiyorumm Arkadaş Servet abi kendi kendine yapabileceğin bir yol göstermiş.Yapamam diyorsan alacaksın link paylaştığın ürünü. Tabi senin drl aşağıdaki şartlara uyuyorsa. Aldığında içinde çıkan klavuzda montaj şemasına göre montaj yapacaksın. Adamlar belirtmiş içinde klavuz ile gönderildiğiniÇalıştırdığı led sayısı: En az 10 - En fazla 16 Beyaz LedUyumluluk: 1 watt power led Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Ürünle ilgili açıklama burada.Gündüz farıyla ilgili konuları biraz incelersen işine yarayabilecek şeyler bulacağını düşünüyorum.İstanbul'dasın, biraz sanayide araştırma yapman gerekiyor, uygun fiyatla yaptırabileceğin bir yer bulabilirsin. Yorum bağlantısı
Enes Akgün 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Kısa farlardan 21 w ampullere kablo çekilebilir mi direk olarak Sigortadan halledilemez mi ? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Kısa farlardan 21 w ampullere kablo çekilebilir mi direk olarak Sigortadan halledilemez mi ?Gündüz farı uzun far gibi yanar. Geceleyin kısa far yanıyorken gündüz farı kapalı ya da kısık olmalıdır. Direkt olarak kablo çekersen gündüz farın geceleyin sürücülerin gözünü kamaştırır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts