Kemal Yağmurcukardeş 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Finish2 şerden 4 kova su döktüm içine su almadı,buğ yapmadı Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 8 Şubat 2013 Yazar Paylaş 8 Şubat 2013 Dediğim şey farklı bu gündüz farı Bro5 bacaklı röle ile yapabilirsin;30 kısmına tesisattan gelen uzun farın + sı87a kısmına halojen ampule giden +87 kısmına bi-xenon perdesine giden +85 kısmına - verilecek86 kısmına farın + kablosu bağlanacakFocus MK2 Bi-xenon hella , yazın benim videom çıkıcak onu izleyinBektaş bu röleyi nerden bulurum. Her fara 1 adet değil mi? Biraz daha açıklayabilir misin sana zahmet. Yorum bağlantısı
Vural Dumlu 8 Şubat 2013 Paylaş 8 Şubat 2013 Finish2 şerden 4 kova su döktüm içine su almadı,buğ yapmadı Güzel olmuş Xenonlar kaç kelvin acaba? Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Finish2 şerden 4 kova su döktüm içine su almadı,buğ yapmadı Güzel oldu güle güle kullan. Buğu konusunda henüz sevinmek için erken biraz kullanımdan sonra veya yıkamacıda belli olucak o durum 1 Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 Güzel oldu güle güle kullan. Buğu konusunda henüz sevinmek için erken biraz kullanımdan sonra veya yıkamacıda belli olucak o durum Haklısın abi yıkamacıda basınçlı su belli eder. Çok teşekkür ederim abiNormal bildiğimiz 5 bacak röle elektrikcilerde bulabilirsin bağlantı şemasını sözlü yaptım şuan tatildeyim eve geçince bilgisayardan çıktı yollarımEyvallah Bektaş sen çıktı yollayana kadar yapmamış olursam çıktı yardımcı olur.Güzel olmuş Xenonlar kaç kelvin acaba?Hocam 6000k olması lazım Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 9 Şubat 2013 Paylaş 9 Şubat 2013 Finish2 şerden 4 kova su döktüm içine su almadı,buğ yapmadı Elinize sağlık güzel olmuş farların buğu yapması için hava 2-3 derece yağmurlu yada karlı olmalı su dökerek sadece yalıtım kontrolü yapılır ama oda yetersiz basınçlı su ve uzun mesafe yolculuk en iyi test tir.Farlar iyi izole edilip dışarıdan hava alması engellendi ise sadece silikon kuruyana kadar buğu yapar... Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 Elinize sağlık güzel olmuş farların buğu yapması için hava 2-3 derece yağmurlu yada karlı olmalı su dökerek sadece yalıtım kontrolü yapılır ama oda yetersiz basınçlı su ve uzun mesafe yolculuk en iyi test tir.Farlar iyi izole edilip dışarıdan hava alması engellendi ise sadece silikon kuruyana kadar buğu yapar...Teşekkür ederim hocam. Test edecez bakalımArkadaşlar bugün dikkatli inceledim sağ taraf biraz daha aşağıda aydınlatıyor (far ayarı yaptırdım) ve sola göre daha sönük... neden olabilir?Sağ daha sönük kesilmez çizgisi belli değil sola göre.. Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 9 Şubat 2013 Yazar Paylaş 9 Şubat 2013 sağ farda sıkıntı var..sağdan akan trafik için bu mercek çıkıntıyı kapatmışsınız onu açmalısınıztam anlamadım demek istediğini Bektaş... tam olarak ne yapmalıyım Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 10 Şubat 2013 Yazar Paylaş 10 Şubat 2013 Arabayı yıkattım farlar su almadı buğ yapmadı Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 10 Şubat 2013 Yazar Paylaş 10 Şubat 2013 (düzenlendi) sağ farı sök arkada bi çubuğu var onunla oynamalısın.Farı camından ayırmama gerek yok o zaman?Ve dikkat ettiğim birşey oldu uzunları yakınca desenler aynı... Tek sıkıntı sağ far sola göre yetersiz ve kesilme çizgisi kısalarda belirgin değil...Çubuk yerinden mi kaymıştır? Çubuk merceğin çubuğu galiba? tam olarak ne yapmalıyım... çok soru sordum kusura bakma =) 10 Şubat 2013 tarihinde Kemal Yağmurcukardeş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 11 Şubat 2013 Yazar Paylaş 11 Şubat 2013 Far söktüm çubuk yukarı çektim kesilme çizgisi ortaya çıktı... 5.ayda muayene var ondan sonra röleyi yapacağım.Tek sorum var... Çizgi ortaya çıktı ama genede sağ farım sol gibi parlak değil... Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 Far söktüm çubuk yukarı çektim kesilme çizgisi ortaya çıktı... 5.ayda muayene var ondan sonra röleyi yapacağım.Tek sorum var... Çizgi ortaya çıktı ama genede sağ farım sol gibi parlak değil...Ampul yerine tam oturmuş mu kontrol edin.Ampul ve balastı yer değiştirmeyi deneyin sorun devam ederse mercek reflektöründe sorun var demektir... Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 11 Şubat 2013 Yazar Paylaş 11 Şubat 2013 Ampul yerine tam oturmuş mu kontrol edin.Ampul ve balastı yer değiştirmeyi deneyin sorun devam ederse mercek reflektöründe sorun var demektir...abi ampül yerine tam oturmuş... şuan tek sıkıntı sağ far biraz aşağıda far ayarına girecek...Ampül yerlerini değiştirdiğimde sağa göre sönük yanarsa tam tersi olursa sorun ampülde diyecem... Ama halen güçlü yanarsa sağa göre o zaman sorun mercektendir başka ihtimal kalmıyor... Yorum bağlantısı
Vural Dumlu 11 Şubat 2013 Paylaş 11 Şubat 2013 abi ampül yerine tam oturmuş... şuan tek sıkıntı sağ far biraz aşağıda far ayarına girecek...Ampül yerlerini değiştirdiğimde sağa göre sönük yanarsa tam tersi olursa sorun ampülde diyecem... Ama halen güçlü yanarsa sağa göre o zaman sorun mercektendir başka ihtimal kalmıyor...Balast sıkıntılı olabilir Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 11 Şubat 2013 Yazar Paylaş 11 Şubat 2013 Balast sıkıntılı olabilir Balastlarıda değiştirir denerim Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 11 Şubat 2013 Yazar Paylaş 11 Şubat 2013 Mahmut abim açıklamış ampullerin yerini değiştirin olay anlaşılır ballasta birşey olsa ya ampul hiç yanmaz yada senkron halinde yakıp söndürür.büyük ihtimal aldığınız merceğin içi isli yanmış yada diğer ihtimal ampul sıkıntılı. ama ben oyumu mercekten yana kullanıyorumHaklısın benimde oyum mercekten test edip hemen sizlerle paylaşacağım... Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 Akşam mercekleri ve ampülü aldığım yere gidecem... Sorun neyden olabilir? Far ayarı yapan arkadaşım şey dedi.. Kısaları ayarlayınca uzunlar tutmuyor uzunları ayarlayınca kısalar... Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 bize uzunları kısaları fotoğraflayıp atsanız yardımcı olucaz ama...tamam Bektaş kapalı otoparka gidip çekeceğim 1-2 saat içinde mesajı editlemiş olurum. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Far ayarı yapan arkadaşım şey dedi.. Kısaları ayarlayınca uzunlar tutmuyor uzunları ayarlayınca kısalar...Kim onu diyen arkadaş cidden merak ettim yahu aynı reflektör modulünü kullanan araca uzun far ayarı yapılır mı? Toros mu uzun far ayrı kısa far ayrı ayarlansın.Hem uzun far ayarı diye bir şey yok element uydurmayalım lütfen,düzgün bir şekilde kısa far ayarı yapılır uzunlar da otomatik olarak ayarlanmış olur hepsi bu Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 Kim onu diyen arkadaş cidden merak ettim yahu aynı reflektör modulünü kullanan araca uzun far ayarı yapılır mı? Toros mu uzun far ayrı kısa far ayrı ayarlansın.Hem uzun far ayarı diye bir şey yok element uydurmayalım lütfen,düzgün bir şekilde kısa far ayarı yapılır uzunlar da otomatik olarak ayarlanmış olur hepsi bu Abı valla bende anlamadım hatta şaşırdım gençliğine veriyorum o arkadaşın Birazdan avm gidicem kapalı otoparkından yararlanacam geldiğimde resimler burada Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 avm kapanalı 2 saat oldu nerdesin Bektaş inanır mısın kapalı otoparka almadılar lpg var diye Nerde çekecem ben bu fotoğrafı ya!!! Yorum bağlantısı
Samet Daş 12 Şubat 2013 Paylaş 12 Şubat 2013 Arabayı çokta aydınlık olmayan bir yerde duvara dik olacak şekilde geri al çek. Kaldırımı kılavuz çizgisi olarak kullanabilirsin 1 Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 12 Şubat 2013 Yazar Paylaş 12 Şubat 2013 aynen öyle düz duvar bul gerisi makinaya kalmış sen 1 fotoğraf çekip getirme bayağı çek sonra boşuna uğraşmış olma içinden en seçilir olanını koy burayatamam yarın söz o zaman 20-30 çekerim hepsinide koyarım üşenmem Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Şubat 2013 Paylaş 13 Şubat 2013 tamam yarın söz o zaman 20-30 çekerim hepsinide koyarım üşenmem sakin sakin net çıkanı koyHahh önce ver gazı sonra sakin ol de Kemal kardeşimiz zehri aldı bir kere daha durur mu? 2 Yorum bağlantısı
Kemal Yağmurcukardeş 13 Şubat 2013 Yazar Paylaş 13 Şubat 2013 (düzenlendi) Sakin olamam arkadaş!!!!!! Bana gazı verdiniz birazdan forum çökecek aşırı yüklemeden 13 Şubat 2013 tarihinde Kemal Yağmurcukardeş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts