İçeriğe Yönlendir

Range rover 2006 ön far içi led problemi

Hüseyin Uzun1679652603

Recommended Posts

Hüseyin Uzun1679652603

İyi günler,

Diğer problemleri çözmeye çalışırken herhangi bir direnç bağlamadan düzgün yanan ön far içi ledlerimde , dün akşam frene bastığımda sağ tarafın ledinin flaş şeklinde yanıp söndüğünü gördüm.bu sorunu çözmek için ne yapmamız lazım cevaplarsanız memnun olurum.teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun1679652603
İlk aklıma gelen soket oldu bence far ve drl soketlerini bi kontrol edin :good1:

Tesekkürler ancak arac çalışırken frene basınca bı olayı yapıyor frene basmadıgım zaman normal olarak yanıyor

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun1679652603
ledleriniz arıza yaptı, demekki kaliteleri çok düşük. Başka bişeye bakmayın.

Servet bey ,cevabınız için tesekkür ederim.fakat bu farlar orjinal range rover farı ve borusan otodan alındı. nasıl orjinal bir fardaki ledler kalitesiz olabilir.burdaki sorun aracın elektronik olmasından dolayı dirençleri kabul etmemei sanırım.cünkü dirençleri bağladım bütün devreler park sensörleri,geri vites kamerası,gösterge isıkları dahil sapıttı.park sensoru durmadan ötüyor,kamera görüntüsü cizgi cizgi oldu .arka sis lambaları çalışmamaya basladı .şık olsun diye aldığım bu farlar ve stoplar basıma dert oldu.

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

...şık olsun diye aldığım bu farlar ve stoplar basıma dert oldu.

Hüseyin bey uygulama sonrası yapılan işlemler araca tanıtıldı mı?Araç araza ışığı yandı mı?Neden direnç kullandınız?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun1679652603

Hüseyin bey uygulama sonrası yapılan işlemler araca tanıtıldı mı?Araç araza ışığı yandı mı?Neden direnç kullandınız?

Aracta kullandıgım yeni stop ve farlar led .arac 2006 model oldugu için led tesisat yok 2010 ve sonrasında mevcut bu yüzden düzgün çalışmaları için direnç kullandım.birde tanımayı otomatik yapıyor. Tek sıkıntım ledlerde. bir türlü düzgün çalışmıyor ancak burda bu aracları servislerde benim gibi yeni modele cevirenler bu sorunları aşıyorlar ama nasıl yaptıkları ile ilgili kimseye bir sey anlatmıyorlar cünkü bu işlemi yapmak için 1.500 tl istiyorlar .yurtdışı formlarını okudugumda sistemin çalışması için diyotlardan oluşan bir kutudan bahsediyorlar ama nasıl yaptıklarını acıklamamışlar.bazıları ise dirençle çözdük diyorlar bir türlü işin içinden çıkamıyorum .birkac oto elektrikçisine gösterdim bu araclara bakan fakat onlarda çözemediler.yarın servet beyin söylediği yeni direncleri baglayarak tekrar sıfırdan hepsini baglayacagım bakalım sorun yeni dirençlerle çözülecekmi görecegim.aracta arıza ışığı sadece arka sislere direnç bağladığım zaman yandı o da ekranda arka sis lambalarını kontrol et diyor.

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Led stopları takmadan önce tesisatta herhangi bir ölçüm yaptınız mı?veya led stoplar çalışmak için ne kadar watt a ihtiyaç duyuyor kontrol ettiniz mi?Orj. led stopları kontrol eden bir güç kaynağı olmalı.Land Rover DRL tetiğini balasttan alıyor göz kırpan farı kontrol etmekte fayda var belki çok basit bir arızadır...

Yorum bağlantısı
Misafir

Hüseyin, bi hafta sonu karşılıklı çaylarımızı yudumlarken mıncıklayalım aracı. İş yerim Tuzla'da. Önümüzdeki hafta sonu için ( Pazar ) program yapalım.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun1679652603
Hüseyin, bi hafta sonu karşılıklı çaylarımızı yudumlarken mıncıklayalım aracı. İş yerim Tuzla'da. Önümüzdeki hafta sonu için ( Pazar ) program yapalım.

Servet bey bu gün 10 ohmm 50 wattları taktım . Sinyaller düzelmedi ayrıca sol ön far içi ledleride gitti yanmıyor sadece sag taraf yanıyor. Tahminin far ledleri yandı cunku direncleri söktükten sonrada yanmamaya devam etti:((

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Servet bey bu gün 10 ohmm 50 wattları taktım . Sinyaller düzelmedi ayrıca sol ön far içi ledleride gitti yanmıyor sadece sag taraf yanıyor. Tahminin far ledleri yandı cunku direncleri söktükten sonrada yanmamaya devam etti:((

Dergaha gitmek şart oldu size Hüseyin bey Servet abinin çayı şekerli sohbeti şerbetlidir ...

Yorum bağlantısı
Misafir

Siz ledleri sürerken driverlerini kullanmadınız muhtemelen, ledler aşırı akımdan yandı-kumanda sistemi yandı. İkisinden biri görünmekte.

Dergaha gitmek şart oldu size Hüseyin bey Servet abinin çayı şekerli sohbeti şerbetlidir ...

Aracı mıncıklarken yardım gerek ama ;)

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Siz ledleri sürerken driverlerini kullanmadınız muhtemelen, ledler aşırı akımdan yandı-kumanda sistemi yandı. İkisinden biri görünmekte.

Aracı mıncıklarken yardım gerek ama ;)

Çok isterim abi İstanbul da olduğum bir zamana denk gelirse memnuniyetle :thank_you2:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...