Mahmut Akbulut 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Umarım öyledir kısa mesafeyi aydınlatmada sorun olmaz ama oem bi-xenon un kısa 100/150 uzun 150/500 mt mesafeyi aydınlattığını düşünüce Led lambanın performansı düşündürüyor H7 Led ampul 1800 lümen / Xenon ampul 3200 lümen Yorum bağlantısı
Mutlu Güney 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Sonuçta söktüğüm halojen h7 kaç lümen? 1800 lümenden düşüktür sanırım. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Sonuçta söktüğüm halojen h7 kaç lümen? 1800 lümenden düşüktür sanırım.Durun bir dakika siz uzun reflektöre taktınız değil mi? Led ampulü Ben neden merceğe taktığınızı düşündüm/okudum anlamadım Tamam şimdi oldu sorun yok , bir an önce resim ve video bekliyoruz Halojen 1500/1700 lümen aralığında... Yorum bağlantısı
Mutlu Güney 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Halojenin de lümeni yüksekmiş, ben 1200 falandır diye tahmin ediyordum Yorum bağlantısı
Salih Karali 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 megane 3 orjinal bixenonun iç kısmındaki h7 halojeni söküp şu led ampulleri taktım, sonuç inanılmaz, hava kararınca foto çekip eklerim.resimleri bekliyruz Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Kullanılan led efekt olarak tatmin eder, aydınlatma olarak etmez. Zaten dediğiniz gibi bi-xenon kafii. Ancak, hiçbir mercekli far, halojen far kadar uzağıda aydınlatmaya yetmez. Aklınızda bulunsun Yorum bağlantısı
Murat Orhan 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 aynen, yalnız röle bağlantısından sonra uzun far kablosuna halojenle aynı akımı çekecek bir direnç bağlamanız gerekecektir.gerçi ben uzunlarda arıza lambası olmuyor diye biliyorum, siz H7leri söküp aracı çalıştırıp selektör attınız mı? arıza ışığı yakıyor mu? eğer yakıyorsa direnç, yakmıyorsa boş da bırakabilirsiniz veya led ampul takmak en mantıklısı.arıza ışığını denedim. hangi tarafı çıkarırsam ekranda şak diye yazıyor. hatta bi-xenon'da saçmalamaya başlıyor. selektör atıyor ancak sürekli uzunlarda durmuyor. 10sn de bir cut off açılıp kapanıyor. h7 leri takınca düzeliyor. en iyisi hiçbir şeyle oynamamaya karar verdim. h7leri nightbreaker unlimited ile değiştireceğim. d2sleri 66240 cbi ile değiştirdim. ekte standarta göre farkı görebilirsiniz. zamanla renk tam oturunca tekrar çekerim.not: fotolar manuel modda, sabit wb, f1.8, 1/100, iso 200 ve hiçbir düzeltme olmadan çekilmiştir. görüntüler olduğundan daha sarı çıktı ama önemli olan aradaki fark. yakında 66240 xnb leri de paylaşacagım. Yorum bağlantısı
Murat Orhan 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 (düzenlendi) cbi'leri bir haftalık kullanımdan sonraki halinin fotosunu paylaşıyorum. (not: bir önceki postumdaki renklerle karşılaştırmayın. O karşılaştırma için fix ayarlarda çekilmişti. Bu göze görünen halini çekmek için full otomatik modda çekildi.)uzunlarda H7 night breaker unlimited kullandım. Onu da video linkini paylaşıyorum:http://youtu.be/-nNazItKjRw 17 Şubat 2014 tarihinde Murat Orhan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 cbi'leri bir haftalık kullanımdan sonraki halinin fotosunu paylaşıyorum. (not: bir önceki postumdaki renklerle karşılaştırmayın. O karşılaştırma için fix ayarlarda çekilmişti. Bu göze görünen halini çekmek için full otomatik modda çekildi.)uzunlarda H7 night breaker unlimited kullandım. Onu da video linkini paylaşıyorum:http://youtu.be/-nNazItKjRwGüzel, sağol. CBI ile ilgili bir konu vardı, duvar ve yakın plan mercek çekimlerini oraya da ekler misin lütfen ? Yorum bağlantısı
Mutlu Güney 11 Mayıs 2014 Paylaş 11 Mayıs 2014 Megane 3 orjinal bixenon'lularda gündüz (farlar kapalı iken) selektör yapınca iç tastaki halojen mi yanıyor sadece yoksa xenonlar da mı yanıyor? Hiç kontrol etmedim de. Bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon1679652590 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Megane 3 orjinal bixenon'lularda gündüz (farlar kapalı iken) selektör yapınca iç tastaki halojen mi yanıyor sadece yoksa xenonlar da mı yanıyor? Hiç kontrol etmedim de. Bilgisi olan var mı?Orjinalde farlar kapalı iken halojen + xenon beraber çakıyor. Hatta selektör anında far ayarı bile kısa süreli devreye giriyor. 1 Yorum bağlantısı
Ercan Soylu 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Otomatik eğim sensörü olan araçlara bi-xenon uygulaması yapıldığında bu sistem çalışmaya devam ediyor mu? Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Ben bi xenonun yanına led ampul taktım. Tepkileri vs. fazlasıyla iyi oldu. Ayrıca renk sorunu da olmadı ve kendinden mercekli olması çok avantajlı oldu. Yorum bağlantısı
Ozan Kar 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Ben bi xenonun yanına led ampul taktım. Tepkileri vs. fazlasıyla iyi oldu. Ayrıca renk sorunu da olmadı ve kendinden mercekli olması çok avantajlı oldu.Normalde farlar kapalıyken selektörde sadece halojenin çalıştığı sistemde, selektör nasıl olur acaba? Yorum bağlantısı
Gökhan Ekren 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 eğer bahsettiğiniz benim kullandığım ampulse tek kelime ile yetersiz kalır. kimsenin dikkatini çekmez. ancak bende farlar kapalıyken de direk bixenon cut off yaptığı için sorun yaşamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 Haziran 2014 Paylaş 1 Haziran 2014 Otomatik eğim sensörü olan araçlara bi-xenon uygulaması yapıldığında bu sistem çalışmaya devam ediyor mu?Otomatik eğim sensörü olan araçta zaten xenon far var demektir. Mercek bi-xenon ile değiştirildiğinde de yine bu sistem çalışmaya devam eder, seviye motoru farın bloğunu komple aşağı yukarı itiyor çünkü. Yorum bağlantısı
Mutlu Güney 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Bu mercek montajı zor ama hoşuma gitti, kaşınmaya başladım, bugünlerde orijinal bixenonlu megane farını açıp, iç tastaki halojeni iptal ederek bixenon mercek düşünmekteyim. Takacağım o merceği kısa+uzun mu kullanmalıyım sizce yoksa sadece uzun olarak mı? yani kısaları açınca toplamda 4 adet mercek yanmasında sakınca var mı? Araç hata verir mi? Tabi açmışken siyaha da boyayacağım. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 17 Haziran 2014 Paylaş 17 Haziran 2014 Siyah zemin yapma fikri güzel ama 2. bir merceğe bence gerek yok !!! Hem uzuna takacağınız mercek selektörde özellikle gündüzleri halojen reflektör kadar etkili olmayacak... 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Haziran 2014 Paylaş 18 Haziran 2014 Bi-xenon varken bi-xenon kullanın Yorum bağlantısı
Recommended Posts