Orhan Kara1679652630 27 Şubat 2021 Paylaş 27 Şubat 2021 Merhaba abilerim kardeşlerim iyiakşamlar herkeze astrq j junyan farlarım var merceklerini değiştirdim kısalar kapalı iken selektörde yanmıyor nasıl bir yol izlemem lazım Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Şubat 2021 Paylaş 28 Şubat 2021 On 27.02.2021 at 22:10, Orhan Kara yazdı: Merhaba abilerim kardeşlerim iyiakşamlar herkeze astrq j junyan farlarım var merceklerini değiştirdim kısalar kapalı iken selektörde yanmıyor nasıl bir yol izlemem lazım Selektör atınca uzun soketine elektrik geliyor mu, kontrol edin. Ne tip bir mercek kullanıldı bilmiyorum ama perde motoruna bağlantısı kontrol edilmeli. Selektör yaparken kısa farın da yanması için şu şekilde diyot uygulamanız gerekebilir. 1 Yorum bağlantısı
Orhan Kara1679652630 28 Şubat 2021 Paylaş 28 Şubat 2021 Elektrik geliyor merceklede alakası yok olay junyan far adamlar bağlantıyı nasıl yaptıysa farlar kapalı iken perdeler çalışıyor ama ampüle tetikleme gelmiyor düzeltme şanşım varmı Yorum bağlantısı
Tuğrul yağız 29 Mart 2023 Paylaş 29 Mart 2023 Arkadaşlar merhaba geceucusu diye bir site vardi sanirim kapatılmış buraya alinmis.ben uzunlarla birlikte kısalarinda yanmasi için araya diyot atıldığını biliyorum ama atılan diyotun özelliği ne olmali nasil baglanmali yardımcı olursaniz sevinirim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-4K6NW1OBPT Bu işinizi görür. Elde bulunsun lazım olur. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Ek olarak mercek montajı yapılan araç profildeki ise arıza ışığı yakabilir, bcm ye zarar verebilir. 1 Yorum bağlantısı
Tuğrul yağız 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Ek olarak mercek montajı yapılan araç profildeki ise arıza ışığı yakabilir, bcm ye zarar verebilir. Cevabınız için teşekkür ederim. Evet golf 6 aracım.xenon degilde bi led montajı yapmayı planlıyorum. Yine bcm de sıkıntı yaratır mi? arıza lambası yakar kesin bunu biliyorum.yine ayni diyot bi ledleri yakmada da kullanılır değil mi ? Yorum bağlantısı
Metin Akbal 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Tuğrul yağız yazdı: Cevabınız için teşekkür ederim. Evet golf 6 aracım.xenon degilde bi led montajı yapmayı planlıyorum. Yine bcm de sıkıntı yaratır mi? arıza lambası yakar kesin bunu biliyorum.yine ayni diyot bi ledleri yakmada da kullanılır değil mi ? Sizin amacınız farlar kapalı iken selektör atılınca kısalarda selektör atsın ise uzundan kısa hatta elektrik gideceği için bu elektrik aynı zamanda bcm ye de gidecek. Bu yüzden sıkıntılı bir durum onu belirteyim. Bu durum kodlama ile aşılabilir mi bilmiyorum. Farlar açıkken selektör atılırsa zaten diyota gerek yok. Kısa farlar bixenon veya biled olunca çift huzme olarak değerlendirirsek uzun hattan sadece kısa hattın mercek perdesine paralel alınırsa sorun ortadan kalkacaktır. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Kısa vadede çalışsada uzun vadede kesin BCM yi bozarsınız. Ayrıca ampül arızası yanar kadranda. Yorum bağlantısı
Tuğrul yağız 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Metin Akbal yazdı: Sizin amacınız farlar kapalı iken selektör atılınca kısalarda selektör atsın ise uzundan kısa hatta elektrik gideceği için bu elektrik aynı zamanda bcm ye de gidecek. Bu yüzden sıkıntılı bir durum onu belirteyim. Bu durum kodlama ile aşılabilir mi bilmiyorum. Farlar açıkken selektör atılırsa zaten diyota gerek yok. Kısa farlar bixenon veya biled olunca çift huzme olarak değerlendirirsek uzun hattan sadece kısa hattın mercek perdesine paralel alınırsa sorun ortadan kalkacaktır. Aynen kısalar yanmazken,selektörde kısalarda yansin için demiştim.focus aracimda bi xenon far montajinda yapmıştım diyotla ama golfler herseye arıza yakıyor en iyisi diyot atmadan selektörde sadece uzunları kullanmak Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 BCM yi bozmaması için 2. bir diyot atılabilir uzuna giden yola. Ama arıza yakar mı bilemem Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Uzundan kısaya bir diyot ve kısaya gelen hatta bir diyot atılsa sorun çözülmez mi? Selektör atınca kısa yanar kısadan beyne giden hatta da diyot olduğu için elektrik gitmez beyin voltaj algılamaz yanlış mıyım? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Tuğrul yağız yazdı: Arkadaşlar merhaba geceucusu diye bir site vardi sanirim kapatılmış buraya alinmis.ben uzunlarla birlikte kısalarinda yanmasi için araya diyot atıldığını biliyorum ama atılan diyotun özelliği ne olmali nasil baglanmali yardımcı olursaniz sevinirim Diyotu fara değil de sigorta kutusuna koyarsanız bir şey olmaz. Bcm dediğiniz şey sorun çıkarırsa elektriği aküden alır röle ile tetiklersiniz. Yine bir şey olmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Mehmet Ozyurek yazdı: Yine bir şey olmaz. vw bu bak bi daha düşün, akü de gizli küsme özelliği olabilir 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Mart 2023 Paylaş 30 Mart 2023 Çağlar Bayur yazdı: vw bu bak bi daha düşün, akü de gizli küsme özelliği olabilir Haha. Servetinki küsmüştü demi Olabilir haklısın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts