İçeriğe Yönlendir

BMW 3 E36 Işıklı Vites Topuzu Değişimi

Fatih Ömeroğlu1679652598

Recommended Posts

Fatih Ömeroğlu1679652598
(düzenlendi)

Özellikle geceleri hoş bir görüntü veren. Orjinalde sadece M3'lerde kullanılan vites topuzudur. Mevcut vites topuzunun arka kapağına tesisat ve led çekerek uygun maliyetli yapılabilir. Fakat ben bu konularda eğer fabrika sunmuşsa orjinalden yanayım ama sunmamışsa özel proje olarak öyle çizerim.

Orjinal olduğundan maliyeti yüksek oldu. Ama mevcut elinizdeki vites topuzu kapağını işleyip, led tesisatı çekerekte uygun yollu yapılabilir.

IŞIKLI 5 İLERİ ///M VİTES TOPUZU

(07.08.2010) - (MALİYET: 190TL)

Hemen eskisi ve yenisi ile fotoğrafta karşılaştırmalarını ekliyorum.

Eski Vites topuzuyla aracın iç fotoğrafı;

CIMG2218.jpg

Eski Vites topuzundan görüntüler;

CIMG3117.JPG

Yeni Vites topuzu ve körüğünden fotoğraflar;

CIMG3119.JPG

CIMG3124.JPG

CIMG3122.JPG

Eski topuz ile yeni topuz karşılaştırması;

CIMG3123.JPG

Araba üzerinde fotoğrafları;

DSC_1083.jpg

DSC_1082.jpg

tarihinde Fatih Ömeroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ömeroğlu1679652598

Sanıyorum içinde halojen ampul var ?

eğer halojen ampul varsa, ben olsam led döşerim...

İçinde turuncu led var üzerine de düz yansıma yapabilmek için bildiğimiz beyaz kağıt konulmuş. Cam açma kapama butonları, dijital klima, teyp ve OBC basma butonları arkasındakiler de led. Onun haricinde kadran, OBC ekranı, dijital klima ekranı bunlarda halojen ampul.

Yorum bağlantısı
Uğur Eylik1679652571

çok güzel olmuş diğer yaptığınız uygulamalarıda gördüm..bende yeni bir z3 sahibiyim ve bi çok noktada 3 serisi ile aynı...bunlar beni cesaretlendiriyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ömeroğlu1679652598

çok güzel olmuş diğer yaptığınız uygulamalarıda gördüm..bende yeni bir z3 sahibiyim ve bi çok noktada 3 serisi ile aynı...bunlar beni cesaretlendiriyor :)

Kullanmış olduğun aracın kasa kodu da E36/7 dir. :) Yaptığım projeleri uygulamak için fikir olur sana. Bir çok alt yapı aynı sayılır zaten. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...