İçeriğe Yönlendir

Kendi imalatım fren çakar devresi

Hilmi Doğan1679652596

Recommended Posts

Mahmut Akbulut

Hilmi bey şöyle bir ürün buldum ama ölçüleri belirtilmemiş işinize yarar mı?

Ayfar Kod no: 115 REFLEKTÖR 303352

post-4834-0-41411200-1328734508.jpg

Yorum bağlantısı
Muhammed Andı

gecen buralarda bir arac yanmış da durup dururken açıkçası sonradan bişi eklemek de çekiniyorum artık veya ek güvenlik alıyorum extra sigorta falan hele mustafanın gönderdiği devreye kendisi eklemiş bende sigorta ekledim tam oldu :D

biz senin gençliğini de biliriz da.! bi-xenon'u yaptırıp aracına taktırabilmek için az mı uğraştırmıştın bizi, pimpirikli herif seni.! :p:biggrin:

Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584

biz senin gençliğini de biliriz da.! bi-xenon'u yaptırıp aracına taktırabilmek için az mı uğraştırmıştın bizi, pimpirikli herif seni.! :p:biggrin:

:unknw: bilmem öyle mi yapmışım :blush:

:D

Yorum bağlantısı
Hilmi Doğan1679652596

mercekli xenon toros projemı sonuclandırınca g kuvvetı uzerınden calısan yenı devremız ıcın calısmalara baslayacagım

Yorum bağlantısı
Halil Şahin1679652584

mercekli xenon toros projemı sonuclandırınca g kuvvetı uzerınden calısan yenı devremız ıcın calısmalara baslayacagım

sabırla bekliyoruz..

Yorum bağlantısı
Hilmi Doğan1679652596

yarın dıger arabamı motorcusundan teslım almak uzere ıstanbul umranıyeye gidiyorum.bmw e21 de fren çakarı bakalım nasıl durucak

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

yarın dıger arabamı motorcusundan teslım almak uzere ıstanbul umranıyeye gidiyorum.bmw e21 de fren çakarı bakalım nasıl durucak

Ümraniye sanayi sitesinemi geleceksiniz ? Bende o taraflarda olucam kısmet olursa görüşmek tanışmak isterim... ;)

Yorum bağlantısı
Hilmi Doğan1679652596

sanırım evet.ıntercooler lı saytan kırmızı rengınde e21 gorrusenız durdurun.4-5 gun kadar ordayım.yanımda çakar devrede getıreyım :D

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

sanırım evet.ıntercooler lı saytan kırmızı rengınde e21 gorrusenız durdurun.4-5 gun kadar ordayım.yanımda çakar devrede getıreyım :D

O kadar yoldan eli boş gelinmez tabi,Kayseri nin çakar devresi mi meşhurdu? :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

ıstanbulunda xenon mercekleri,xenon kıtlerı,kırmızı angel ları meshurmus

:fiuw: Hangi ara meşhur olmuşlar,hiç de haberimiz olmadı :unknw:

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...