Sinan Altuğ 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Kafam karıştı H4 tek reflektörlü farı nasıl çift reflektörlü far yaptınız onu çözemedim o yüzden soruyu yanlış anladım sanırım Tek reflektörlü farı çift reflektörlü farla değiştirerek Yeni Ibiza'ya mercek montajı konusunda tüm detaylar mevcut, gizli saklı iş yapmıyoruz ki Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Tek reflektörlü farı çift reflektörlü farla değiştirerek Yeni Ibiza'ya mercek montajı konusunda tüm detaylar mevcut, gizli saklı iş yapmıyoruz ki Eyvallah kardeşim konu aklıma gelmedi yeni ibiza larıda hep h4 tabanlı görmüştüm o yüzden şaşırdım Yorum bağlantısı
Yunus Emre Bahadır 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Dun TUV'den gectik, otomatik yukseklik ayarimin olmamasi sorun cikarmadi. Hatta 4300k ampullerimi bile cikarmadim.Belki denetimler henuz cok aktif hale gecmedigi icin olabilir ama cok sukur sorunsuz atlattik. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Dun TUV'den gectik, otomatik yukseklik ayarimin olmamasi sorun cikarmadi. Hatta 4300k ampullerimi bile cikarmadim.Belki denetimler henuz cok aktif hale gecmedigi icin olabilir ama cok sukur sorunsuz atlattik.Geçmiş olsun Yunus bey 2 yıl kafanız rahat... Yorum bağlantısı
Yunus Emre Bahadır 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Aynen oyle tesekkurler:) 2yil kafa rahat.3tane hafif kusurum var-Sol kisa far: Ayari yuksek-Sis fari calismiyor(aslinda calisiyor fakat sislerimde taktiktan sonra pisman oldugum xenonlarim oldugu icin ayri bir tus yaptirmistim, tusun yerini soylemedim, gorevli de bulamamis:) )-Cam filmi sonradan cekilmis Yorum bağlantısı
İsmail Ayaz1679652578 18 Şubat 2012 Paylaş 18 Şubat 2012 Bugün Bursa Kestel Tüvtürk istasyonunda muayeneye gittim ve 3 adet hafif kusurla geçtim.-Motor no okunamuyor (linea da okunmuyormuş)-Sis farı ayarsız (linea sisleri hep böyleymiş )-Yangın söndürücü tarihi geçik (2 tüp vardı biri geçmiş biri geçmemiş adam onu yazdı)Bi-xenon mercekli, amerikan parklı farlarımı söktüm orjinal farla girdim muayeneye. Adam kaput altında xenon beyinlerini gördü ve xenonları sökmüşün iyi yapmışın dedi ağır kusur oldu kalırdın dedi. Bende mercek olduğunu söyledim yine de kalır mıyım dedim? Orjinal olmadığı için kalırdın dedi. Yorum bağlantısı
Yunus Emre Bahadır 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Demekki hala farkliliklar gosterebiliyor bu uygulamalar.Hayirli olsun Ismail bey. Yorum bağlantısı
Can Balibeyoğlu 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 Ankara tüvdeDün arkadaşım manuel ayarlı ;ama mercekli farlarıyla muayeneye girdi ve ağır kusurlu sayıldı ...emre valla sansına denk gelmiş..bu arada emniyette kontrol yapacakmış diye söylemişler... Yorum bağlantısı
Yunus Emre Bahadır 19 Şubat 2012 Paylaş 19 Şubat 2012 vallahi bilemicem..ama emniyet nasil kontrol yapicakmis nasil bir uygulama olcak merak ettim dogrusu abi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 Ankara tüvdeDün arkadaşım manuel ayarlı ;ama mercekli farlarıyla muayeneye girdi ve ağır kusurlu sayıldı ...emre valla sansına denk gelmiş..bu arada emniyette kontrol yapacakmış diye söylemişler...Can bey arkadaşınızın aracında xenon-halojen hangi tip aydınlatma vardı? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 20 Şubat 2012 Paylaş 20 Şubat 2012 xenon ampul vardı..Merceklerde halojen ampul olsaydı hiç bir sorun olmazdı sağlık olsun ama bu durumda olan arkadaşlarınızı uyarırsanız onlarda sorun yaşamamış olurlar.Vizeye gitmeden önce xenon ampulleri söküp yerine halojen ampul takacaklar hepsi bu kadar Yorum bağlantısı
Can Balibeyoğlu 21 Şubat 2012 Paylaş 21 Şubat 2012 Arkadaş zaten bir iddialaşma sonucu xenonla gitti..çarşamba günü halojenleri takıp muayene olacak... yanlız şu da var beyinleri görüncede kıllanırlar haberiniz olsun..b Yorum bağlantısı
Orhan Yüksekyol 23 Şubat 2012 Paylaş 23 Şubat 2012 otomatik far seviye ayarı özellikle arka teker kısmındaki alt salıncak ve gövdeye sabit duran travers arasında kullanılan bir hareket sensörü far motorlarına eğim komutu vererek çalışmaktadır.bazı büyük markalarda Audi,Bmw v.s... gibi modellerde ön tekerleklerdede eğim sensörü oluyor. sistem basit görünsede uygulaması biraz zaman alır.eğim sensörü olmayan araçlarada uygulanabilir. Yorum bağlantısı
Yunus Emre Bahadır 23 Şubat 2012 Paylaş 23 Şubat 2012 Arkadaş zaten bir iddialaşma sonucu xenonla gitti..çarşamba günü halojenleri takıp muayene olacak... yanlız şu da var beyinleri görüncede kıllanırlar haberiniz olsun..bBen de farlardaki xenonlari sokmeden girdim muayeneye, fakat hella gen4 ler farin altinda gorunmeyen yerde bulundugu icin sorun olmadi sanirim. ama yine de 4300k ampulun renginden dolayi xenon oldugunu farketmemesi mumkun degil.Biraz sans isi sanirim. Yorum bağlantısı
Murat Hocaoğlu 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 son durum nedir bixenon a halojen takıp geçebilirmiyiz acaba_? Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 vallahi bilemicem..ama emniyet nasil kontrol yapicakmis nasil bir uygulama olcak merak ettim dogrusu abiHer yol 85122+ ya çıkıyor. Beyaz olmadığı için halojene çok benzediğinden, trafikte yapılan hiçbir kontrolde sıkıntı çıkarmaz. Ama 5000K'dan itibaren farlar, ben xenonum, diye bağırıyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Her yol ya çıkıyor. Beyaz olmadığı için halojene çok benzediğinden, trafikte yapılan hiçbir kontrolde sıkıntı çıkarmaz. Ama 5000K'dan itibaren farlar, ben xenonum, diye bağırıyor. 55W lık 85122+ la seninde trafikte pek şansın yok Turgut dikkat kendine Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 55W lık 85122+ la seninde trafikte pek şansın yok Turgut dikkat kendine Benimki yakından belli olmuyor. Ayar düğmesini de 2 çıt aşağı aldım mı tamam. Kontrol noktasına yaklaşınca selektör yapmam artık. Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 55W lık 85122+ la seninde trafikte pek şansın yok Turgut dikkat kendine Bu arada benim farın dış görünüşünde bir değişiklik yok. Seninkine "Bu mercekler nereden?" demesinler. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Bu arada benim farın dış görünüşünde bir değişiklik yok. Seninkine "Bu mercekler nereden?" demesinler. Elimden geldiğince orj.yakın bir uygulama yapmaya çalıştım,inşaallah anlamazlar Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 koreden getirttim dersin bu arada ben de niyetlendim merceğe hayırlısı ile. muayeneden halojenlerde 2 gün önce geçtim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 bazı büyük markalarda Audi,Bmw v.s... gibi modellerde ön tekerleklerdede eğim sensörü oluyor. Benim 2002 mondeoda da hem önde hem arkada sensör var.. Far yıkama işine ne diyorlar türtürkte ? Yorum bağlantısı
Murat Hocaoğlu 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 benımde bır sorunum var ben orjınal farlarıma bıxenon mercek taktırcam muaynede halojen ampul takıp gecebılırmıyım bıxenon mercege halojen takılırmı takılıpta far ayarı yapılırmı_? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 benımde bır sorunum var ben orjınal farlarıma bıxenon mercek taktırcam muaynede halojen ampul takıp gecebılırmıyım bıxenon mercege halojen takılırmı takılıpta far ayarı yapılırmı_?Merceklerinize H7 halojen ampul takılır sorun olmaz,vizeden geçene kadar idare eder,ampulu düzgün yerleştirirseniz kesilme çizgisi daha belirgin olur.Xenon takılı iken far ayarı neyse halojen takılıncada aynı kalacaktır.Sadece bi-xenon uygulaması yaparken halojen içinde hazır bir tesisat bırakabilirseniz ampulu takarken çok fazla uğraşmamış olursunuz... 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts