İçeriğe Yönlendir

Led sinyalli ve eşik aydınlatmalı yan aynalar

Çağrı Sucu

Recommended Posts

Aydın Akın
On 10.05.2017 at 05:43, Oktay Toker yazdı:

Ayna sinyalinde köşe dış kısım ışık şiddeti esas olan bölüm.Öne bakan kısım ışık şiddeti o kadar sorun teşkil etmiyor biraz görsele giriyor.Bundan dolayı yan delikli şekilde olsaydı daha iyi olur diye düşünüyorum.

Her şekilde pleksi işçiliği oldukça başarılı.Ledde bu 30 derecelik klasik led seçenek haricinde ve izole açısından uygulama yöntemi sanırım olmayacaktı.

smd3030 yada smd 5630 ışık şiddeti olarak iyi olurdu.Kafanıda çok karıştırmayım bitmiş çalışma nasılsa geri bozmayasın durduk yerde.:lol::fiuw:

Benim icin pleksiye aynada yer acmak cok daha zor olan is oldu. İki aynanin simetrisini tutturmak ya da en azindan birbirine benzetmek icin oldukca ugrastim. Ledleri degistirmek zor olmayacaktir diye dusunuyorum. Tek cekincem daha once hic smd led lehimlemedim. Yapabilir miyim bilmiyorum. Cok ince iscilik istiyor. Kullandigim 5mm ledler arac ici ambiyansa uygun ama sinyal icin fazla kirmiziya kacan bir rengi var. Elimde sadece onlar oldugu icin kullandim. Tam turuncu ile degistirebilirim ileride. Once Agridan gitmek istiyorum ama :)

4 saat önce, Selçuk Keleş yazdı:

Evet v2 daha başarılı :bravo:

Birincisi tamamen oylesine yapilmis bir isiklandirmaydi. Onu da iptal etmedim. Sinyal verdikce aynanin icinden gelen turuncu isik beni anlamsiz sekilde mutlu ediyor :lol:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...