Mahmut Akbulut 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 2 tane kullanıcam mahmut abi.Ben 3 tane 3W power ledi 7812 ve taş dirençle bu şekilde sürdüm ve hiç sorun yaşamadım Yorum bağlantısı
Muhammed Çiçekli 8 Temmuz 2012 Paylaş 8 Temmuz 2012 Tamam bende böyle bir şey yapayım. Yorum bağlantısı
Adem Türkmenoğlu 10 Temmuz 2012 Paylaş 10 Temmuz 2012 Pleksinin mat yüzeyleri için tırnak parlatıcı kullanabilirsin. Kuruyunca oldukça parlak ve kalıcı oluyor. Bir kaç kat yaparsan daha iyi olur. Yorum bağlantısı
Çağrı Sucu 10 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2012 Pleksinin mat yüzeyleri için tırnak parlatıcı kullanabilirsin. Kuruyunca oldukça parlak ve kalıcı oluyor. Bir kaç kat yaparsan daha iyi olur.aslında ben mat olmasını istiyorum, arkadan ledler boncuk boncuk gözükmesin, Audi ve BMW ledleri gibi çizgi halinde yansın istiyorum ama şuan mat gözüken bölgedeki çizikleri gidermek için 600, 1000, 1500, 2000 kum zımpara yapınca aynı temiz yüzey gibi çiziksiz ve şeffaf oluyor, arkadan ledler gözüküyor Yorum bağlantısı
Onur Koç 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 (düzenlendi) Ben 3 tane 3W power ledi 7812 ve taş dirençle bu şekilde sürdüm ve hiç sorun yaşamadım Abi taş direncin bir ucu boşta mi kalıyor? 13 Temmuz 2012 tarihinde Onur Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Abi taş direncin bir ucu boşta mi kalıyor?Taş direncin ucu kullanacağın ürünün + ucuna bağlanıyor Yorum bağlantısı
Onur Koç 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Taş direncin ucu kullanacağın ürünün + ucuna bağlanıyor Abi anladağım kadarıyla bir özet geçiyim yanlışım olursa düzeltirsen sevinirim.7812nın orta ucu + 12v tan direk besleniyor ve diğer ucu - ye gidiyor.Dediğin uca taş direnc bağlanıyor.Bağlanan taş dirence ledlerin + ucu bağlanıyor.Ledlerin - ucu ise şaseye bağlanıyor.7812 ve taş direnc kullanmaktaki amac galiba dalgalanmayı önlemek ve ledlerin daha uzun süreli dayanmasını sağlamak gibi gözüktü gözüme Peki ledleri nasıl kısmayı başardınız sürücü devresi satın alarak mi yoksa bu işlemi uygulayarak mi? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Temmuz 2012 Paylaş 13 Temmuz 2012 Abi anladağım kadarıyla bir özet geçiyim yanlışım olursa düzeltirsen sevinirim.7812nın orta ucu + 12v tan direk besleniyor ve diğer ucu - ye gidiyor.Dediğin uca taş direnc bağlanıyor.Bağlanan taş dirence ledlerin + ucu bağlanıyor.Ledlerin - ucu ise şaseye bağlanıyor.7812 ve taş direnc kullanmaktaki amac galiba dalgalanmayı önlemek ve ledlerin daha uzun süreli dayanmasını sağlamak gibi gözüktü gözüme Peki ledleri nasıl kısmayı başardınız sürücü devresi satın alarak mi yoksa bu işlemi uygulayarak mi?Eklediğim resimdeki kablo renkleri seni yanıltmasın 7812 nin orta bacağı (-)şasedir,7812 nin ön yüzü sana dönük durumdayken sol bacak + giriş 15-35V tur,sağ bacak 12V sabit çıkıştır.Ben burada 3 adet 3W power ledi sürücüsüz uzun süre çalıştırmak için taş direnç kullandım.Hem maliyeti düşürdüm hemde ekstra kablo karmaşını önlemiş oldum... Yorum bağlantısı
Ahmet Erçiro 27 Temmuz 2012 Paylaş 27 Temmuz 2012 Çağrı belki işine yarar ama adam hazır led sinyal kullanmış...Kullanılan üründen bende de var. Eski aracımiçin almıştım ama hiç kullanmadım. Belki bir gün kullanırım. Verdiği ışık güzeldir ama ürünün kendisi biraz kalınca ve aracıma yakışmayacağını düşündüm. Ama pratik olacağı kesin. Bu arada 7 tane LED aracın önüne doğru bakarken 8. led dikey değil yatay konmuş ve aynanın kenarından arka köşeye doğru bakıyor.http://www.ebay.co.uk/itm/2-X-8-LED-Car-Turn-Signal-Indicator-Mirror-Light-Amber-/180563595403?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2a0a6dd08b#ht_3438wt_1166 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 5 Ağustos 2012 Paylaş 5 Ağustos 2012 Pleksi parçalarını nereden alıyorsunuz.Sitelerde bulamadım.Reklamcılara gitme imkanım yok şehir merkezime uzak bir köydeyim.Anca netten sipariş ediyorum. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 5 Ağustos 2012 Paylaş 5 Ağustos 2012 (düzenlendi) Reklamcılara gitmenize gerek yok,netten sipariş verebilirsiniz... 5 Ağustos 2012 tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Ersin Başaran 5 Ağustos 2012 Paylaş 5 Ağustos 2012 Mahmut bey adres alabilirmiyim.Tek bir blok bana yeter.Tek olarak satılıyormu? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 5 Ağustos 2012 Paylaş 5 Ağustos 2012 Mahmut bey adres alabilirmiyim.Tek bir blok bana yeter.Tek olarak satılıyormu?Nette pleksiglas levha yazarak aratınca özel ölçü ve kalınlıkta parça pleksi satan bir çok firma göreceksiniz,forum üzerinden ticari yönlendirme yapamıyoruz Yorum bağlantısı
Zeki Aslan 16 Aralık 2012 Paylaş 16 Aralık 2012 arkadaşlar bende ix35 var bu aynalarda olan ayak aydınlatması çok hoşuma gidiyor ebayda gördüm yapılmış ürün ama çok pahalı ve gümrükten geçmez benzerini yapabilirmiyim acaba bilgi verirmisiniz Yorum bağlantısı
Oktay Toker 16 Aralık 2012 Paylaş 16 Aralık 2012 Sinyal degilde alt aydınlatmasında kullanılan tarzda ampul kullanılmış ürün bulmak kolay ondan bulup içine led koyacaksınız.Smd5050 kullanırsan seni daha çok tatmin edecektir. Ayrıca son resimdeki sinyal ise sanki kendini bile zor gösteriyor resim oyunu yapılmış gibi.Dahada güçlüsü yapılabilir. Yorum bağlantısı
Zeki Aslan 16 Aralık 2012 Paylaş 16 Aralık 2012 bu lamba yuvasını ve smd ledi nasıl temin edebilirim nerde bulabilirim Yorum bağlantısı
Samet Daş 16 Aralık 2012 Paylaş 16 Aralık 2012 bu lamba yuvasını ve smd ledi nasıl temin edebilirim nerde bulabilirimledleri karaköyden yada internette arama yaparsanız led satışı yapan sitelerden bulabilirsiniz. kullanılan çubuklar pleksi. pleksi satışı yapan siteler yada perdecilerde, diğer parçalarıda oto aksesuarcılarında mevcuttur. Yorum bağlantısı
Zeki Aslan 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 kapıda sinyal var zatende sadece ayak aydınlatması yapmak istiyorum tavanlar için mini tavan lambası yuvası işimi görmezmi acaba ondan nasıl bulabilirim içine smdli ampül yerleştirdim mi galiba tamamdır Yorum bağlantısı
Samet Daş 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 kapıda sinyal var zatende sadece ayak aydınlatması yapmak istiyorum tavanlar için mini tavan lambası yuvası işimi görmezmi acaba ondan nasıl bulabilirim içine smdli ampül yerleştirdim mi galiba tamamdıro yuva işini görür. mantar led kullanabilirsin. aşırı aydınlatmaz . göz almaz bir şekilde yapabilirsin. Yorum bağlantısı
Burçin Kabasakal 30 Ocak 2013 Paylaş 30 Ocak 2013 ledlerin boncuk boncuk gözükmesini engellemek için reflektör kullanmak zorunda kalacağım sanırım? pleksinin bir kenarını 180'den 2000'e kadar zımparaladım, cam gibi oldu, arkasını gösteriyor şimdide arka yüzünü de zımparalasam tamamen saydam olacak nerdeyse.anlaşılan ya bu boncuk boncuk görüntüye razı olacağım yada reflektör bulacağım(üstteki zımparalı, alttaki eski yüzey)Pleksiyi buzdan arındırmayın, öyle kalsın, Sağından ve solundan iki mantar led yetiyor. Ben denedim, Fotoğraf çekersem gönderirim. sadece arkasına ince bir kanal (üçgen= v şeklinde) açın ki ışık yol bulsun. bir de eğim olduğu için ledi hafif açıyla yerleştirin. Yorum bağlantısı
Muhsin Şimşiroğlu 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Herkese merhabalar konuyu hortlatıyor olabilirim ama sadece power ledlere bakarken taa buraya kadar geldim ve aklımada bir şey geldi acaba bu yan aynalara sinyal değil normal aydınlatma için led+soğutucu+sürücü yerine sadece dipsiz mercekli park ampullerinden kullansak nasıl olur? Gece gece aklıma takıldı çok merak ettim değerli yorumlarınızı bekliyorum. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 25 Eylül 2013 Paylaş 25 Eylül 2013 Herkese merhabalar konuyu hortlatıyor olabilirim ama sadece power ledlere bakarken taa buraya kadar geldim ve aklımada bir şey geldi acaba bu yan aynalara sinyal değil normal aydınlatma için led+soğutucu+sürücü yerine sadece dipsiz mercekli park ampullerinden kullansak nasıl olur? Gece gece aklıma takıldı çok merak ettim değerli yorumlarınızı bekliyorum.İyi izole edilirse neden olmasın Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Eylül 2013 Paylaş 26 Eylül 2013 Ledleri aşırı akım çekmedi ve renkleri ile rahat oynayabildiğimiz için tercih ediyoruz.. Uzun ömürlü olması da diğer bir olumlu yönü.. Bizler ledi keşfedip, her yere led döşeyene kadar zaten firmalar T10 tarzı ampuller kullanıyordu.. Yani sorun olmaz.. Yorum bağlantısı
Muhsin Şimşiroğlu 27 Eylül 2013 Paylaş 27 Eylül 2013 (düzenlendi) Ledleri aşırı akım çekmedi ve renkleri ile rahat oynayabildiğimiz için tercih ediyoruz.. Uzun ömürlü olması da diğer bir olumlu yönü.. Bizler ledi keşfedip, her yere led döşeyene kadar zaten firmalar T10 tarzı ampuller kullanıyordu.. Yani sorun olmaz..Yorumlarınız için çok teşekkürler aslında bu dipsiz mercekli olanların aynı zamanda ledli olanları ver ben onları düşünmüştüm yorumlara bakarsak yapmakta bir sakınca yok ve daha basit olacak.Daha önce bir konuda bu ledleri örnek olarak vermişsiniz bunları kullanabilirmiyiz.http://www.aliexpress.com/item/New-High-Power-Pair-3W-LED-Larger-Lens-Eagle-Eye-White-Reverse-Backup-Rear-Tail-Light/540014740.html 27 Eylül 2013 tarihinde Muhsin ŞİMŞİRLİOĞLU tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts