Mahmut Akbulut 2 Aralık 2019 Paylaş 2 Aralık 2019 Cemal bey merhaba , aramıza hoş geldiniz Halojen tasarımdaki farlara xenon takmak malesef reflektörde kalıcı hasarlara neden oluyor . Xenon un çyaydığı yüksek ısı nedeniyle hem reflektör hemde mercek kararıyor yada is yapıyor . Buda zamanla aydınlatma performansını düşürüyor . Sizde şuan bunu yaşıyorsunuz . Önceliğiniz mercek içini kontrol edip/ettirip , olabiliyorsa temizletmek eğer kurtarılamayacak gibiyse merceği oem xenon mercekle değiştirmek olmalı . OEM yeni nesil Bosch mercekler D1S ve D2S uyumludur , herhengi birini tercih edip kullanabilirsiniz . Şuan farınızdaki mercekler Bosch un H7 (small) modeli , bunun yerine yeni nesil xenon Bosch mercek uygulaması yapabilirsiniz , tadilat gerektirmeden basit birkaç işlemle montajı tamamlanabilir . 1 Yorum bağlantısı
Cemal kaşeli 3 Aralık 2019 Paylaş 3 Aralık 2019 Sağolun Mahmut bey bu değişim işini nerede yapabilirim İstanbul Kadıköy ikame ediyorum ayrıca muayene olayı var sanırm geçmez bu şekil bu mercek değişiminde tüv giderken tekrar halojen ampül takılırsa uyum sorunu olurmu ilginize teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Cemal kaşeli 10 Aralık 2019 Paylaş 10 Aralık 2019 Sonunda led ampüle karar kıldım sipariş verdim Yurt dışı Amazon’dan aldım hikari marka Yorum bağlantısı
Recommended Posts