Ali Ertem Kaymanlı 9 Nisan 2011 Paylaş 9 Nisan 2011 MerhabaAranıza yeni katıldım ve umarım bu bilgi havuzunda sizlerle bir şeyler paylaşabilirim...Bugün TÜVTÜRK istasyonundan aracım başarılı bir şekilde muayeneden geçtikten sonra bana verilen araç muayene raporunda far değerleri dikkatimi çekti.Uzun far H1 Crystal Vision 4300K kısa far H7 Diamond Vision 5000K kullanıyorum.Far değerleri: Işık Şiddeti(Lux)Uzun Far.....................................Sol......13,8......Sağ......13,6Kısa Far......................................Sol......11,3..... Sağ........5,8Sis Farı.......................................Sol....... 1,8......Sağ........1,8Sağ Kısa Fardaki Işık şiddetinin düşük olması nedendir? yoksa sol taraf mı yüksektir? ve bunu gidermek için ne yapmam gerekir?Saygılar Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Nisan 2011 Paylaş 9 Nisan 2011 Araç kaç model.. Sağ farın reflektörü temiz mi. ? Duvar resmi var mı ? Bi görelim.. Yorum bağlantısı
Vural Dumlu 10 Nisan 2011 Paylaş 10 Nisan 2011 MerhabaAranıza yeni katıldım ve umarım bu bilgi havuzunda sizlerle bir şeyler paylaşabilirim...Bugün TÜVTÜRK istasyonundan aracım başarılı bir şekilde muayeneden geçtikten sonra bana verilen araç muayene raporunda far değerleri dikkatimi çekti.Uzun far H1 Crystal Vision 4300K kısa far H7 Diamond Vision 5000K kullanıyorum.Far değerleri: Işık Şiddeti(Lux)Uzun Far.....................................Sol......13,8......Sağ......13,6Kısa Far......................................Sol......11,3..... Sağ........5,8Sis Farı.......................................Sol....... 1,8......Sağ........1,8Sağ Kısa Fardaki Işık şiddetinin düşük olması nedendir? yoksa sol taraf mı yüksektir? ve bunu gidermek için ne yapmam gerekir?SaygılarBizim transitte başarılı bir şekilde geçti.(2009 model) Bende verilen kağıtlara bakarken aynı şekilde sağ tarafta düşüktü ama normalde hiç öyle görünmüyor. Yorum bağlantısı
Ali Ertem Kaymanlı 10 Nisan 2011 Yazar Paylaş 10 Nisan 2011 Bizim transitte başarılı bir şekilde geçti.(2009 model) Bende verilen kağıtlara bakarken aynı şekilde sağ tarafta düşüktü ama normalde hiç öyle görünmüyor.uzaktan ya da yakından bakınca bir şey anlaşılmıyor foto çekeyim dedim o da aynı inşallah bilen birisi çıkar Olmazsa Philips in bayisini arayıp soracağım Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 11 Nisan 2011 Paylaş 11 Nisan 2011 Duvar fotoğrafı olması lazım, farların fotoğrafından anlaşılmaz.Aracı 10 metre geriye çekip kısa farları yakıp duvarın fotoğrafını çekin. Yorum bağlantısı
Ali Ertem Kaymanlı 17 Nisan 2011 Yazar Paylaş 17 Nisan 2011 (düzenlendi) Duvar fotoğrafı olması lazım, farların fotoğrafından anlaşılmaz.Aracı 10 metre geriye çekip kısa farları yakıp duvarın fotoğrafını çekin.http://img808.imageshack.us/content_round....mp;via=mupload#inşallah bu fotodan anlaşılır...http://img808.imageshack.us/i/fotoraf022.jpg/ 17 Nisan 2011 tarihinde Ali Ertem Kaymanl? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Nisan 2011 Paylaş 17 Nisan 2011 Resimi buraya çıkardım... Tam ağaca denk gelen yer.. Sol bariz şekilde parlak göründü bana.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 19 Nisan 2011 Paylaş 19 Nisan 2011 Tam ağaca denk gelen yer.. Sol bariz şekilde parlak göründü bana..Evet, ayrıca sağın kesilme çizgisi net değil. Sanki ampul düzgün oturmamış. Sağ ile sol ampul yer değiştirilerek tekrar fotoğraf çekilmeli. O zaman sorun farda mı ampulde mi anlaşılır. Ancak iki taraf arasında ciddi bir fark yok, ölçümün hassasiyeti az bence. Yorum bağlantısı
Murat Engin 29 Kasım 2012 Paylaş 29 Kasım 2012 (düzenlendi) Geçenlerde kendim ayar yaptım, sonucu sizlere göstermek istiyorum...Cep telefonu ışığın en fazla olduğu bölgeleri parlatmış, gerçekte biraz daha geniş bir ışık deseni var...1. resim sadece sis farları açıkken2. resimde kısalar yanıyor3. resimde kısalarla beraber uzunlar yanıyorson resimde ise yalnız uzunlar yanık (selektör modunda) 29 Kasım 2012 tarihinde Murat Engin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts