Ümit Koru 9 Mart 2011 Paylaş 9 Mart 2011 Bazı oem marka projektörlerde , far deseninde üstten ışık sızması şeklinde bir problemim olmuştu. Araştırınca birçok kişide bu problemin olduğunu gördüm. Önceleri, oem projektörler ve angel eyes gibi kalitesiz firmaların hatalı üretimi zannetmiştim. Fakat olay kasten yapılıyormuş amaç ta tabelaların aydınlanması gibi bir neden göstermişler.. bunu sağlayan aparata Squirrel Finder diyorlar. Burada bir boşluk varmış ve doldurulduğu zaman bu üstteki sızma önleniyormuş varmı bilgisi ve deneyimi olan ?Squirrel FinderHalojen ampülle mod yapılmamış haliModlu halojen haliXenon ampülle mod yapılmamış haliModlu XenonSOlda modsuz sağda modlu halojenSolda modsuz sağda modlu xenonModsuzModluModsuzModlanmış hali Yorum bağlantısı
Anil Berke Kavraal 9 Mart 2011 Paylaş 9 Mart 2011 bu esasında problem sayılır mı ? emin değilim ama durumu bende fark ettim ama benim tahminim farın reflektöründen ışığın yansımasıydı ve bu şekilde olması hoşuma gitmişti ... tabelaların bir miktar aydınlanması bence çok kullanışlı oluyor birde birazda olsa yayalarında gözüne gitmesi güvenlik açısından önemli bence... Yorum bağlantısı
İlker Kemal1679652572 9 Mart 2011 Paylaş 9 Mart 2011 Koito marka bütün merceklerde bu vardır. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 9 Mart 2011 Paylaş 9 Mart 2011 Ne yani. Şimdi far açıp merceğimi bızıklatacaksınız bize. Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 12 Mart 2011 Paylaş 12 Mart 2011 Koito marka bütün merceklerde bu vardır.Evet benim eski H7 Koitolarda da varmış... Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 12 Mart 2011 Paylaş 12 Mart 2011 benim fx35 de olması gerekli doğrumudur?Bence Bi-xenon merceklerde olması zor. Çünkü deliğin arkasında ışık miktarını ayarlayan sabit, eğimli bir plaka var. Ama bir bilene sormak lazım... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 Bazı mercek lenslerinde küçük bir nokta oluyor tepedeki tabelaları aydınlatmaya yarıyor ama yaygın değil.Bu da yararlı bişeymiş. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Mart 2011 Paylaş 13 Mart 2011 aydınlatma çizgisinin üstündeki 2 tane ışık var bu o iş için mi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2011 Paylaş 14 Mart 2011 Üst levha aydınlatması, çok ince bir detay. Helal olsun... Yorum bağlantısı
Recommended Posts