Vedat Özgürel 26 Şubat 2011 Paylaş 26 Şubat 2011 konu hakkında arama yaptım ama bulamadım. yanlış bi yere yazdıysamda üzgünüm. konuya dönersem benim imzamda duran farlara hem dumanlı görünüm elde etmek için hemde dış etmenlerden bir nebze olsun etkilenmesini önlemek için şeffaf dumanlı folyo çektirmeyi düşünüyorum. Böyle bir şey yaptığımda etrafı görmemde herhangi bir sıkıntı oluşturur mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Şubat 2011 Paylaş 26 Şubat 2011 Şmzanız görünmüyor... Resmin linkini koyarmısınız.. ? Yorum bağlantısı
Vedat Özgürel 26 Şubat 2011 Yazar Paylaş 26 Şubat 2011 alalal imzam uçmuş neyse yapmak istediğim şunun kadar olmasada koyuluk katmak Yorum bağlantısı
Vedat Özgürel 26 Şubat 2011 Yazar Paylaş 26 Şubat 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-37480283/detay? buda yapılmışlar Yorum bağlantısı
Uğur Seyhan 27 Şubat 2011 Paylaş 27 Şubat 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...-37480283/detay? buda yapılmışlarstop far boyası ile de boyana bilir çıkarmak içinde zımpara pasta gereklidir ama ben boyamayı düşünüyorum hatta yakında da yapabilirim ama çok çok ince birkat atıcam belli belirsiz ... Yorum bağlantısı
Vedat Özgürel 27 Şubat 2011 Yazar Paylaş 27 Şubat 2011 ben sanırım vazcayacağım bakalım. Yorum bağlantısı
Vedat Özgürel 28 Şubat 2011 Yazar Paylaş 28 Şubat 2011 evet güzel olmuş. başka bir sitede yazmıştım aynı şekilde folyo taktırıp sıkıntı çeken çok kişi olmuş. Böyle bir şey daha mantıklı giib duruyor. ışık performansında bir dğeişiklik varmı peki? Yorum bağlantısı
Uğur Seyhan 1 Mart 2011 Paylaş 1 Mart 2011 şeffaf stoplarımı boyamıştım transporter in farlarında bir kattan fazlası var gibi duruyor 3-4 kat gibi tahmin ediyorum ben hafta sonu boyayacağım hava biraz ısınırsa ilk kat ve iki kat fotoları eklerim Yorum bağlantısı
Mete Akar 11 Mart 2011 Paylaş 11 Mart 2011 folyoda , transparan stop boyasıda sizi rahatsız edecek kadar ışık gücünü düşürüyor.Sarı renkli folyolarda ışık gücünde düşme olmuyor ama. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 12 Mart 2011 Paylaş 12 Mart 2011 Işık gücünü düşürür, o nedenle fazla karartmak iyi değil. Yorum bağlantısı
Vural Dumlu 12 Mart 2011 Paylaş 12 Mart 2011 Işık gücünü düşürür, o nedenle fazla karartmak iyi değil.Evet. Herşeyden önce can güvenliği... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 20 Mart 2011 Paylaş 20 Mart 2011 folyoda , transparan stop boyasıda sizi rahatsız edecek kadar ışık gücünü düşürüyor.Sarı renkli folyolarda ışık gücünde düşme olmuyor ama.Sis farında sarı transpran folyo var ışık şiddeti düşüyor. ama koyu renk sarı belirginleşiyor far ışığından. Yorum bağlantısı
Koray Tek 25 Nisan 2012 Paylaş 25 Nisan 2012 denemek isterseniz piyasada ucuz çin malı cam filmlerinden alıp uygulayıp deneyebilirsiniz.Zamanında bende aracımın farlarına film uygulamıştım.O zamanlar mercek olmadığından aydınlatmayı çok etkilediğinden sökmüştüm. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 ben eski araçlarımın stoplarına cam filmi, şeffaf folyo, kadın çorabı hepsini de denemiştim başta güzel oluyor fakat zamanla sorun çıkıyor ayrıca ışık şiddetini de etkiliyor tavsiye etmem. daha profesyonelce şeffaf stop boyası ile boyanabilir belki o zaman problem çıkarmaz. Yorum bağlantısı
Erkan Polat 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Transparan folyonun birkaç rengi mevcuttur. Uzaktan bakıldığında cam filmi sanılabiliyor ama cam filmine oranla çok daha fazla kalındır. 2 getz arabamın arka stoplarındaki beyaz kısımlarını sadece füme folyo ile kapladım.Buyrun. Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Transparan folyonun birkaç rengi mevcuttur. Uzaktan bakıldığında cam filmi sanılabiliyor ama cam filmine oranla çok daha fazla kalındır. 2 getz arabamın arka stoplarındaki beyaz kısımlarını sadece füme folyo ile kapladım.Buyrun.Erkan folyo bir kenara plaka kamuflajına bayıldım fotoshop ta son nokta... Yorum bağlantısı
Erkan Polat 1 Mayıs 2012 Paylaş 1 Mayıs 2012 Arabanın fotolarını çekerken tesadüf böyle olmuş. İstesem böyle olmazdı gerçektende. Yorum bağlantısı
Fatih Özbaş1679652583 2 Mayıs 2012 Paylaş 2 Mayıs 2012 + ben de aracın çamurluk sinyallerini gri transparan folyo ile kaplamıştım güzel oluyor, tavsiye ederim ama farlara veya uzunlara tavsiye etmem... Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 3 Mayıs 2012 Paylaş 3 Mayıs 2012 Avrupa da tercih edilen bir uygulama kullanılan renge göre araca farklı bir hava veriyor... 1 Yorum bağlantısı
Erkan Polat 1 Mayıs 2013 Paylaş 1 Mayıs 2013 Fara uygulandığında aşırı biçimde ışığı kesiyor ne yazıkki, bilginize. Yorum bağlantısı
Aydın Akın 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 ? Sadece ve sadece far kapağının çizilmemesi amacıyla ve tamamen şeffaf olma koşulu ile takılması taraftarıyım. Onun haricinde ne önlerde ne de arkalarda kaybedeceğim bir tek lümene bile tahammülüm yok. Başkalarının da bu uygulamalar ile diğer başkalarının hakkına girmesi hiç hoş değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts