İçeriğe Yönlendir

Fiesta Ayna Altı Led Uygulaması

Görkem Azizoğlu

Recommended Posts

Görkem Azizoğlu

Ledler için matkapla uygun delikleri açtım. 8er tane geniş açılı beyaz led kullandım. Her ayna için 2 li paralel yaptıktan sonra tüm bağlantıları siyah ısıya dayanıklı silikona gömdüm. Elektriği, daha önce yaptığım kapı altı aydınlatma için tavan lambasından çektiğim kapıdaki + dan aldım. Aydınlatma çok fazla değil ama görüntü güzel oldu tavsiye ederim.

Aynayı sökmeye gerk yokmuş arkadaşlar biraz geç farkettim. :) Kapak aynaya vidalı filan değilmiş 4 tane tırnak var onlar tutuyormuş ama ayna kapalı iken çıkarmak gerekli, kapağı ayna açıkken çıkarmayı denemeyin biraz zor oluyor.

c80c431f.jpg

c9bc7e04.jpg

272544c7.jpg

74776142.jpg

fd292cba.jpg

6497957f.jpg

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)

elinize saglık.

aydınlatma bu yükseklikten böyle görünüyor ise gayet yeterli.bu led sayısına göre iyi.

yanlız baglantınız seri paralel led olmuş drenç göremedim burda.detay verebilirmisin.drenç koymadıysanız en az 5watt 68ohm 4lü seri paralel için yeterli olur. ömrü uzun olmaz drenç yoksa

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Direnç makaronun içinde Oktay Hocam. 100 ohm luk direnç var her 4 led için.

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)
Direnç makaronun içinde Oktay Hocam. 100 ohm luk direnç var her 4 led için.

tamam o zaman 1 watt kullansaydınız o vakit daha iyi olurdu.ama yeterli sayılır.silikonla kapatmışsın ama ledlerin yönünü dik degilde dışa açımlı veya kapı açılınca ayak altı hizasına gelicek şekildemi yaptınız yoksa drek yeremi vuruyor resimde böyle algıladım.

çalışman güzel çerçeve olarak tırnaklı olması şansınız olmuş.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Teşekkürler.

Bende vida bekliyordum onun için söküp eve götürdüm uğraşırım diye. Meğerse 3-4 tane tırnak varmış.

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven
(düzenlendi)

Benzer pic kontrollü bi çalışmayla geliyorum az kaldı.Şşçilik güzel

tarihinde Mustafa Ba?seven tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oktay Toker
Benzer pic kontrollü bi çalışmayla geliyorum az kaldı.Şşçilik güzel

sessizligin nelere gebe bakalım mustafa her ne yapıyorsan iyi olucagına eminim.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Çok güzel olmuş.

Ledler bir pertinaksa dizilerek aynaya takılsaydı daha iyi olmaz mıydı ? Böylece pertinaksa kolayca açı da verebilir yoğunluğu kapıya değil yere daha fazla yayabilirdin.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çok güzel olmuş... Güle güle kullan. Temiz çalışmışsın..

Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven
sessizligin nelere gebe bakalım mustafa her ne yapıyorsan iyi olucagına eminim.

Fırtına öncesi sessizlik :)

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu
Çok güzel olmuş.

Ledler bir pertinaksa dizilerek aynaya takılsaydı daha iyi olmaz mıydı ? Böylece pertinaksa kolayca açı da verebilir yoğunluğu kapıya değil yere daha fazla yayabilirdin.

Teşekkürler Selçuk abi. Pertinaks düşündüm ama ayna kapağı ile aynanın kendi gövdesi arasında bi yer bu yaptığım yer yani ayna kapağına yaptım takınca o ayna kapağı ile ayna gövdesi arasındaki boşluğa tam sığıyor. Pertinaks olsa tam sığmaz gibi geldi bana.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Güzel bir çalışma ve bi araçta olmazsa olmazlardan diyebilirim.

Bi ben gaza gelmiyorum niyeyse :blush:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Follow me mi çok seviyorum... Bunu yapmış olmak beni 3 ay daha oyalar.. :blush:

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...