Ramazan Karakılıç 1 Haziran 2010 Paylaş 1 Haziran 2010 (düzenlendi) Herkese selamlar bir sorum olacaktı. Uzun zamandır takip ediyorum forumu nihayetinde bir araç aldım ve bu mercek olaylarına girmekte sizlerden bilgi almak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim henüz hiçbir excel'de görmedim. Camı çıkarıp nasıl PlexiGlass yapılabilir olur mu olmaz mı maliyeti tahmini ne kadar olur. Çanakkale'de oturuyorum ama parça bulmakta pek sıkıntı çekmem gerekirse şehirdışından getirebilirim.Zemin siyah olacak olursa. Birde komple sinyallerle bütün olsa ayrık durmasa sinyaller nasıl olabilir bu proje. Şimdiden yardımcı olan olmayan forumdaki herkese teşekkür ederim. Uploaded with ImageShack.us 1 Haziran 2010 tarihinde Ramazan Karak?l? tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozan Kocabıyık 2 Haziran 2010 Paylaş 2 Haziran 2010 Ramazan Karakılıç yazdı: Herkese selamlar bir sorum olacaktı. Uzun zamandır takip ediyorum forumu nihayetinde bir araç aldım ve bu mercek olaylarına girmekte sizlerden bilgi almak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim henüz hiçbir excel'de görmedim. Camı çıkarıp nasıl PlexiGlass yapılabilir olur mu olmaz mı maliyeti tahmini ne kadar olur. Çanakkale'de oturuyorum ama parça bulmakta pek sıkıntı çekmem gerekirse şehirdışından getirebilirim.Zemin siyah olacak olursa. Birde komple sinyallerle bütün olsa ayrık durmasa sinyaller nasıl olabilir bu proje. Şimdiden yardımcı olan olmayan forumdaki herkese teşekkür ederim. Uploaded with ImageShack.usparça sıkıntısı olmaz istanbul çok yakın size çok zor bir işlem değil yapanlar çok plexiyi istanbuldan yaptırabilirsiniz mercekleride ordan bide xenon kit lazım yapan yerlerde farlarınızı gönderiyosunuz hazır olarak geliyo Yorum bağlantısı
Ramazan Karakılıç 4 Haziran 2010 Yazar Paylaş 4 Haziran 2010 Aslında öyle olursa benim için daha iyi olur. Peki ne kadar tutar maliyeti tahminen. Kargo vs herşey dahil fiyat. Yorum bağlantısı
Ozan Kocabıyık 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 Ramazan Karakılıç yazdı: Aslında öyle olursa benim için daha iyi olur. Peki ne kadar tutar maliyeti tahminen. Kargo vs herşey dahil fiyat.kargo para değilde stop camlarını 100 e yapsalar merceğerde 150-200 alırlar xenon kit olrakta 200 tl lik bişeyler olsa 450-500 arası yapılabilir Yorum bağlantısı
Misafir 4 Haziran 2010 Paylaş 4 Haziran 2010 (düzenlendi) Bu farları flexglas haline getirme maliyeti 250-300 tl yi rahat bulur.Flexiglas haline gelince mevcut uzunlar artık kullanılamaz.Mecburen D2S veya D1S bi-xenon takılacak.Şimdi tekrar hesap edelim;Flexiglas:300TlBi-xenon mercek: 80 tlBi-xenon kapakları: 50-100 tlD2S veya D1S xenon sistem: 200-400tl arasıKargo: En az 50 tl (İki koca far gidecek ve hacime göre kargo fiyatı alınacak)Bu fiyatlar illaki oynar ama daha park ampülleri v.s. katılmadı.Normal freeform fara mercek+xenon bile 400-500 tl yi rahat buluyor ki sizinkinde birde ön camın değişimi var.. Birde farklı hesap yapalım:Flexiglas:300 tlH7 kısa far merceği:50 tlHx Uzun far merceği:100 tlKısa far H7 xenon kit:120 tlKısa ve uzun mercek kapakları: 100-150 tlLedli parklar:20-50 tlKargo:50 tl 4 Haziran 2010 tarihinde Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozan Kocabıyık 5 Haziran 2010 Paylaş 5 Haziran 2010 Misafir yazdı: Bu farları flexglas haline getirme maliyeti 250-300 tl yi rahat bulur.Flexiglas haline gelince mevcut uzunlar artık kullanılamaz.Mecburen D2S veya D1S bi-xenon takılacak.Şimdi tekrar hesap edelim;Flexiglas:300TlBi-xenon mercek: 80 tlBi-xenon kapakları: 50-100 tlD2S veya D1S xenon sistem: 200-400tl arasıKargo: En az 50 tl (Şki koca far gidecek ve hacime göre kargo fiyatı alınacak)Bu fiyatlar illaki oynar ama daha park ampülleri v.s. katılmadı.Normal freeform fara mercek+xenon bile 400-500 tl yi rahat buluyor ki sizinkinde birde ön camın değişimi var.. Birde farklı hesap yapalım:Flexiglas:300 tlH7 kısa far merceği:50 tlHx Uzun far merceği:100 tlKısa far H7 xenon kit:120 tlKısa ve uzun mercek kapakları: 100-150 tlLedli parklar:20-50 tlKargo:50 tlservetin beyin söylediği doğru benim dediğim biraz yanlış olmuş ben şahine göre hesaplamışım galiba 700-800 lirayı bulacak bir iş değer mi değmez mi tartışılır karar sizin Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Haziran 2010 Paylaş 7 Haziran 2010 Araçla eğer çok gece yolculuğu yapılacaksa değer. Yorum bağlantısı
Selim Keskinkılınç 24 Temmuz 2010 Paylaş 24 Temmuz 2010 Aracınızın piyasa fiyatın 6-7 bin tl gibi düşünürse bence biraz bu parayı vermeye değmez zira daha sonra satma kaksanız çok zor satılıcak belkide hiç alıcısı çıkmayacak.Bence 800-1000 tl gibi rakam bir çift fara vereceğinize biraz daha ekleyip model yükseltin derim Yorum bağlantısı
Recommended Posts