İçeriğe Yönlendir

Rover 416 xenon far modifiyesi


Ercüment Özkan

Recommended Posts

Ercüment Özkan

Merhaba. Foruma yeni üye oldum. Üye olma sebebim de internetteki bir alışveriş sitesinde, xenon merceği konusunda kendi aracıma montajını yaptırıp yaptıramayacağımı sorduğum bir üyenin yönlendirmesi oldu. 1996 model Rover 416 si marka model aracıma Xenon far modifiyesi yaptırmayı düşünüyorum. Ancak Xenon farları aracıma merceksiz taktırmak istemiyorum. Ama üyenizin vermiş olduğu bilgiye göre far camlarım desenli olduğu için mercek taktırmam uygun olmazmış. Öncelikle farlarımın ön camlarında değişiklik yaptırmam gerektiğini söyledi. Fakat far camlarımda değişiklik yaptırmam sanırım pek mümkün olmayacak. Bu durumda ne yapabilirim? Bana bu konuda detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim. Şlginiz için şimdiden teşekkür ederim. NOT: En azından buraya üye olmam, en basitinden 4300 k far taktırmam konusunda beni aydınlattı.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Farınızda bulunan desenli cam sökülüp yerine desensiz cam yapılması gerek. Bu işlemden sonra mercek montajı yaptırabilirsiniz. Sitede İlker Kemal isimli arkadaş mercek montajı konusunda işinin ehlidir. Kendisi ile irtibata geçerseniz desensiz cam yapacak usta ile sizi görüştürebilir yada kendi yaptırabilir.

tarihinde H tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Bence daha güçlü halojen ampullerle aydınlatmayı iyileştirsen daha iyi, yeni aracını orjinal xenonlu alırsın.

Far resimdeki gibi değil mi ? Oldukça dar görünüyor. Araç eski, bu kadar masrafa ve uğraşmaya değmeyeceğini düşünüyorum.

post-5-1269252432_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
İzzettin Özel

eger istanbulda oturuyorsan bostancı sanayide mika far camı yaptıran biri var.ben onunla aynı mesele için görüşmüştüm.opel kadett farlarım için mercek ve xenon dahil 500 civarı olucagını söylemişti.şimdi numarasını bulamadım ancak oldukça meşhur biri.internetde dahi bulabilirsiniz.olmadı bostancı sanayiyi turlayın.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...