İçeriğe Yönlendir

Sis farına "Sarı Şapka"

İsmail Ayaz1679652578

Recommended Posts

İsmail Ayaz1679652578

Xenon merceğe dönüş yaptık (doğru yolu bulduk). Sıra geldi sis farına;

Elimde (Cahiliye devrinden kalma) HID H3 6000K xenon kit var. Sis farı olarak takılı ancak pek kullandığım söylenemez (bazen gündüz uzun yolda yakıyordum) Siste yakınca yararından çok zararı oldu.

Buna istinaden Modacar firmasının ithal ettiği bir ürünü gördüm.

Bu ürünü sis farındaki xenon ampule şapka olarak geçirsem sizce nasıl olur?

otm841475.jpg

Yorum bağlantısı
Kadir Eren1679652583

sen farlara bi-xenon yapmışın kimseyi rahatsız etmemek için neden sislere xenon takıp herkesi kör ediyosun selçuk abinin dediği gibi xenonu sök osram allseason ampul tak

Yorum bağlantısı
İsmail Ayaz1679652578
sen farlara bi-xenon yapmışın kimseyi rahatsız etmemek için neden sislere xenon takıp herkesi kör ediyosun selçuk abinin dediği gibi xenonu sök osram allseason ampul tak

Yanlış anlaşılmasın Kadir Bey, olay karşıdakini kör etmek değil. Öyle olsa dediğiniz gibi bi-xenona birsürü masraf yapmazdım. Sisleri zaten gereği dışında kullanmıyorum. Zaten var olan bir yanlışı düzeltmek adına soru soruyorum. Şapka xenonun gücünü kesecektir ve rengide sarı olacağı için siste iş yapacaktır diye düşünmüştüm. Ancak eğer karşıdan geleni rahatsız edecek durumda olursa zaten kullanmam. Sadece bir öngörü idi.

Görüşünüz için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Kadir Eren1679652583
(düzenlendi)

xenon çok ısınıp şapkayı eritmezmi

birde 3000k sarı xenon ampulüne bakın galiba camı boyalı ama nede olsa sis uzun süre idare edecektir

örnek video

tarihinde Kadir Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...