Evren Erdem 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 arkadaşlar araç içine led şerit döşeyeceğim fakat, kendim yapmak istememe rağmen nasıl yapacağımı bilmiyorum. bu sebepren sormak istiyorum, led şerit almak mı daha hesaplıya gelir yoksa hazır almak mı?eğer yapmak derseniz, nasıl yapabilirim? öneriniz nedir? teşekkürler...nerede kullanacağımı da yazayım, kapı içlerine kapı açıldığında yanacak şekilde olacak... Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 tabiki hazırını almak.. Şerit ledi kendın yapamazsınki.. Daha dogrusu kımse kolay kolay şerit led yapamaz.. Yapan varsa elini öperim Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 arkadaşlar araç içine led şerit döşeyeceğim fakat, kendim yapmak istememe rağmen nasıl yapacağımı bilmiyorum. bu sebepren sormak istiyorum, led şerit almak mı daha hesaplıya gelir yoksa hazır almak mı?eğer yapmak derseniz, nasıl yapabilirim? öneriniz nedir? teşekkürler...nerede kullanacağımı da yazayım, kapı içlerine kapı açıldığında yanacak şekilde olacak...Şerit LED tabiki hem pratik hemde ucuz sayılır. 1 m = 9 TL. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 20 Şubat 2010 Paylaş 20 Şubat 2010 Recep abi 9 TL'ye nerde var yahu..Burda metresi 20 lira.O da normal şerit led. Yorum bağlantısı
Recep Yazıcı1679652586 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Recep abi 9 TL'ye nerde var yahu..Burda metresi 20 lira.O da normal şerit led.Karaköyde 10m ' sine 90 TL verdim. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Benım Şstanbul'a taşınmam lazım o zaman ya Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 21 Şubat 2010 Paylaş 21 Şubat 2010 Benım Şstanbul'a taşınmam lazım o zaman yaSitede mercek montajı yapan arkadaşlar vasıtası ilede alabilirsin bu fiyatlara yakın olur. mesela metresi 10 yada 11 lira gibi. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 Hazır almak daha mantıklı. Kasmaya gerek yok. Kendin yapman için zaten havyaydı bilmemneydi bir sürü ekipmana ihtiyacın olacak. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 ben de şerit ledden yanayım. hazır dirençleri içinde oluyor, çift taraflı bantlı filan. bir karaköy yapmak lazım yakın zamanda. evin de değişik yerlerine döşemeyi düşünüyorum. mutfak üst dolabının alt kısmında 3 metre hortum şeklinde led var mesela tezgahı aydınlatan Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 22 Şubat 2010 Paylaş 22 Şubat 2010 (düzenlendi) Şerit ledin 3 chiplisi hariç digerlerini kullanmıyorum.Ama ben biraz daha ağır işlerle ugraştıgım için tabiki fluks ledFluks led için kullandıgım malzemelerHavyalehimbakır plaketkuşe kagıdıasit perhidroldremel el motorutaşlama motorusilikonzımparadirençminik matkapVe en önemlisi pcb'nin bilgisayarda çizimini çok düzgün yapabilmek.Özellikle delme işlemi yaparken kayma olursa ledler biraz egri gözüküyor vs.Bu iş bazen sıkıcı da oluyor tabiki 22 Şubat 2010 tarihinde Mustafa Ba?seven tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Arıbaş 24 Şubat 2010 Paylaş 24 Şubat 2010 5050 LED kullanan şeritleri tavsiye edebilirim, hem fazlasıyla ışık veriyor hem de arkadaşların dediği gibi genellikle arkası yapışkanlı oluyor hazır şeritlerin; bu da pratik kullanım imkanı sağlıyor. Mesela ben bu 5050 şeritlerin bir versiyonunu en son farlarımda gündüz ışığı (DRL) olarak kullandım. Yorum bağlantısı
Benan Kapancı 23 Mart 2010 Paylaş 23 Mart 2010 Şyide nerden bulabiliriz bunları, adres telefon msn adresi falan alabilirmiyim. Bende aracın her ışığını ledlere çevirmek isteyenlerdenim. ama prof. bir şekilde olsun istiyorum. bu sitede çok şey var herşeyi tek tek nasıl okuyacağım gözlerim bozulcak. Emeği geçen herkeze teşekkürler. saygılarımla. Benan Kapancı Şstanbul Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 25 Mart 2010 Paylaş 25 Mart 2010 Gündüz farınızın hiç gündüz resmi varmı acaba? Koymanız mümkün mü? Yorum bağlantısı
Hakan Arıbaş 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 Gündüz farınızın hiç gündüz resmi varmı acaba? Koymanız mümkün mü? Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 26 Mart 2010 Paylaş 26 Mart 2010 (düzenlendi) Gündüz farı için sanırım yetersiz olmuş zira bunlar 120 derece falan mı? derecesi küçük olsaydı belki gündüz farı için alternatif olabilirdi ama böyle dekoratif olma dışında başka bir amaca hizmet edebiliyormui? 26 Mart 2010 tarihinde Musa Can Koca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erdem 18 Nisan 2010 Yazar Paylaş 18 Nisan 2010 hmmmm, hazır alsam daha iyi olcak demek ki :D:Dteşekkürler Yorum bağlantısı
Selçuk Salman 27 Nisan 2010 Paylaş 27 Nisan 2010 Beyler burada sorduğum fiyat bilgisine göre (Eskişehir elektronik malzeme satan dükkanlar direnç, konansatör falan gibi yerlerde) 1 metresi 18 TL ile 23 TL arasında değişiyor. Burda almak mümkün değil. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 27 Nisan 2010 Paylaş 27 Nisan 2010 Beyler burada sorduğum fiyat bilgisine göre (Eskişehir elektronik malzeme satan dükkanlar direnç, konansatör falan gibi yerlerde) 1 metresi 18 TL ile 23 TL arasında değişiyor. Burda almak mümkün değil.internetten alın arkadaşlar fiyatlar çok kızışmış durumda indirimler çok bu aralar.şerit led yazın çeşit çok çıkıyor.verdiginiz rakamlar yüksek.atıyorum 20lede bu fiyat çok abartı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts