Oktay Toker 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Ustamın eline sağlık.Bmw mercek kapagı bu farada yakışmış.İyi günlerde kullan.Duvar resmi çok yakın olmuş.Sap far biraz yukarda gibi ama en az 10 metreden resimlersen daha net yorum olacaktır. Yorum bağlantısı
Onur Turan1679652611 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 çok teşekkür ederim Oktay abi. ilk fotoğraflarda sol yukarı da sağ aşağıdaydı kendimce ayarlamaya çalıştım demek ki yapamamışım tamam 10 metreden çeker eklerim fotoğrafları abi. Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Güle güle kullanın. _______ ____________/ _____/Bu şekilde iki projektörde aynı hizaya geliyor. Gece denedin mi aydınlatma farkı nasıl Yorum bağlantısı
Onur Turan1679652611 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Güle güle kullanın. _______ ____________/ _____/Bu şekilde iki projektörde aynı hizaya geliyor. Gece denedin mi aydınlatma farkı nasıl çok teşekkür ederim. henüz gece denemedim bugün deneyeceğim uğraştım hizalamaya ama olmamış mı? Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Olmuş olmuş far ayarlamaya gidildiğinde onlar da böyle yapıyor ama böyle olunca sol far alt seviyede kalıyor. 5 metrede pek önemsenmese de daha uzak mesafelerde çok belli oluyor. Yorum bağlantısı
Onur Turan1679652611 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 o zaman solu biraz yukarıya alırsam sorun kalmaz gibi Yorum bağlantısı
Salih Karali 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Elinize saglık çok güzel bi çalışma olmuş aracın orjinal uzun far yeri iptal oldugu için muaynede bi sıkıntı çıkarmı acaba? Yorum bağlantısı
Onur Turan1679652611 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 Elinize saglık çok güzel bi çalışma olmuş aracın orjinal uzun far yeri iptal oldugu için muaynede bi sıkıntı çıkarmı acaba?teşekkür ederim uzun far hüzmeleri aynen duruyor iptal olmadı yani. ama ben sırıtmasın diye sadece ampulleri taktım fişlerini takmadım Yorum bağlantısı
Onur Turan1679652611 1 Şubat 2014 Paylaş 1 Şubat 2014 sanırım sağ biraz yukarıda gibi umarım merceklerde sorun yoktur sadece ayarda vardır Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 Şubat 2014 Yazar Paylaş 2 Şubat 2014 Far motorundan ayarlayabilirsin, olmadı farın kasaya tutturulan vidalarında da pay oluyor aşağı-yukarı kımıldatabiliyorsun. Yorum bağlantısı
Onur Turan1679652611 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 sanırım ben bu ayar işini beceremeyeceğim çünkü en son aşağıda ki fotoğraflarda ki gibi oldu.olmazsa hafta sonu uygun bi yer bulup ayarlattırmak Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 2 Şubat 2014 Paylaş 2 Şubat 2014 E olmuş işte far yükseklikte çalışıyorsa tamamdır bu iş 1 Yorum bağlantısı
Onur Turan1679652611 3 Şubat 2014 Paylaş 3 Şubat 2014 E olmuş işte far yükseklikte çalışıyorsa tamamdır bu iş abi bu sevindirici yorum için çok teşekkür ederim hem güne hem haftaya mutlu başladım senin vesilenle sanki bana sağ yukarıda gibi geliyordu. demek ki yanılmışım :)far yükseklikte çalışıyor sıkıntı yok abi. 1 Yorum bağlantısı
Emir Karadağ 21 Haziran 2014 Paylaş 21 Haziran 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar herkese oncelikle merhaba aracımda su an halojen farlar ve ben bi xenona geçiş yapmak istiyorum. Bu konularida hiç anlayamıyorum. Biri detaylı açıklayabilir hangi parçalar ne kadar tutar? şu anda elimde xenon var ama merceksiz kullanmak istemiyorum. 21 Haziran 2014 tarihinde Emir Karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 21 Haziran 2014 Paylaş 21 Haziran 2014 Mercek + Mercek cercevesi + Kesme biçme için malzeme + silikon vs + ampuller değişecekse onlar + kablolar + ampuller uyumsuzsa ampul tutucu + yedek far (önerim) + angel vs konacaksa + gerıye kalan ıvır zıvır seyler ortalama farlar hariç 250 300 minimum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Haziran 2014 Yazar Paylaş 23 Haziran 2014 Arkadaşlar herkese oncelikle merhaba aracımda su an halojen farlar ve ben bi xenona geçiş yapmak istiyorum. Bu konularida hiç anlayamıyorum. Biri detaylı açıklayabilir hangi parçalar ne kadar tutar? şu anda elimde xenon var ama merceksiz kullanmak istemiyorum.Araç nedir ? Yorum bağlantısı
Oktay Toker 6 Ağustos 2014 Paylaş 6 Ağustos 2014 (düzenlendi) Bursa ilimizden bir arkadaşımızın 2011 Corolla aracı için haricen çıkma far temin edildi,yeni tip Valeo bi-xenon,Gen4 balast D1s 4300 xenon kullanılarak yapılan çalışmayı Rabbimin izni ile güzel bir sonuç ile bitirme imkanı buldum. Farların dağılmış hali. Mercek montajından sonra çok çeşitli mercek şapkası denemelerinden sonra son anda benim bir gece şöyle yapsam diyerek uyguladığım şapkada arkadaşımız tamam bu olsun deyince bu aşamayıda geçtik ve montaj bitirildi. Arkadaşımız Bmw stil park ledi istedi bunun üzerine ben epey düşündüm çünki bu kenar bölümde buzlu bir bölüm var ve diğer kısımlar açıkta kalıyor ve egri duracak bir led dizilimi işlemi berbat edecekti.Buzlu kısın ile düz kısım paralelinde bir led dizilimine karar vererek ölçüp biçip delikleri deldim.Önce mantar led yapacaktım ama ledler çok içte kaldı delikler üztten göründüğü için sırıttı.30 derecelik 5mm şeffaf led kullanmaya karar verdim.Rengide ambere çok yakın olunca sonuçta led diziliminide son derece düzgün desem yalanmı olur bilmeme ama minnacık bir kayma ile sıralamayıda yapınca sonuç güzel oldu. Farların toplanmöış hali. Araç üzerinden görünüm. Duvar resmimiz. Resim linkleri yenilendi. 6 Kasım 2017 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 7 Ağustos 2014 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2014 Beklemediğim kadar güzel durmuş araç üzerinde. Hayırlı olsun güle güle kullansın sahibi. 1 Yorum bağlantısı
Özcan Osmanoğlu 1 Eylül 2014 Paylaş 1 Eylül 2014 Selçuk Bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Oktay ustam bir kez daha teşekkür ederim. Ellerine emeğine sağlık farlarım gerçekten harika oldu. Halojen uzunları da iptal etmeyip onları da kullanıyorum. Karanlık yolları gündüze çeviriyor. Yorum bağlantısı
Onur Turan1679652611 2 Eylül 2014 Paylaş 2 Eylül 2014 Oktay abi sen bu işte mükemmel ötesisin ellerin hiç dert görmesin kullanacak olan arkadaşımıza da hayırlı olsun en aydınlık ve güvenli sürüşlere Yorum bağlantısı
Özcan Osmanoğlu 2 Eylül 2014 Paylaş 2 Eylül 2014 Oktay abi sen bu işte mükemmel ötesisin ellerin hiç dert görmesin kullanacak olan arkadaşımıza da hayırlı olsun en aydınlık ve güvenli sürüşlere Teşekkür ederim Onur Bey, toyotaclubtr de far yükseklik sensörü için konu açmışsın. Bu konuda bir gelişme kaydedebildin mi? Bulabildin mi otomatik far yükseklik senörünü? Bende eğer maliyeti uygun olursa düşünüyorum aracım için. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2014 Paylaş 2 Eylül 2014 Harika olmuş, kazasız belasız gecelerde kullanın Yorum bağlantısı
Recommended Posts