Teoman Öztürk 18 Şubat 2010 Paylaş 18 Şubat 2010 Peugeot 5 by Peugeot Concept Cargüzel araba Yorum bağlantısı
Oktay Toker 3 Ağustos 2010 Paylaş 3 Ağustos 2010 bu aracın sadece ışıklandırmasını sevdim farklı bazı yerleri gerisini çöpe at gitsin Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 3 Ağustos 2010 Paylaş 3 Ağustos 2010 (düzenlendi) Bende şu Peugeot'ları bi türlü sevemedim.Bunlarda seri üretim versiyonları. Led farlar teke düşmüş. Olsun yinede varya bunada şükür. 3 Ağustos 2010 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 3 Ağustos 2010 Paylaş 3 Ağustos 2010 konsept versiyonlara uyulamıyorki sebebide bence aynı aracın degişik sürümleri vardırya ondan dolayı.sl slx gibi yani hep bişiler farklı olmalı sevmiyorum.ama olmalıda mecburen ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Konu başlığını değiştirdim, Bu araç "5 by peugeot" olarak lanse edildi. Led tüplü aydınlatmalar güzel olmuş ben beğendim. Yorum bağlantısı
Teoman Öztürk 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 farlara çiçek takmışsın gibi duruyor, arebesk durmuş sanki karanlıkta nasıl durur bilemem. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 Bunlarda seri üretim versiyonları. Led farlar teke düşmüş. Olsun yinede varya bunada şükür. Büyük bir ihtimalle gündüz farı led, kısa-uzunuda bi-xenondur Yorum bağlantısı
Oktay Toker 4 Ağustos 2010 Paylaş 4 Ağustos 2010 (düzenlendi) Büyük bir ihtimalle gündüz farı led, kısa-uzunuda bi-xenonduraynen öyle gördüm bugun bu araçtan gördüm.bir araçtta renk böylemi farkettirir renk aracı çok alımlıda gösteriyomuş veya çok berbatta gösterebiliyomuş.bugun çok degişik bi renkte bu araçtan gördüm arabanın karizması varsa bile bence yok olmuş leylak rengine yaıkn bi renkte araç hiç yakışmamış.itici geldi bana.burdaki resimdeki beyaz olan daha farklı duruyor.ve resimler aldatıcı bunu bi kez daha gördüm bu resimler çok detaylı çekildigi için satıyor kendini ama canlısını görüp degerlendirmek gerçekten önemli. 4 Ağustos 2010 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oktay Toker 6 Ağustos 2010 Paylaş 6 Ağustos 2010 Canlısınımı gördünüz?evet yazdıgım gibiydi.model aynı dikkat ettim buna. Yorum bağlantısı
Ahmet Kıyak 29 Ekim 2010 Paylaş 29 Ekim 2010 Ön tarafı Audi'ye benzemiş. Yolda görsem Audi sanırım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 17 Nisan 2011 Paylaş 17 Nisan 2011 (düzenlendi) Bugün Bursa'daki fuarda 508'i inceledim. Sedan versiyonda led gündüz farı yanında da bi-xenon mercek mevcuttu. Yanında bulunan sw modelin farları ise halojendi. Halojen farların resimlerini çektim. Resimde ampülün önündeki parça garip geldi. Nedir bu? Mercek vazifesimi görüyor. Yoksa? 18 Nisan 2011 tarihinde H tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 18 Nisan 2011 Paylaş 18 Nisan 2011 New Efficiency Optics (NEO) olarak geçiyor. Muhtemelen Valeo patentlidir. Detaylı bilgim yok olursa paylaşırım. Yorum bağlantısı
Oktay Toker 6 Mayıs 2011 Paylaş 6 Mayıs 2011 Sinyal ve far arasını bölüyor sanki.Sinyal kısmını ayırmışlar ama hareketli bir parçça gibi duruyor.Sağa sola dönüşlerde farın ışık yönü için kullanılıyor olabilir diyede düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts