İçeriğe Yönlendir

Peugeot 5 by Peugeot Concept Car

Hakan Arıbaş

Recommended Posts

• 5 ay sonra...
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Bende şu Peugeot'ları bi türlü sevemedim.

Bunlarda seri üretim versiyonları. Led farlar teke düşmüş. Olsun yinede varya bunada şükür. :D

post-3506-1280832407_thumb.jpg

post-3506-1280832413_thumb.jpg

post-3506-1280832419_thumb.jpg

tarihinde H tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oktay Toker

konsept versiyonlara uyulamıyorki sebebide bence aynı aracın degişik sürümleri vardırya ondan dolayı.sl slx gibi yani hep bişiler farklı olmalı sevmiyorum.ama olmalıda mecburen ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Konu başlığını değiştirdim, Bu araç "5 by peugeot" olarak lanse edildi. Led tüplü aydınlatmalar güzel olmuş ben beğendim.

Yorum bağlantısı
Bunlarda seri üretim versiyonları. Led farlar teke düşmüş. Olsun yinede varya bunada şükür. :(

Büyük bir ihtimalle gündüz farı led, kısa-uzunuda bi-xenondur

Yorum bağlantısı
Oktay Toker
(düzenlendi)
Büyük bir ihtimalle gündüz farı led, kısa-uzunuda bi-xenondur

aynen öyle gördüm bugun bu araçtan gördüm.bir araçtta renk böylemi farkettirir renk aracı çok alımlıda gösteriyomuş veya çok berbatta gösterebiliyomuş.bugun çok degişik bi renkte bu araçtan gördüm arabanın karizması varsa bile bence yok olmuş leylak rengine yaıkn bi renkte araç hiç yakışmamış.itici geldi bana.burdaki resimdeki beyaz olan daha farklı duruyor.ve resimler aldatıcı bunu bi kez daha gördüm bu resimler çok detaylı çekildigi için satıyor kendini ama canlısını görüp degerlendirmek gerçekten önemli.

tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
  • 5 ay sonra...
Hüseyin Matur
(düzenlendi)

Bugün Bursa'daki fuarda 508'i inceledim. Sedan versiyonda led gündüz farı yanında da bi-xenon mercek mevcuttu. Yanında bulunan sw modelin farları ise halojendi. Halojen farların resimlerini çektim. Resimde ampülün önündeki parça garip geldi. Nedir bu? Mercek vazifesimi görüyor. Yoksa?

15347.jpg

15066.jpg

15071.jpg

15077.jpg

15080.jpg

tarihinde H tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

New Efficiency Optics (NEO) olarak geçiyor. Muhtemelen Valeo patentlidir. Detaylı bilgim yok olursa paylaşırım.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Oktay Toker

Sinyal ve far arasını bölüyor sanki.Sinyal kısmını ayırmışlar ama hareketli bir parçça gibi duruyor.Sağa sola dönüşlerde farın ışık yönü için kullanılıyor olabilir diyede düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...