İçeriğe Yönlendir

Skoda Octavia A4 Xenon Far


Kadir Öztürk1679652586

Recommended Posts

Kadir Öztürk1679652586

Uzun zamandır bizi rahatsız eden farlara bir türlü çözüm bulamadık piyasadaki nerdeyse bütün H4 halojen lambaları denedik pek bize performanslı gelmedi..Daha sonra 12K xenon kullandık bundan memnunduk yanlız yağmurlu havalarda sorun yaratıyordu ve mercek olmadığından karşıdakiler rahatsız oluyordu bizde söktük,şu anda Osram NB var üzerinde o da sarılık olarak pek tatmin etmiyor soluk kalıyor..

Derdimiz uygun fiyata xenon u bu araca nasıl uydururuz?

06.jpg

Yorum bağlantısı

Eğer mercek haricinde xenon montajı yaparsan karşı tarafı kör etmeye devam edeceksin.Yok ben illaki xenona devam edicem dersen 6000k'yı geçme.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

H4 fardan memnun olmaman normal, teknolojisi eski, gücü düşük. Bu farın orjinal merceklisi de var ama ben burda hiç görmedim. Servise sormak lazım kaça getirtildiğini.

Öteki türlü ucuz çözümler içinde bi-xenon mercek takılması dışında hiç bir seçenek yok. -> http://www.geceucusu.com/index.php?s=&...ost&p=21895

12000K xenon nasıl bir xenonmuş merak ettim (gerçekten 12000K olduğunu pek sanmıyorum) hadi göz alması normal bişey zaten de, mosmor yanan bir xenon nasıl oldu da memnun kaldın?

octaviasportdel.jpg

Yorum bağlantısı
Kadir Öztürk1679652586
(düzenlendi)

Malesef mercekli değil 2001 modelde mercek far yok sadece 2004 collection plus modelinde var onun farlarını arayacağız bu gidişle öyle görünüyor..

xenonlar 12000 kelvin ampülün üzerinde etiket bile var ben yoktum babam kafasına göre taktırmış artık 2 senede kararma yapmış belliki uzak doğu malı gibi görünüyor...

Mercek mod içinde 3 gün aracın kalması gerekiyormuş o da bize uymuyor her gün lazım oluyor araç malum tek çaremiz çıkma far araman sanırım peki H7 sistem ne önerirsiniz ve kaçlık?

Biraz araştırdım sadece far seti için 1 milyar para istiyorlar orjinal hella :D

tarihinde endoflive tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Asım Türkoğlu

A4'ün farına bi-xenon projektör yerleştirilebilir.

Mercek uygulaması için gayet de müsait farlara sahip A4.

Mercek uygulaması yapılmadan xenon kit kullanılacaksa malesef karşıdan gelen her araç sürücüsü rahatsız edilecek.

Karşı tarafı rahatsız etmeyeyim derken far seviyesi en alt kademeye alınınca bu sefer de xenon farın bir esprisi olmayacak.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...