Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 O arşivden bir kopya alabilmek için ne yapmak lazım Muhammed Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 Abi arşivin üstünde şöyle bir ibare var, bilmem ilgini çeker mi? Copy Protect Archive - This archive is not copyable. Yorum bağlantısı
Mustafa Bağseven 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 (düzenlendi) Yıl 2008 .Kasım ayının başları olması lazım.Ne olduysa o akşam oldu.O akşam Konya Real Alışveriş Merkezi'ne gidip güneş enerjisiyle şarj olup akşamları otomatik olarak yanan ledli bahçe armatörlerinden 2 adet satın alıp eve getirdikten sonra "Acaba bunun içindeki led sayısını artırıp daha canlı bir aydınlatma saglayabilir miyim" diye düşünüp google"da hakkında hiçbir şey bilmedigim ledler hakkında araştırma yaparken tesadüfen bu site ile karşılaştım.Ertesi gün tuttum Konya elektronik malzeme satan yerlerin yolunu.Aldım bi havya.Sonrası malum.İlk önce kendi aracımın plaka lambalarını ledlemeyle başladım.Sonra led stop vs derken zaman içinde sabit yanan ledlerden sıkıldıgım için 2009 yılından itibaren transistörlü mosfetli led animasyon devrelerine merak sararak mikroişlemci programlama dilini ve pcb ile profesyonel elektronik devre tasarımı çizimi ögrenmeye karar verdim.Sonrası zaman içinde gelmeye başladı.Röle kontrolü dc motor kontrolü vs.Üniversite yıllarında ise hiç sevmedigim elektronik dersinden 3 yıl üst üste kalmış biriyken şu an elektronik hobiden ziyade benım için bir tutku oldu.Bu merak ve tutku ugruna harcadıgım zamanın yaktıgım devrelerin haddi hesabı yok tabi.Çünkü reelde hiç kimsenın yardımı ve destegi yok.Gün geçtikçe vakit buldukça daha yeni şeyler yapmak için ugraşıyorum.Kısaca bu noktaya gelmeme bu site vesile oldu.Teşekkürler gece ucuşu 11 Ekim 2012 tarihinde Mustafa Bağseven tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim 2012 Paylaş 11 Ekim 2012 Yıl 2008 .Kasım ayının başları olması lazım.Ne olduysa o akşam oldu.O akşam Konya Real Alışveriş Merkezi'ne gidip güneş enerjisiyle şarj olup akşamları otomatik olarak yanan ledli bahçe armatörlerinden 2 adet satın alıp eve getirdikten sonra "Acaba bunun içindeki led sayısını artırıp daha canlı bir aydınlatma saglayabilir miyim" diye düşünüp google"da hakkında hiçbir şey bilmedigim ledler hakkında araştırma yaparken tesadüfen bu site ile karşılaştım.O konuyu ben açmıştım Ama şimdi bulamıyorum Selçuk kaybetmiş Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 13 Ekim 2012 Yazar Paylaş 13 Ekim 2012 O konuyu ben açmıştım Ama şimdi bulamıyorum Selçuk kaybetmiş Burda açmamışındır FCTR'dedir o Ben en çok H4 devresini H7'ye çevirme çalışmanı beğenmiştim o zamanlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim 2012 Paylaş 15 Ekim 2012 Burda açmamışındır FCTR'dedir o Her ikisinde de bulamadım... Açtım buraya.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 16 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 16 Ağustos 2017 Forum yazılımı en son versiyona güncellenmiştir. 2 Yorum bağlantısı
Hazar Erulusoy 16 Ağustos 2017 Paylaş 16 Ağustos 2017 Bugün fark ettim. Tam diyecektim ki bu efsane başlık ile karşılaştım. Ne kadar güzel bir gelişim ve ne güzel dostluklar ve bunca sene sebat ederek siteyi formu devam ettirme gerçek tutku bu olsa gerek.Xperia Z3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Kasım 2017 Yazar Paylaş 27 Kasım 2017 Konsept Tasarımlar bölümü kaldırıldı, içeriği Haberler ve Yenilikler altına taşındı. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Ocak 2019 Yazar Paylaş 5 Ocak 2019 Farlara takılan H tipi, stoplara takılan P21 tipi led ampullerle ilgili konuların forumda tartışılması yasaklanmıştır. 3 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 5 Nisan 2020 Yazar Paylaş 5 Nisan 2020 Forum yazılımı en son sürüme güncellenmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Mart 2023 Yazar Paylaş 27 Mart 2023 Tüm konu ve mesajlar Oto Club Türkiye - Aydınlatma altına aktarılarak web erişimi buraya yönlendirildi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts