Yasin Öcal 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 aracimin stoplarini boyamak istiyorum, bunun için şeffaf siyah renk stop boyasi aldim markasi motip, ancak nasil uygulayacağimi bikmiyorum, stoplarin camlarına mi uygulanmali yoksa reflektörleremi uygulanmalı öneri ve görüşlerinizi paylaşirsanz sevinirim Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Uygulayacaksanız cama uygulamalısınız... Reflektöre uygulamayın... Ama bence uygulamayın.. Sürüş güvenliğinizi etkileyecektir.. Ansızın kamyonun birini tepenizde bulabilirsiniz... Allah korusun... Yorum bağlantısı
Yasin Öcal 20 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2009 tesekkürler özyürek, ben boyamak için farları açtığımda ek olarak led lamba eklicem inşaallah kamyoncular görür Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Mayıs 2009 Paylaş 20 Mayıs 2009 Ya bi dakka, sen nereyi boyayacaksın.. Stop diyorduk fara geçtin.. Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 Belki yasin kardes fari acmisken hizini alamamis, farin yanina baglamistir 1 cift stop daha, onlardan bahsediyordur. Yorum bağlantısı
Yasin Öcal 21 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2009 stop far mehmet abi:)) lamba mı demeliydim bilemedim:)) , abi aracim 2001 model honda civic 1.6 ies eger stoplari biliyosanız bagajin üstünde kalan kısımda sol taraf sis sag taraf boş ben o boş olan yer ile sisin olduğu yere elimde boşta doran ledli angel halkaları yerleştirip parklara yada frenlere bağlamayı düşünüyorum Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 Bence boya güzel durmuyo, film kaplama daha iyi. Ayrıca abartmayıp stop/sinyal renklerinin farkedilir kalmasına özellikle dikkat etmelisin. Bu konuda çok kötü örnekler görüyorum trafikte. Yorum bağlantısı
Yasin Öcal 21 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2009 (düzenlendi) voltron şeffaf stop bıyası aldim amacim biraz karartmak yoksa komple siyah yapmak değil, bazı araclarda görüyorum simsiyah oluyo ben öyle bişey düşünmüyorum dediğiniz gibi kırmızı yine görünecek fakat siyahla karışık tabi uygulamadan net bişey söyleyemem bu başliği onun için actım uygulama sırasında en cok neye dikkat etmeliym diyeresimlerdeki stoplar orjinalen bastaki resimde görünen parca bagaj kapağinin üzerine denk geliyo o kısımda boşluk var ve oraya led gelecek (en üstteki resimler orjinal stoplar) 23 Mayıs 2009 tarihinde Voltron tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozgur Ece 21 Mayıs 2009 Paylaş 21 Mayıs 2009 Arkadaşım o stop farlarını nasıl açabildin ben baya bir uğraştım ama içini sökemedim fazlada zorlamadım kırılır diye korktum bir formülü varmı bunun acaba.? civic 1998 ies .Bu arada bende arka camdaki stop ışığını ledli yaptım forumda var bakabilirsin. Yorum bağlantısı
Yasin Öcal 21 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2009 henüz açmadim özgür bey bu kadar zor olacağini sanmıyorum, ısıtmayı denediniz mi ısınınca çıkmaz mı? sizin calişmanizi gördüm honda forumunda güzel çalişma elinize sağlik Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 22 Mayıs 2009 Paylaş 22 Mayıs 2009 Benim bildiğim nerdeyse hiç bir stopu kesmeden açamazsınız. Birbirlerine eritilerek yapıştırılıyor çünkü. Yorum bağlantısı
Yasin Öcal 22 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2009 peki bu şeffaf boyayı dış tarftan stolara uygulasak, ben daha önce içten yapnayı düşünmüştümde Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Mayıs 2009 Paylaş 22 Mayıs 2009 Şçten boya olmaz.. Zaten açamazsın.. Ben temizlemek için, söküp ampul deliğinden siliyordum... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 23 Mayıs 2009 Paylaş 23 Mayıs 2009 Dışarıdan kırmızı bölümü jelatin ve maskeleme bandıyla kapatıp beyaz kısma uygula, iç tarafa yapamazsın. Ben film diyorum yine ama sen bilirsin. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 24 Mayıs 2009 Paylaş 24 Mayıs 2009 Dışarıdan kırmızı bölümü jelatin ve maskeleme bandıyla kapatıp beyaz kısma uygula, iç tarafa yapamazsın. Ben film diyorum yine ama sen bilirsin.bazı stoplarda marka kabartması oluyor üzerinde ve film olmuyor1 ya da 2 kat boya daha iyi olur (3. kat atılırsa kapkara olur) Yorum bağlantısı
Yasin Öcal 27 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2009 peki bu bahsettiğim MOTŞP TRANSPARAN SŞYAH STOP BOYASI uygulayan yokmu hiç, benim amacim hafif bi siyahlık vermek yani yine alttaki kırmızı yada sarı olan yerlerin renklerinin belli olmasini istiyorum, boyanın üzerinde yazdiğina göre bi kaç kat vurulursa daha iyi sonuç alinirmiş acaba sadece tek katmı vurmalıyım? Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin1679652580 29 Mayıs 2009 Paylaş 29 Mayıs 2009 arkadaşlar ben 2000 honda civic'in arka stoplarını reklamcılarda satılan kırmızı şeffaf folyo ile kapladım.gayet güzel oldu.hem ışık şiddetinde de bir azalma olmadı.boya yerine bunu tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Yasin Öcal 29 Mayıs 2009 Yazar Paylaş 29 Mayıs 2009 otoelektrikçisinden kırık bi syop camı alip evde transparan boyayı uyguladim işiği geciriyo ama dış yüzey tamamen siyah oldu vede hoşuma gitmedi voltronun önerdiği film işini deneyeceğim, light black film sanırım istediğim gibi olacaktır. Yorum bağlantısı
Emin Günaydın 2 Temmuz 2009 Paylaş 2 Temmuz 2009 otoelektrikçisinden kırık bi syop camı alip evde transparan boyayı uyguladim işiği geciriyo ama dış yüzey tamamen siyah oldu vede hoşuma gitmedi voltronun önerdiği film işini deneyeceğim, light black film sanırım istediğim gibi olacaktır.ben 2008 laguna2 ye şeffaf boya uygulaması yaptım. stopları sökmeye falan gerek yok hiç. oldugu yerde güzelce çevresini maskeleyip biraz uzaktan boyayı sıkıyorsun istediğin koyuluğu yakalayana kadar. oldukça hoş duruyo, ışığı geçiriyor. fakat ister istemez şiddetinde azalma oluyor. önce beyaz yerleri kırmızı yapmıştım, sonra baktım ki sinyaller ve geri vites lambası da kırmızı yanıyor. sonra boya sökücü ile temizleyip siyaha boyadım. oldukça farklı duruyor. göze hoş gözüküyor.ama bi müddet sonra sıkıldım, onu da söktüm şimdi orijinal hali ile kullanıyorum.nasıl olsa boyayı almışsın, hafifçe uygulayıp dene. nasıl olsa bu saatten sonra denemesi bedava )beğenmezsen eğer boya sökücü ile çıkar, tiner uygulama sakın, bozuyor. Yorum bağlantısı
Yasin Öcal 3 Temmuz 2009 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2009 evde kırık stopta denedikten sonra vazgectim ancak gecen gün bi opel astrada gördüm adam nerde nasil yapmış bilmiyorum ama stopları hafif siyahtı ama alttaki orjinal renkleride belliydi, ben hafif bi karartı istiyorum o kadar, komple siyah yapmak istemiyorum Yorum bağlantısı
Emin Günaydın 6 Temmuz 2009 Paylaş 6 Temmuz 2009 keşke boyayı çıkarmadan önce resmini çekseydim. tam tarif ettiğin gibi, alttaki renkler belli oluyor. hatta hafif koyu olduğu için, güneş vurduğu zaman tatlı bi bordo gibi gözüküyor kırmızı yerler. Yorum bağlantısı
Guest emrtkn 16 Temmuz 2009 Paylaş 16 Temmuz 2009 arkadaşlar ben 2000 honda civic'in arka stoplarını reklamcılarda satılan kırmızı şeffaf folyo ile kapladım.gayet güzel oldu.hem ışık şiddetinde de bir azalma olmadı.boya yerine bunu tavsiye ederim.Kaplama işini nasıl yaptın hocam teknik bilgi verirsen çok iyi olur Bende hafif koyu yapıcam stopları.Filmi nereden aldın vs ? Yorum bağlantısı
Hakan Erdoğan1679652585 26 Temmuz 2009 Paylaş 26 Temmuz 2009 (düzenlendi) merhabalar forumu zaten takip ediyordum, üye olmak bugüne kısmetmiş. daha öncelerden Nightbreaker ve mega white Osramları almadan bu forumu baya okumuştum, google'da aydınlatma konusuda oldukça iyi sonuç dönüyor. bunlarda benden. yeni yaptım. arzu eden olursa detaylı olarak anlatabilirim. 26 Temmuz 2009 tarihinde human highlight film tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts