İçeriğe Yönlendir

VW Eos için Xenon


Berk Özcan

Recommended Posts

Berk Özcan
(düzenlendi)

Selamlar arkadaşlar.

Aracımın farı mercekli ve kısalarına MTEC 6000K H7 Xenon kiti takmayı düşünüyorum. MTEC'in Type S ve Type D1 balastları arasındaki farkın ne olduğunu biliyormusunuz acaba? Bildiğim kadarıyla D1, S'den sonra çıktı ve daha iyi bir balast S'e göre. Ben D1 Type 6000K H7 takmayı düşünüyorum kısalara. Yanlız yaptığım son araştırmalar MTEC'in Type D1 yerine Type R1 balastını çıkarmış olduğu yönündedir. Hiç son zamanlarda R1 balastlı MTEC xenon taktıran arkadaş var mı acaba? R1 ile D1 ve Type S arasındaki farkı bilen varmı?

Sizce uzunlara (H7) xenonlarla renk uyumu sağlaması açısından halojen ampül olarak ne takabilirim? Benim aklıma MTEC Super White geldi.

Ayrıca sislere de (9006) halojen ampül takmaktansa fiyatı oldukça makul olan Modacar Prolice 6000K xenon kitini takabilirim. Veya sisler için sizin önerebileceğiniz başka şeyler varmı acaba xenon veya norma halojen ampül olarak?

Özellikle bu konunun üstadı olan Voltron arkadaşımın önerilerini bekliyorum. Önerileriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

tarihinde eos tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu

r1 balast lafı banada gelmişti fakat henüz satışı başlamadı diye biliyorum.

s type balastlı H7 kit 350ytl kdv dahil. D1 balastlı olursa 380ytl kdv dahildir. 2 yıl birebir değişim garantili.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...