İçeriğe Yönlendir

Peugeot 406 bi-xenon ve led modifikasyonu

Selçuk Keleş

Recommended Posts

Selçuk Keleş
park olarak kullandığınız ledli hella'ları nereden temin ettiniz ve ne kadara mal oldular acaba?

Yurtdışından getirttim, tanesi 80 euro gibi bişeydi. Burdaki distribütörlere sormak lazım belki siparişle getirtirler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Yurtdışından getirttim, tanesi 80 euro gibi bişeydi.

O paraya far alınır be.. :)

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Musa Can Koca

Tebrikler güzel olmuş ben ise hala tek farı bitirdim tek far orjinal haliyle duruyor teki mercekli xenon teki halojen geziyorum diğerini açmaya çok üşeniyorum ve değişik düşüncelerim olduğundan askıda resimleri de o yüzden hala koymadım

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Birini bitirdiysen diğerini de yapıver işte yoksa benim gibi adın çıkar "6 ayda anca bitirir" derler bir yılın yüzkarası seçilirsin Allah muhafaza :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Selçuk görüntüsü çok güzel olmuş...

Yorum bağlantısı
Misafir

Selçuk abi ne zaman bitirirsin ? senin farı gördüm starexin farını dağıttım .bende uzunlara mercek takmak istiyom ama önce seninki bi bitsin senin işçiliğinden kopya çekicem :)

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Ya hep aragazsınız haaa :D

Fara bakıyorum kımıldayacak durumu yok, biriniz bi akıl verin yol gösterin :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Uğur Aca

farın önden gündüz çekilmiş resmini koyarsan yorumumuz daha açık olacak

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Selçuk o çizgileri ben sevmedim... :)

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Selçuk görüntüsü çok güzel olmuş...
Selçuk o çizgileri ben sevmedim... :D

Karar ver artık :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Birincide gaz vermiştim.. :)

Mercek kısmı çok güzel olmuş... Çizgileri sevmemiştim...

Yorum bağlantısı
Mehmet Aydınlıgil

Bencede o çizgiler hiç olmamış, hemde dalton kardeşleri hatırlattı birden :D:D

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Siz dalganızı geçin bakalım, mercek aşağıda kaldı diyorum, mesele ciddi, proje iptal olabilir. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Aydınlıgil

keşke bu konuda bilgim olsada size yardım edebilsem. ama hiçbirşey çözümsüz değildir unutmayın! :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben olsam farı keser o merceği olması gereken hale getirirdim...

Yorum bağlantısı
Göksel Bahadır
Siz dalganızı geçin bakalım, mercek aşağıda kaldı diyorum, mesele ciddi, proje iptal olabilir. :D

Mercekleri reflektör yerine biraz daha geride metal iskeletle tuttur (mesele paslanmaz çelik tel), boşlukları fiber elyaf veya ısıya dayanıklı dolgu köpük ile doldur. Bulaşmasını istemediğin yerleri kağıt bant ve vazelin kremle maskeleyebilirsin, vazelin sabunlu bezle temizlenebilir.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
Mercekleri reflektör yerine biraz daha geride metal iskeletle tuttur (mesele paslanmaz çelik tel), boşlukları fiber elyaf veya ısıya dayanıklı dolgu köpük ile doldur. Bulaşmasını istemediğin yerleri kağıt bant ve vazelin kremle maskeleyebilirsin, vazelin sabunlu bezle temizlenebilir.

Yükseklik ayarını kaybetmek istemiyorum, reflektörü platform olarak kullanma nedenim bu.

Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu

ledleri uzun merceğine biraz yaklaştırsan. böylece kısa merceği biraz daha dışarı doğru alınabilir o zaman yukarı az daha kalkar gibi görünüyor. çünkü senin farlar içeri doğru daraldığı için orada merceğin hareket etmesi hakkaten zor görünüyor.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş
ledleri uzun merceğine biraz yaklaştırsan. böylece kısa merceği biraz daha dışarı doğru alınabilir o zaman yukarı az daha kalkar gibi görünüyor. çünkü senin farlar içeri doğru daraldığı için orada merceğin hareket etmesi hakkaten zor görünüyor.
İyi bir fikir, keşke olsa, bunu düşünmüştüm ama işe yaramaz gibi. Neden olduğunu daha iyi anlatabilmek için resim ekledim. Dışa doğru iyice mesafe kazanmak için ledi iyice dışa (sola) almıştım zaten. Ortada reflektörün ayaklarına o kadar yaklaştım ki, 1 cm bile dışa gitmem zor. Gitsem de bana faydası olmaz yukarıdan. :unsure2:Bütün bu mevzu şu kocakafalı uzun mercek yüzünden oldu. Görüntü olarak çok iyi bir uyum veriyor ama işi yokuşa sürdü. Şeytan diyo, kısaları dışa al, iç tarafa da aynı ebatta kısa ile aynı ebatta uzun mercek var ama xenon, dünya para... :D

post-5-1223904135_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu

evet uzun merceğin görüntüsü farda çok güzel bir uyum yaratıyor. geniş mercek dışarıda. öyle olmasa zaten onu değiştir dicem direk.

Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş

Aklıma yeni bi fikir gelmiyor daha çok çay içmem lazım :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
(düzenlendi)

Selçuk.. Farının içi çok küçük, Kısa için kullanabileceğin en küçük mercek bu mercek mi...

tarihinde Mehmet Ozyurek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...