Ilgaz P. 17 Ağustos 2008 Paylaş 17 Ağustos 2008 MONZA X-TREME H4-2 UZUN/KISA 6000 Khepsiburada dan almayı düşünüyorum 6000k ile 8000k arasında kaldım birde aracım desenli cam sizce nasıl olur ne gibi sorunlar yasarımbilmeyenler için aracım bun modelden Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 17 Ağustos 2008 Paylaş 17 Ağustos 2008 h4 xenon kitlerin performansı iyi değil. desenli camlı farlara xenon takmakta pek tavsiye edilen bir durum değil. aydınlatmanız çok verimli olmayacaktır bunuda göz önünde bulundurun. 6000K karşıdan gelenleri çok rahatsız ediceğinden 8000K almanızı tavsiye ederim. fakat halojenden çokta fazla bir aydınlatma olmaz 8000 lerle Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Ağustos 2008 Paylaş 17 Ağustos 2008 Alıntı birde aracım desenli cam sizce nasıl olur ne gibi sorunlar yasarım bilmeyenler için aracım bun modelden http://www.geceucusu.com/forum/35-makaleler/ linkindeki Parabolic (desenli camlı) bölümünü okuyun. Alıntı hepsiburada dan almayı düşünüyorum 6000k ile 8000k arasında kaldım http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=1155 linkini okuyun. Yorum bağlantısı
Ilgaz P. 17 Ağustos 2008 Yazar Paylaş 17 Ağustos 2008 yardımlarınız için tesekkürler sizlerinde bildiği gibi mazda araclarında bu gibi değişiklikler yapmak için parcalar yokbende isterim tabiki mercekli olsun ama daha iyi görüş elde etmek için 100 lük ampül takmayı denedim ama onun da farın içini eriteceğini söylediler zamanla farın içindeki yansıtıcı kısmın zarar göreceğini öğrendimbende xenon almaya karar verdim fakat iyi performans alamayacağım anlasılan sizce ne yapabilirim . Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Ağustos 2008 Paylaş 17 Ağustos 2008 Daha iyi görüş mesafesi için far dizaynının da iyi olması lazım. Sadece ampul değiştirerek iyi aydınlatma edilecek diye bir şey yok. Trafik şu bu umurumda değil ben yardırıp giderim diyosan herhangi bir H4 kit taktır olsun bitsin. Ya da Osram Nightbreaker gibi performans ampulleriyle de biraz daha iyileşme sağlarsın, daha sağlıklı olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts