İrfan Hoca 24 Nisan 2008 Paylaş 24 Nisan 2008 Barcelona'da TOTCAR isimli mağazadan bir çift LED'li park ampulu aldım. Burada satılan Çin malları gibi değil. Gayet güzel aydınlatması var, sanki far gibi...Resimlerini çektim dün Yananlar sadece park ampulu, uzun ya da kısalar yanmıyorken...Bir de 8 LED'li plaka aydınlatma lambalarından buldum ama henüz monte etmedim. Aksaray'dan aldıklarım 3 LED'li idi. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 24 Nisan 2008 Paylaş 24 Nisan 2008 Güzel. Bu arabaya da mercekli farlarından güzel giderdi yaani. Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 24 Nisan 2008 Yazar Paylaş 24 Nisan 2008 Güzel. Bu arabaya da mercekli farlarından güzel giderdi yaani.Onu da alacağım inşallah yakında...Bahar aylarındaki %20 yedek parça indirimini bekliyorum... Yorum bağlantısı
Sercan Keklik 24 Nisan 2008 Paylaş 24 Nisan 2008 aksaraydakı 3 lüler çok kötü ya 8lileri merakla bekliyorum Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 24 Nisan 2008 Paylaş 24 Nisan 2008 ya ben bunlardan istesem 10 12 ledli bile yaparım uğraşıpta şu hata verme olayına deli oluyorum ya arka plaka lambaları çok sarı gece çok kötü görünüyo bide şimdi stoplar led oldu iyice kötü görüntü. Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 24 Nisan 2008 Yazar Paylaş 24 Nisan 2008 ya ben bunlardan istesem 10 12 ledli bile yaparım uğraşıpta şu hata verme olayına deli oluyorum ya arka plaka lambaları çok sarı gece çok kötü görünüyo bide şimdi stoplar led oldu iyice kötü görüntü.Neyseki Roomster uyarı ışığı yakmıyor, ama daha üst modeller bu sorun var. Zira LED daha az akım çektiği için uyarı sensörlerini tetikliyor... Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 24 Nisan 2008 Paylaş 24 Nisan 2008 cool blue c5w lerde yok malesef. bi ara ısıya dayanıklı mavi boya ile kendim beyaz ışığı elde etmeye çalışıcam. Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 26 Nisan 2008 Yazar Paylaş 26 Nisan 2008 ya ben bunlardan istesem 10 12 ledli bile yaparım uğraşıpta şu hata verme olayına deli oluyorum ya arka plaka lambaları çok sarı gece çok kötü görünüyo bide şimdi stoplar led oldu iyice kötü görüntü.LED daha az akım çektiği için uyarı sensörlerini tetikliyor...Ama "shunt resistor" denen parça ile o hattaki akımda değişiklik yokmuş gibi beyni kandırmak mümkün. Octavia II'de bunu uygulayan arkadaşlar var. Zira onlarda da uyarı ışığını yakıyor LED'ler, ama bu yolla sorun ortadan kalkıyor. Yorum bağlantısı
Guest gknmera 26 Nisan 2008 Paylaş 26 Nisan 2008 hocam burda park ampullerının 4 ledlısı var ama dandık cın malı senınkıler kalıtelı ve ısık aydınlatması ıyı cıft ledlı sanırım park ampulu burda bulabılırmıyız acaba bunlardan fıatı nedır acaba kaca aldınpardon senınkıde dortluymus burda bulma ıhtımalımız varmı acaba. Yorum bağlantısı
İrfan Hoca 26 Nisan 2008 Yazar Paylaş 26 Nisan 2008 hocam burda park ampullerının 4 ledlısı var ama dandık cın malı senınkıler kalıtelı ve ısık aydınlatması ıyı cıft ledlı sanırım park ampulu burda bulabılırmıyız acaba bunlardan fıatı nedır acaba kaca aldınpardon senınkıde dortluymus burda bulma ıhtımalımız varmı acaba.Şstanbul Aksaray'da da var Uzakdoğu malı 4 LEDli tipler, ama çok kısa sürede içlerinden biri ya da birkaçı pırpır etmeye başlıyor. Ben bunu bir iş gezisi için gittiğim Barcelona'dan aldım. Çifti 8 Euro ve Şngiliz malı, bakalım ne kadar dayanıklı çıkacak... Yorum bağlantısı
Guest gknmera 26 Nisan 2008 Paylaş 26 Nisan 2008 bundan olsa burda alırdım ıyı gorunuo uzakdogular dandık Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 6 Eylül 2008 Paylaş 6 Eylül 2008 Bu ampullerın kalıtelısını Şstanbul'da bulamaz mıyız? Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 6 Eylül 2008 Paylaş 6 Eylül 2008 gittigidiyor dükkanımda bulabilirsiniz. 1 yıl garantili olarak satıyorum. bazı araçlarda hata bile vermiyor. gerçekten çok kaliteli ürünler.http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=12091626 Yorum bağlantısı
Guest orgeneralmail 11 Eylül 2008 Paylaş 11 Eylül 2008 (düzenlendi) Barcelona'da TOTCAR isimli mağazadan bir çift LED'li park ampulu aldım. Burada satılan Çin malları gibi değil. Gayet güzel aydınlatması var, sanki far gibi...Resimlerini çektim dün Yananlar sadece park ampulu, uzun ya da kısalar yanmıyorken...Bir de 8 LED'li plaka aydınlatma lambalarından buldum ama henüz monte etmedim. Aksaray'dan aldıklarım 3 LED'li idi.park ampülü kaç volt kaç watt 11 Eylül 2008 tarihinde orgeneralmail tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts