Selçuk Keleş 26 Şubat 2008 Paylaş 26 Şubat 2008 Kör edici tuning başlıklı testte Interpower ve Cenmax xenon kitleri incelenmiş. Tespit ve yorumlar Auto Motor & Sport Şubat sayısında bulunuyor. Sadece resimlere ulaşabileceğiniz adres : http://www.automotorsport.com.tr/tes-31000...12,14@3100.htmlTabii ki elde edilen sonuçlar bizim için bilindik olan ve her defasında tekrarladığımız şeyler. Testte, H7 mercekli megane farında xenon kitler biraz iyi gibi görünürken, H7 reflektörlü megane farında karanlık olması gereken noktaların 10 kat daha fazla aydınlatıldığı tespit edilmiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Şubat 2008 Paylaş 26 Şubat 2008 Kör edici tuning... Tam isabet olmuş... Yorum bağlantısı
Guest D2S 28 Şubat 2008 Paylaş 28 Şubat 2008 Kesinlikle dogru bir tarafi olmayan bu uygulamanin testi nasil olur? AMS'i ciddi bir dergi saniyordum. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 28 Şubat 2008 Yazar Paylaş 28 Şubat 2008 Kesinlikle dogru bir tarafi olmayan bu uygulamanin testi nasil olur? AMS'i ciddi bir dergi saniyordum.Uygulamanın doğru olduğunu kimse söylemiyor ki zaten. Ortada çeşitli ürünler var ve bunu kullanırsanız böyle olur şeklinde yorumlar yapılmış, eksi yönleri üzerinde durulmuş, bence gayet bilinçlendirici olmuş. Daha fazla ürün test edilseydi görüntüde daha kapsamlı olucaktı ama sonuç aşağı yukarı benzer olacaktı. Yorum bağlantısı
Ahmet Kasapoğlu 29 Şubat 2008 Paylaş 29 Şubat 2008 Bencede yapılmaması gerekenleride gösterip, insanların böyle yapmayalım hakkaten kötüymüş testlerden gördüm demesi lazım. Yoksa bizim türk ustalarının bişi olmaz farları aşağı indirir hallederiz mantığıyla heryer reflektörlü xenon olucak. Yorum bağlantısı
Guest D2S 1 Mart 2008 Paylaş 1 Mart 2008 Laboratuarda testler yapilip uygulamanin yanlisligina dikkat cekmilerse guzel. Ben konu basligindan ve sitedeki giris yazisindan sanki hangi kit'i taksak daha iyi olur? tarzinda bir yazi sandim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts