Mahmut Akbulut 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Tahsin bey sorunuzun cevabı bu linkte inceleyin takıldığınız bir husus olursa bizler buradayız... http://www.geceucusu.com/topic/182-opel-astra-h-2004-2009-xenon-hakkinda/page__hl__%20astra%20%20h%20%20xenon__st__180 Yorum bağlantısı
Tahsin Balkan 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Montaj işlemi tamamlandıktan sonra farlarımızı açtığımızda, ampullerimiz 5-6 saniye kadar yanacak ve sönecektir.TECH2 cihazıyla sistemi xenon olarak tanıttıktan sonra hiçbir problem olmadan artık Bixenon Mercekli farlarımızı kullanabiliriz.Mahmut bey merhaba, o yapan arkadasın dedğinde komple yanmıyor sanırsam benım biri yanıyor diğerine sistem izin vermiyor kısa huzlemı far uyarııs veriyor malastların yerlerını değiştrdim ama yıne sorun çözülmedi bakalım yarın gidicem servise ne olcak sizce tech 2 den çözülürmü ? Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Soket bağlantılarını kontrol ettiniz mi? yerine oturmamış olabilir soketteki pin lerden biri temas etmiyor olabilir Yorum bağlantısı
Tahsin Balkan 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 sanmıyorum tech 2 cihaızna sokalaım yarın bakalım olcakmı Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 sanmıyorum tech 2 cihaızna sokalaım yarın bakalım olcakmıAyrıntıları ve sonucu paylaşırsanız bu tarz sorun yaşayanlara faydası olur Tahsin bey Yorum bağlantısı
Tahsin Balkan 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Ayrıntıları ve sonucu paylaşırsanız bu tarz sorun yaşayanlara faydası olur Tahsin bey hiç şüpeniz olmasın paylaşıcam Yorum bağlantısı
Misafir 13 Ocak 2013 Paylaş 13 Ocak 2013 Balast vs uymasa neden bir taraf yanıyorda diğer taraf saçmalıyor ? Neyse, bilgilendir bizi.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 14 Ocak 2013 Paylaş 14 Ocak 2013 Merhaba ardaşlar üyelim vardı silisnmis konu açmıştım ama bişeyler oldu tekrarardan aldımbugun astra h aracıma mercekli d2s + balast + ateşleyici taktım orjınal hella dır birini taktım sorun yok yanıyor2. yi takım dedim taktım ve yanıyor 3sn sonra sönüyor lamba yol bilgisayarında kısa huzmelı far yazıyor sebebi nediryarıdmcı olurmusunuz?İlgili konuyla birleştirildi. Lütfen kayıt olurken ve mesaj atarken forum kurallarına uyarak biraz özenli olalım. Yorum bağlantısı
Tahsin Balkan 15 Ocak 2013 Paylaş 15 Ocak 2013 arkadaşlar günaydın,dün özel servise gitim tech 2 cıhazınla baglandılar araca fakat AHL/AFL kısmna grdiler ordanda ilerlemesi için KEY girmesi gerikoyormuş aldımda aracı üzerinde kitapcık KEY yoktu servisten almanyaya mail attılar aracın bilgilerini 70TL karşılığında 1saat içinde geliyor dedi evime gittim aksamda elime ulaştı bugun nasipse bakalım çözecez sıkıntıyı şayet çözülmezzse eski xenonumun 1tanesini yanmayan kısma takıcam 4300k ampul alıcam h7 öle sorunu çözcez yapıcak bişey kalmadı sizce olurmu arkdaşlar.teşekkürlerNot:gelişmelerden haberdar edicem Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 15 Ocak 2013 Paylaş 15 Ocak 2013 Umarız Key le çözülür diğer türlü ampule dokunma sadece D2S ten H xenon a adaptör al eski balastını kullan... Yorum bağlantısı
Tahsin Balkan 15 Ocak 2013 Paylaş 15 Ocak 2013 arkadaşlar merhaba yenı gelıyorum servisten key çalıştı ve menuye girildi sonra AHL/ AFL sistemınden manuel olarak girildi kontak aç kapa sonunda yanmaya başladı okadar uğrasmama değdi diye dusunuorum,çok mukemmel aydınlatma orjinalden yanayım herkes duyarlı davranırsa ne mutlu:) 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut 15 Ocak 2013 Paylaş 15 Ocak 2013 arkadaşlar merhaba yenı gelıyorum servisten key çalıştı ve menuye girildi sonra AHL/ AFL sistemınden manuel olarak girildi kontak aç kapa sonunda yanmaya başladı okadar uğrasmama değdi diye dusunuorum,çok mukemmel aydınlatma orjinalden yanayım herkes duyarlı davranırsa ne mutlu:)Geçmiş olsun iyi günlerde kullanın yaptığınız uygulamanın resimlerini paylaşabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Tahsin Balkan 15 Ocak 2013 Paylaş 15 Ocak 2013 mahmut bey resımlerı çekicektim fakat telefonumun şarjı olmadıgından çekım yapamadım ama farların görunumumu cekr paylasırm Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 2 Şubat 2013 Paylaş 2 Şubat 2013 (düzenlendi) zafiranin far soketinin detayli bilgisine nerden bulabilirim.yani hangi pinin ne oldugunu ogrenmek icin. asagidaki resimdeki gibiKonu cozulmustur. Murat uygun arkadasa tesekkurler. 6 Şubat 2013 tarihinde Osman Ermiş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İsmail Özkan1679652604 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 opel astra h aracıma mercek artı angel uygulamak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz farları bırbırınden nasıl ayırcam artı parcaları nerden hangı marka urun tıpıne nasıl ulasırm yardımcı olursanız sevnrm Yorum bağlantısı
Samet Daş 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 Öncelikle hoş geldiniz. Forumu incelerseniz farları nasıl ayırabileceğinizden mercekleri nereden bulacağınıza kadar her konuda bilgi bulabilirsiniz. Önce forumu dikkatlice inceleyin sonra eksik kalırsa yada montaja başladığınızda sıkıntı yaşarsanız o zaman dilediğiniz konuda yardıma hazırız. Yorum bağlantısı
İsmail Özkan1679652604 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 cevap ıcın tesekkur ederım ıncelım bıraz sabah dırek sokmek ısıtorum adamlar farları fırına falan atıyor ben bı kere ısıtıp sokmeye calıstım sokemedım:( Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 biraz detaylı bir işlemdir mercek montajı, konuları bol bol inceleyin, aklınıza yatmayan kafanıza takılan noktaları netleştirip öyle girişin farlara. araştırdıkça nasıl detaylandığına benim gibi şaşırırsınız muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Samet Daş 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 Forumda aynı marka araçların açılması konusunda sıkıntı yaşayanlara birçok cevap verilmiş. Bence siz bir çift çıkma far alın onun üzerinde denemelerinizi yapın. İlk acemilikte çok ziyan verebilirsiniz. Fırına atmak korkutuyorsa ısı tabancası kullanabilirsiniz. Sabır her şeyden önemli. Sabırlı davranırsanız bıçak yardımı ile yavaş yavaş açabilirsiniz Isıtırken. Yorum bağlantısı
İsmail Özkan1679652604 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 herhangı bır mercek satın alsam actıktan sonra uygulıyabılırmıyım? Yorum bağlantısı
Samet Daş 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 herhangı bır mercek satın alsam actıktan sonra uygulıyabılırmıyım?Herhangi bir mercek değil. D2S yada D1S mercek satın alıp, bunlara uygun ampülleri temin edeceksiniz. Ayrıca bu sistemi çalıştırmak için balast ve bağlantı kabloları da alacaksınız. Mercek, balast ve ampülleri sahibinden de bulabilirsiniz. Bence D2S mercek, D2s ampul ve balastlarını alarak işe başlayın. Yorum bağlantısı
Osman Ermiş 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 eger astra h nin fari zafiranin fari gibiyse zor aciliyor. silikon isiya dayanikli. far tabancasiyla isitiyorum plastik hamur gibi yumsuyor ama silikon banamisin demiyor. tavsiyem daha once far acmis birini acdirin. siz acarsaniz isi tabancasiyla isitip tornavidayla silikona sokmeye calisin. ben bir fara 2 saatde aciyorum. zafiranin fari markasi bosch. astranin hella galiba. silikonu degisik olabilir. Yorum bağlantısı
Samet Daş 15 Şubat 2013 Paylaş 15 Şubat 2013 Bu arada İsmail bey yorum yazarken Türkçe dilini özenli kullanmanızı rica ediyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 17 Şubat 2013 Paylaş 17 Şubat 2013 opel astra h aracıma mercek artı angel uygulamak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz farları bırbırınden nasıl ayırcam artı parcaları nerden hangı marka urun tıpıne nasıl ulasırm yardımcı olursanız sevnrmBütçeniz ne kadar ? Bu uygulamayı yedek far satın alarak üzerinde denemenizde yarar var. Düzeltilemeyen bir hasar verme ihtimali var. Yorum bağlantısı
Harun Altınsoy 25 Mart 2013 Paylaş 25 Mart 2013 Selamlar.2012 Temmuz ayında bende Hella işine giriştim.AHL sistemi ile birlikte.Maddiyat olarak epey pahalı çıktı, farlar yüzünden o yazım boş geçmişti ama gördüğüm manzaradan sonra ne kadar yakışıklı ve güzel olduğunu görünce yaptığıma değdi dedim.Önce;Sonra;Parklar Mtec Beyaz ampulMercek ampulü Philips Colormatch 85122cm 5000k xenonYardımcı uzun Narva 4500k Range Power White. Yorum bağlantısı
Recommended Posts