İçeriğe Yönlendir

Ford Focus 2 (2005-2011) xenon dönüşümü ve mercekli farlar

Eyup Akçimen

Recommended Posts

Mahmut Akbulut

Kazasız belasız günlerde kullanın çok yakışmış titiz çalışılmış belli.Bu işte Bektaş'ın parmağı var galiba... :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir

Güzel olmuş. Far yükseklik ayarı çalışıyormu ? Sanki mercek kapağı çarpıyor gibi

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Bektaş arkadaşımızla beraber yaptınız galiba. Çok güzel olmuş. İyi günlerde kullanın. :)

Teşekkür ederim.Evet bektaş kardeşimle yaptık :)

Kazasız belasız günlerde kullanın çok yakışmış titiz çalışılmış belli.Bu işte Bektaş'ın parmağı var galiba... :good1:

Amin abicim.Teşekkür ederim.Bu işte direk bektaş'ın eli kolu var :D

Güzel olmuş. Far yükseklik ayarı çalışıyormu ? Sanki mercek kapağı çarpıyor gibi

Far yükseklik ayarı hatasız çalışıyor.

Mercek kapağı değiyor gibi gözüküyo ama arada çok ufak bi boşluk var.sürtme flan yapmıyor yani...

Yorum bağlantısı
Misafir

Far yükseklik ayarı hatasız çalışıyor.

Mercek kapağı değiyor gibi gözüküyo ama arada çok ufak bi boşluk var.sürtme flan yapmıyor yani...

Tam not verdim gitti :)

Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz

Focus 2.5'lerin yükseklik ayarı kaç kademeliydi? 9-11 arası diye hatırlıyorum. Çok hoşuma gitmişti. Çok hassas olarak ayarlanabiliyor.

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun
(düzenlendi)

Focus 2.5'lerin yükseklik ayarı kaç kademeliydi? 9-11 arası diye hatırlıyorum. Çok hoşuma gitmişti. Çok hassas olarak ayarlanabiliyor.

Evet benimde çok hoşuma gidiyor çok hassas

8 kademeli...

tarihinde Aykan Samet Uzun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

Evet benimde çok hoşuma gidiyor çok hassas

8 kademeli...

Halojen fara 8 kademe koyacağına mercek koysanda milleti uğraştırmasan,ahh rahmetli Henry FORD ahh :clapping:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Halojen fara 8 kademe koyacağına mercek koysanda milleti uğraştırmasan,ahh rahmetli Henry FORD ahh :clapping:

usta focus'un mercekli farı var zaten :)

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Ama sizde yoktu... :unknw:

benimkini diyosan orjinalinde yok.Benim araç Titanium.Bide titanium x paket var.opsiyonel bi paket.o paketin içinde mercek var.direksiyona bağlı olarak sağa sola dönüyolar 50 km hıza kadar...

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut
(düzenlendi)

benimkini diyosan orjinalinde yok.Benim araç Titanium.Bide titanium x paket var.opsiyonel bi paket.o paketin içinde mercek var.direksiyona bağlı olarak sağa sola dönüyolar 50 km hıza kadar...

Ford'u çok iyi biliyorum çünkü kardeşimde bu var..ama satıyor deli...

tarihinde Mahmut Akbulut tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

Ford'u çok iyi biliyorum çünkü kardeşimde bu var..ama satıyor deli...

maşallah çok güzel.Satılırmı o araç yaa :D

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

maşallah çok güzel.Satılırmı o araç yaa :D

Bende söylüyorum ama dinleyen kim tamponlar,spoiler ve jantlar orji ST bunları bulana kadar canımızı çıkardı beyefendi ...

Yorum bağlantısı
Sinan Altuğ

montaj güzel olmuş, ellerinize sağlık :)

Ayrıca o araç da satılmaz, yazıktır :)

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun
(düzenlendi)

Teşekkür ederim :)

+1

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

İlan verdiğini sanmıyorum kendisi biraz cinstir (aramızda kalsın)sağa sola haber bırakmıştır kesin,alacak adamı beğenmezse değerinden fazlada verse satmaz uyuz ya... :unknw:

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

İlan verdiğini sanmıyorum kendisi biraz cinstir (aramızda kalsın)sağa sola haber bırakmıştır kesin,alacak adamı beğenmezse değerinden fazlada verse satmaz uyuz ya... :unknw:

Pekii :D

Ama ilan verirse haberimiz olsun :yes:

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun
Beğenmenize çok sevindim daha güzelleri sizin olsun :) sıra benim yeni arabada, çok güzel fikirlerim var :D

Olcay bey ne yazıkki sizin kasaya bi-xenon yapmadim

Aynen beko sira sende :D

Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Beğenmenize çok sevindim daha güzelleri sizin olsun :) sıra benim yeni arabada, çok güzel fikirlerim var :D

Olcay bey ne yazıkki sizin kasaya bi-xenon yapmadim

Ben de bixenon yaptırmak istiyorum ama öncesinde neye benzediğini görmek isterim Bekleyelim bakalım bi yapan çıkar herhalde...

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun
(düzenlendi)

Ben de bixenon yaptırmak istiyorum ama öncesinde neye benzediğini görmek isterim Bekleyelim bakalım bi yapan çıkar herhalde...

internetten 3-5 foto buldumda buraya atamadım nasıl atabilirim...

Yorum bağlantısı
Muhammed Andı

resimleri bilgisayarınıza kaydedin, sonrasında da tam editörü kullan ile altta dosya ekle menüsünden ekleyebilirsiniz resimlerinizi. resimleri yükledikten sonra mesaj içerisine de yüklemeyi unutmayınız.

Yorum bağlantısı
Aykan Samet Uzun

resimleri bilgisayarınıza kaydedin, sonrasında da tam editörü kullan ile altta dosya ekle menüsünden ekleyebilirsiniz resimlerinizi. resimleri yükledikten sonra mesaj içerisine de yüklemeyi unutmayınız.

teşekkürler :)

İnternetten bulduğum 3-5 fotoğraf

belki işinize yarar...

post-4700-0-72197500-1326278174.jpg

post-4700-0-43214700-1326278183.jpg

post-4700-0-79225600-1326278191.jpg

post-4700-0-76839500-1326278201.jpg

post-4700-0-48922000-1326278211.jpeg

post-4700-0-95629300-1326278230.jpg

post-4700-0-30313400-1326278258.jpg

post-4700-0-93908500-1326278303.jpg

post-4700-0-54262700-1326278309.jpg

Yorum bağlantısı
Mahmut Akbulut

teşekkürler :)

İnternetten bulduğum 3-5 fotoğraf

belki işinize yarar...

Ama bunlar oem,sanıyorum arkadaş bi-xenon uygulaması yapılmış halini merak ediyordu.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Fotoğrafları koyduğunuz mercek çerçevesi siyah olanlar AFL, yani adaptif halojen mercekli kısa far.

Çerçevesi krom olanlar Bi-xenon farlar

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...