Erkan Kahya 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Servet abi hazirgelmisken bi akil versen ilker e de sorum ama yurtdisinda imis Valeo velarc 6g, bosch yada hella gen4 arasindan hangi. Birde hellaya sadece d2s-r mi takilabiliyor bosch da d1s/d2s yaziyor ya. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Servet abi hazirgelmisken bi akil versen ilker e de sorum ama yurtdisinda imis Valeo velarc 6g, bosch yada hella gen4 arasindan hangi. Birde hellaya sadece d2s-r mi takilabiliyor bosch da d1s/d2s yaziyor ya.Bu zamana kadar Gen 2, Koito ve Gen5 kullandım. Diğerleri hakkında fikrim yok. D1R veya D2R ler freeform far için. Mercekte kullanılmıyor. Yeni nesil Hella D2S veya D1S ile kullanılıyor. Hella klasikte D1S ve D2S ile çalışıyor, bosch'ta aynı. Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 abi benim uzunlar h1 philips photon 5000k beyaz ampül ama yinede d1s in yanında güzel durmaz onun için uzunları iptal edecem,hella d1s diyorsun benimde içimde o vardı ancak hella d1s 'e ampül tutucu lazım diye valeo d1s düşünüyodum ama vazgeçtim,son kararım hella d1s o zaman. bide abi 2011 model 5.20 olsun C kasa mercedes olsun kullandıkları ampül d1s 4300K değilmi? ben sarı bilirdim 4300K 'yı ama bu araçlarda 6000K gibi duruyor yani beyaz gibi yanıyor acaba mercekten dolayımı ? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 abi benim uzunlar h1 philips photon 5000k beyaz ampül ama yinede d1s in yanında güzel durmaz onun için uzunları iptal edecem,hella d1s diyorsun benimde içimde o vardı ancak hella d1s 'e ampül tutucu lazım diye valeo d1s düşünüyodum ama vazgeçtim,son kararım hella d1s o zaman. bide abi 2011 model 5.20 olsun C kasa mercedes olsun kullandıkları ampül d1s 4300K değilmi? ben sarı bilirdim 4300K 'yı ama bu araçlarda 6000K gibi duruyor yani beyaz gibi yanıyor acaba mercekten dolayımı ?Uzunları iptal edecek isen herhangi işlem yapma ve benden haber bekle. Mehmet abinin aracındaki sistemi çoğaltıyorum. Gündüz farı yaparsın uzunları. Aynı zamanda farlar kapalı iken selektörde kullanır, farlar açık iken kullanmazsın.Merceğin kerameti. 4100k sarımsı oluyor ancak 4300 nerede ise beyaz. Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 (düzenlendi) abi gündüz farım var insignianınkileri taktım ya köşelere hazır farı tekrar açacakken gündüz farınıda dimleyim diyorum çünkü akşam çok göz alıyor,sahibindende sürücü devresi var abi link aşağıda bi bak istersen,gündüz farınıda direk kontağa bağlayacam farları açıncada dimlenecek yani abi farın içi spiderman 'in evi gibi olacak ))) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...43740529/detay/? kit philips 4300k mercekte hella d1s dimlemeyide yaptımmı herşey tamam,devre içinde haber bekliyorum senden abi 27 Nisan 2011 tarihinde Sel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Ha sen o farlarına yaptırıyorsun .Tama şimdi oldu. Sattın zannettim bir an. Daha önce bahsetmiştin özür.. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Philips'in 4300K ampulleri daha beyaz yanıyor, ayrıca merceğin kırma efektleri de etkiliyor. Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 boşa çıkan x paket farlarımı sattım abi onu satarmıyım bir ay beynimi yaktım onun için ))))))evet selçuk abi ondan sordum 6000k 'mı kulanıyor acaba dedim yeni çıkan arabalar,demek ki 4300k 'mış Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 27 Nisan 2011 Paylaş 27 Nisan 2011 Belli ki şu makaleyi okumamışsın : http://www.geceucusu.com/4300K-6000K-8000K...iyi--t2446.html Yorum bağlantısı
Turgut Oturmaz 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 A6 da uzun halojeni yokki.Gördüğün gündüz farı idi.2006 A6'larda halojen ampul uzun işlevi görmüyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2011 Paylaş 29 Nisan 2011 2006 A6'larda halojen ampul uzun işlevi görmüyor mu?Hayır 21 watt ampül onlar. Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 1 Mayıs 2011 Paylaş 1 Mayıs 2011 reflektörler yarın ilker abinin eline geçecek,kararımı verdim mercek hella d1s olacak kitte philips d1s ,ampül philips 4300 K Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 1 Mayıs 2011 Paylaş 1 Mayıs 2011 (düzenlendi) Eğer halojen uzunları iptal edersen (ki yapmanı istemem) röle kullanman gerekecektir. Röle bobin uçlarından birisi direk eksiye, artı beslemesi direk uzun hüzme kablosuna, ( bi-xenon perdesine) kısa hüzme kablosuda arada seri diod ile bobin artısına çelilecek.Selektör yapınca bobin çekip balastı ateşleyecek, selektör yapılacak, kısalar yanınca diod üzerinden bobine yine artı gelecek xenon yanacak, sadece selektörde veya dürek unularda perde çalışacak. Arkadaşlar iyi akşamlar. Halojen uzunları iptal ederek bixenon mercek montajı yaptım ama bağlantı işlemini çözemedim. Servet abi 5 bacaklı role ile yapılabilir mi demiştim ama olmadı.Resimdeki gibi bir bağlantı kurdum; kıs farlar açıkken bir sorun yok ama kısa far kapalıyken uzunlara güç verince balastı ateşleyemiyor ayrıca bu şekilde olunca rolenin 85 numaralı bacağınada güç gitmiş oluyor ki bu seferde roleyi çekmeye çalışıyor yani acayip ters bir durum. Diyot kullanılarak nasıl yapılabilir anlamadım. Bağlantıyı nasıl kurabiliriz? 1 Mayıs 2011 tarihinde Erkan K. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2011 Paylaş 1 Mayıs 2011 30 ile 85 arasına diod bağla. Diodun çizgisi bobine denk gelsin. Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 1 Mayıs 2011 Paylaş 1 Mayıs 2011 30 ile 85 arasına diod bağla. Diodun çizgisi bobine denk gelsin.Uzunlari acinca akim yine dolasip 85 e gelecek ve roleyi cekmeye calisacak diodun bir etkisi olmayacak gibi ?? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2011 Paylaş 2 Mayıs 2011 Saatin 1olduğu yerde beyin bitmiş oluyor Bobin ucunu kısaya bağla. Uzun ucunu arada seri diod ile bobine bağla. Yorum bağlantısı
Erkan Kahya 2 Mayıs 2011 Paylaş 2 Mayıs 2011 Saatin 1olduğu yerde beyin bitmiş oluyor Bobin ucunu kısaya bağla. Uzun ucunu arada seri diod ile bobine bağla.Ben bu isin icinden cikamadim uzun kisa ikiside role bobinine girdi. Uzuna diod koyduk. Sadece uzunlari actigimiz zaman projektor perdesi acildi, sonra akim yine gitti roleyenin bobinine balast yine ateslenmedi. Yorum bağlantısı
Erman Kızılyel 2 Mayıs 2011 Paylaş 2 Mayıs 2011 slm bende focus 2,5 var farlarım sarı holojen ben bunları değiştirmek istiyorum ama aradığımı tam anlamıyla bulamıyorum.farlarımı mercekli bi xenon olmasını istiyorum ve gerekiyorsa yapacam.yapan ustaları buldum ama bana çok uzaklar olmadı.malzemeleri bulmakta sıkıntı yaşıyorum. bulabilirsem antepte yaptıracam. kaliteli malzemeleri nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 2 Mayıs 2011 Paylaş 2 Mayıs 2011 (düzenlendi) erman bey bencede doğru karar x paket farıyla yada çin malı farlarla hiç uğraşma devir bi xenon devri bence antepte de uğraşma direk farları işin ehli olanlara gönder,4 günde elinde mükemmel bir sistem olur.ben ilker abiye gönderdim şuan h7 mercek çıkıp yerine d1s mercek montajı yapılacak,tamamlanınca resim atarım.ayrıca elektronik aksamda da başta servet abi ve birçok değerli abilerimiz olmak üzere bize yol gösteriyor ve yardımlarını esirgemiyorlar,forever geceuçuşu ve fordclubtr 2 Mayıs 2011 tarihinde Sel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erman Kızılyel 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 erman bey bencede doğru karar x paket farıyla yada çin malı farlarla hiç uğraşma devir bi xenon devri bence antepte de uğraşma direk farları işin ehli olanlara gönder,4 günde elinde mükemmel bir sistem olur.ben ilker abiye gönderdim şuan h7 mercek çıkıp yerine d1s mercek montajı yapılacak,tamamlanınca resim atarım.ayrıca elektronik aksamda da başta servet abi ve birçok değerli abilerimiz olmak üzere bize yol gösteriyor ve yardımlarını esirgemiyorlar,forever geceuçuşu ve fordclubtr tşk. selçuk bey aractaki farları gönderdiğim zaman sıkıntı yaşayabilirim çünkü sürekli olarak şehir dışına çıkıyorum. Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 erman bey en iyi yöntem iki tane çıkma far almak ve onu kullanmak,sizin orjinal farlarınızı mercek için göndermek,yani bir çift yedek çıkma farınızın olması Yorum bağlantısı
Erman Kızılyel 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 erman bey en iyi yöntem iki tane çıkma far almak ve onu kullanmak,sizin orjinal farlarınızı mercek için göndermek,yani bir çift yedek çıkma farınızın olmasıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yede...44164548/detay/selçuk bey bu mercekler nasıl iş görür mü? Yorum bağlantısı
Selçuk Karabulut 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 erman bey dediğim gibi bu işin ehilleri istanbulda hiç uğraşmayın montajla sonra içinize sinmez boşa gider,gönderin yaptırın yada önce çıkma farda deneyin oluyorsa kendi farınıza takarsınız ,mercek ise mesela ben hella d1s taktıracam,mercek seçimi kişiden kişiye değişir. Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 3 Mayıs 2011 Paylaş 3 Mayıs 2011 erman bey bencede doğru karar x paket farıyla yada çin malı farlarla hiç uğraşma devir bi xenon devri bence antepte de uğraşma direk farları işin ehli olanlara gönder,4 günde elinde mükemmel bir sistem olur.ben ilker abiye gönderdim şuan h7 mercek çıkıp yerine d1s mercek montajı yapılacak,tamamlanınca resim atarım.ayrıca elektronik aksamda da başta servet abi ve birçok değerli abilerimiz olmak üzere bize yol gösteriyor ve yardımlarını esirgemiyorlar,forever geceuçuşu ve fordclubtr Sizin fara bi-xenon sığmıyor diye H7 montajı yapılmamışmıydı? Ben mi yanlış hatırladım yoksa Yorum bağlantısı
Recommended Posts