Yusuf Gür 7 Aralık 2009 Paylaş 7 Aralık 2009 yan sanayi far alır onlara yaparsınız.. onlar rahat acılıyorsen mi temizleyecen onları yan sanayi farı açmaktansa orjinal farı açmayı tercih ederim o kadar da zor değil. fırına atın 150 derecede 5 dakika dursun elinize eldiveni giyip kalın bir tornavida yardımıyla köşeden açın. sonrası rahat gelecektir. Yorum bağlantısı
Murat Şen 7 Aralık 2009 Paylaş 7 Aralık 2009 olm orjinal valeolar acılmıyomuş.. boşuna mı diyoruz.. hatta konusuda vardı Yorum bağlantısı
Yusuf Gür 7 Aralık 2009 Paylaş 7 Aralık 2009 olm orjinal valeolar acılmıyomuş.. boşuna mı diyoruz.. hatta konusuda vardıbal gibi de açılıyor elinde malzeme tecrübe olsun yeterki. ilk söktüğüm far valeo olsa daha tövbe derim ama alışıyorsun aça aça. 407 ninkini açtıktan sonra vız geliyo artık valeo lar Yorum bağlantısı
Murat Şen 7 Aralık 2009 Paylaş 7 Aralık 2009 http://www.geceucusu.com/index.php?showt...mp;hl=206+valeo Yorum bağlantısı
Muhammed Andı 8 Aralık 2009 Paylaş 8 Aralık 2009 bal gibi de açılıyor elinde malzeme tecrübe olsun yeterki. ilk söktüğüm far valeo olsa daha tövbe derim ama alışıyorsun aça aça. 407 ninkini açtıktan sonra vız geliyo artık valeo lar elbette valeolar aciliyor. ancak bunu ilk deneyen birine asla tavsiye etmeyin. hem oldukca fazla hasar verir fara, hem de "tovbe"den öte seyler de sarfedebilir acmaya calisirken. hele hele firina attirmayi bile dusunmeyin valeoyu. mis gibi firinda far kizartma kokulari gelebilir ev ahalisinin burnuna. bunun yerine elektronik bir fön ve saglam bir orta boy keski ile ugrassin acmak isteyen bahtsiz.! Yorum bağlantısı
Musa Can Koca 26 Ocak 2010 Paylaş 26 Ocak 2010 (düzenlendi) Arkadaşlar kontak kapalıyken aracımın kapılarını açınca kadrandaki ibreler çok ani olarak 0'a dayanıp eski yerine geri dönüyor. Bu olayı farketmem Xenon bağlamamdan sonra oldu. Onunla ilişkili bi durum olabileceğini düşünüyorum. Ama farlarıma o durumda elektrik gittiğini sanmıyorum çünkü kontak kapalı... Fikri olan varsa yardım bekliyorum ?Benim arkadaşım aracındada benzer bir durum var sorun mu bilmiyorum arabayı alalı bir sene oldu bir senedir var 99 model 206 XS. Araçda ne xenon var,ne müzik sistemi,ne de Lpg fabrika çıkışı. Bizim araçdaki durum araçın kontağını kapatınca ('0' konumu) hız ve devir göstergelerin bir an tık diye hafif bir sesle sıfır altına düşüyor ve geri sıfıra geliyor. Bütün bunlar kontak anahtarı araçdan çıkaralıkdan ya da 0 konumundayken oluyor 1 sn de hız ve devir ibreleri 0 ın altına düşüp geri geliyor.Bizde bir yıldır böyle.... 26 Ocak 2010 tarihinde b55can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts